KAğıTHANE'DE DEHşET! BETON MIKSERI, GELIN ARABASıNıN üZERINE DEVRILDI: 1 çOCUK öLDü

Kaza, saat 13.00 sıralarında Gürsel Mahallesi Kağıthane Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, seyir halindeki 34 FST 487 plakalı Hüseyin Toyga yönetimindeki beton mikseri virajı alamayıp, yol kenarında bekleyen düğün konvoyuna ait gelin arabasının önünde duran Emin Berk Nalcı isimli çocuğun üzerine devrildi. İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Polis ekipleri caddeyi kapatıp güvenlik önlemleri alırken, sağlık ekipleri beton mikseri ile gelin arabası arasında sıkışan Emin Berk Nalcı’nın(8) hayatını kaybettiğini belirledi.

Çocuğunun hayatını kaybettiğini öğrenen anne sinir krizi geçirdi. Kazada yaralanan beton mikseri sürücüsü ise hastaneye kaldırıldı. Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından Nalcı’nın cansız bedeni incelenmek üzere ambulans ile Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Kazada, beton mikseri ve 2 araç hasar gördü. Kazayla ilgili incelemeler devam ediyor.

"BETON MİKSERİNİN GÜRÜLTÜLÜ BİR ŞEKİLDE DEVRİLDİĞİNİ GÖRDÜM"

Olay anında kendi aracında seyir halindeyken kazayı gören Arif Abdullah Çolak, "Babamları eve bırakmaya giderken aşağıdaki ışıklarda beton mikserinin arkasından çimento döküldüğünü görünce korna bastım önüne geçtim. Önüne geçtikten sonra bu viraj keskin bir viraj olduğu için vitesi düşürdüm. Sonra dikiz aynasından baktığımda beton mikserinin gürültülü bir şekilde devrildiğini gördüm. Devrildiği yerde de düğün konvoyu vardı. Konvoyun önünde bekleyen çocukta mikserin altında kaldı" dedi.

KAZA ANI KAMERADA

Kaza anı ise bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, seyir halindeki beton mikserinin virajı alamayıp devrildiği görülüyor.

2024-06-30T11:01:26Z dg43tfdfdgfd