Trending:


5 gün kendisinden haber alınamayan şahıs evinde ölü bulundu

Diyarbakır’ın Kayapınar ilçesinde 5 gün kendisinden haber alınamayan şahıs 8 katlı binanın 1. katında yaşadığı evde ölü bulundu.


Milli Sarayları ilk 6 ayda, 3 milyon 945 bin kişi gezdi

Milli Saraylar Başkanlığına bağlı tarihi yapılar ve müzeler, 2024 yılında da yerli ve yabancı turistlerin uğrak noktası oldu.


Zeynep Bastık dans performansıyla gündeme oturdu! Hünerlerini böyle sergiledi

Yaz sahnelerine hız kesmeden devam eden Zeynep Bastık, İstanbul’da uzun bir aradan sonra verdiği konserle unutulmaz bir geceye imza attı. Konser sonrası arkadaşıyla yaptığı dans performansı ise sosyal medyada gündem oldu.


Borsa İstanbul'da Şimşek etkisi! Düşüş kalıcı mı?

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in açıklamalarının ardından dünden bu yana Borsa İstanbul'da düşüş devam ediyor. Borsanın akıbeti ne olacak? Yıl sonu borsada ne olur? Borsa son zamanların en çok kazandıran yatırım araçlarındandı. Yatırımcı artık uzaklaşır mı? Türkiye'nin gri listeden çıkmasıyla bir ralli bekleniyordu. O ralli için artık geç mi? Ne zaman gerçekleşecek? Beykent Üniversitesi'nden Prof. Dr. Murat Ferman anlattı.


İstanbul'da korkutan yangın! Şehrin birçok noktasından görüldü

Yangın, bugün saat 13.40 sıralarında Yakuplu Mahallesi'nde bulunan boş bir arazide çıktı. Fabrika ve tadilat halindeki bina arasında yer alan boş arazide bulunan plastik malzemelerden çıkan yangın panik yarattı. Yangın kısa sürede büyürken gökyüzünü kaplayan dumanlar çevre ilçelerden görüntülendi. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken...


Magazin camiası bunu konuşuyor! Jennifer Lopez ve Ben Affleck sessiz sedasız boşandı

Dolu dizgin başlayan evliliklerinin bir süredir sallantıda olduğu konuşulan Jennifer Lopez ve Ben Affleck'in mart ayında sessiz sedasız boşandığı iddiası magazin gündeminde geniş yankı uyandırdı. Lopez ile yaşadıkları malikaneden eşyalarını taşıyan Affleck'in son zamanlarda eski eşi Jennifer Garner'ı ziyaret etmesi de söylentileri güçlendirdi.


İhanet yuvasını yıkmıştı... Güzel oyuncu kaçamakta yakalandı... Sonra da soluğu gece kulübünde aldı

Çok değil daha geçen yaz magazinle hiç ilgilenmeyenler bile onun uğradığı ihaneti konuşuyordu... Doğurup büyüttüğü iki çocuğuna rağmen, çok sevdiği kocası onu genç bir kadınla aldatmıştı. Üstelik o, bu durumu aylar sonra fark etti. Yine uzun bir süre kocasını affedip affetmemeyi düşündü. Sonunda da bir zamanlar nice hevesle kurulan o yuva dağılıp gitti.


Aydın'ın Uludağ'ı Belenova Yaylası güzelliği ile mest ediyor

Huzur, ferahlık ve doğal lezzet arayanların akın ettiği Aydın'ın Kuyucak ilçesindeki bin 200 rakımlı Belenova Yaylası güzelliği ile herkesi cezbediyor.


İstanbullular dikkat! Önemli nokta 5 gün boyunca trafiğe kapatılacak

Bu haber İstanbulluları yakından ilgilendiriyor. Yol yenileme çalışmaları kapsamında Haliç Köprüsü'nün Kadıköy istikameti 5 gün boyunca trafiğe kapatılacak. Detayları CNN TÜRK Muhabiri Emel Telli, kameraman Buğra Benlioğlu'nun görüntüleriyle aktardı.


Metabolik sağlık, yaşam kalitesinin gizli anahtarı

Metabolik sağlığın, açlık kan şekeri seviyesi, bel çevresi genişliği, tansiyon ve kolesterol seviyesi gibi faktörlere bağlı olduğunu belirten Dr. Öğr. Üyesi Bora Kazım Bölek, bu faktörlerin normal sınırların dışına çıkması durumunda tip 2 diyabet, obezite ve kardiyovasküler hastalıklar gibi birçok farklı hastalığa yol açabileceğini vurguladı.


The Girl in the Pool Fragman


Yürüyüşe çıkan Rus turistler kayboldu

Muğla’nın Marmaris ilçesinde Karia Kültür Yolunda yürüyüşe çıkan ve kaybolan 3 Rus turist, UMKE ve AKUT ekipleri tarafından kurtarıldı.


Kendisini takip eden avcıya verdiği dersle izlenme rekoru kıran geyiğin görüntüleri viral oldu

Kendisini takip eden avcıya güzel bir ders veren geyik sosyal medyayı salladı. https://haberglobal.com.tr/gundem/kendisini-takip-eden-avciya-verdigi-dersle-izlenme-rekoru-kiran-geyigin-goruntuleri-viral-oldu-357665


Öncesi ve Sonrası: Parlak Fikirlerle Dönüşüm Geçiren 7 Balkon

Şehir sakinleri olarak evimizde özel vakit geçirebileceğimiz bir balkonumuz varsa kendimizi şanslı sayabiliriz. Ancak bu her zaman böyle değildi. Uzun bir süre boyunca balkonlar, çok aileli daireler inşa edilirken ekstra bir unsur olarak görüldü, ancak hiçbir zaman gerçek anlamda takdir edilmedi. Daha sonra büyük atıklar için çöp torbaları veya mobilya parçaları orada saklanıyordu; bu genellikle sigara içenler için yalnızca acil bir çözümdü....


Hep faydalarıyla gündeme geliyor, riskleri gözden kaçıyor! Siz de şanssız grupta olabilirsiniz... '1 hafta içinde hayatını kaybetti'

Gıda takviyeleri son dönemde çok revaçta. En popülerlerinden biri de zerdeçal takviyeleri. Ancak bu popülerlik can sıkıcı bir tabloyu da beraberinde getiriyor: Zerdeçalla bağlantılı karaciğer hasarı vakaları günden güne artıyor. Peki karaciğer nakline hatta ölüme yol açabilen bu durum kimleri etkiliyor?


Güney Asya ve Hindistanın küresel gıda ve tarımsal tüketimdeki payı artacak

Güney Asya ve Hindistanın küresel gıda ve tarımsal tüketimdeki payı artacak Ekonomik İşbirliği ve Kalkınma Örgütü (OECD) ve Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Örgütünün (FAO), bu yıl 20incisi hazırlanan ve 2024-2033 yıllarını kapsayan Tarımsal Görünüm raporu yayımlandı. Buna göre, son 20 yılda özellikle düşük ve orta gelirli ekonomilerdeki nüfus ve ...


Eş cinsellik dayatması terapi almak isteyenlerin önünde engel

Eş cinsel aktivizm karşıtı faaliyet yürüten Doludizgin Derneği Başkanı Kabakcı, eş cinsel olmaktan rahatsız olan kişilerin dayatmadan ötürü tedavi imkanlarının kısıtlandığını söyledi.


Yangında etkilenen Assos'ta son durum

Çanakkale'nin Ayvacık ilçesinde çıkan makilik yangının ardından ziyaretçilere kapanan Assos Ören Yeri hasar tespit çalışmalarının ardından yeniden ziyarete açıldı.


Bardağa döken yandı! Bu içecek şişesinde vitaminli...

Maden suyu mineral açısından çok zengin. Maden suyu içerisinde bol miktarda faydalı bileşen var. Peki maden suyu nasıl içilir?


Altın fiyatlarında rekor üstüne rekor bekleniyor! Uzman isimden kritik öneriler

Altın fiyatlarında yatırımcının gözü son rakamlarda. Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, altın yatırımcısına dikkat çeken uyarılarda bulundu. Memiş özellikle Temmuz ayının ilk haftasına dikkat çekerken şu önerilerde bulundu...


Söke’de yorgun kurşun kurbanı Pera bebek toprağa verildi

Aydın'ın Söke ilçesinde yoldan geçen düğün konvoyundan ateşlenen silahtan çıkan yorgun mermi, evde annesiyle birlikte oynayan 11 aylık Pera bebeği dünyadan kopardı. Başına yorgun kurşun isabet eden ve yapılan tüm müdahalelilere rağmen kurtarılamayan 11 aylık Pera Bebek, gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.


Meksika’da bir kamyonda 19 ceset bulundu

Meksika’nın Chiapas eyaletinde bir kamyonun arkasında 19 kişinin cansız bedenine ulaşıldı.


Bu Maserati GranCabrio, İtalyan şarabından esinlenilmiş bir boyaya sahip

Marchesi Antinori ailesinin Tignanello'suna adanmış eşsiz bir parça.


Çocuklarda ekran bağımlılığı: Kalıcı fiziksel, ruhsal ve beyinsel problemler ortaya çıkabilir

Psikolog İrem Durna, her yaş grubuna göre belirlenen ekran sürelerinin geçilmesi durumunda bebeklerde ve çocuklarda kalıcı fiziksel, ruhsal ve beyinsel problemlerin ortaya çıkabileceğini söyledi.


İstanbul Beylikdüzü'nde inşaatta yangın paniği!

Beylikdüzü’nde sanayi sitesi içinde tadilat sırasında kaynak yapılırken çıkan kıvılcımlar ot yangınına sebep oldu. Fabrikanın bir kısmına da sirayet eden alevler itfaiye tarafından söndürüldü.


Kediyi 4.kattan attı! 3 yıl hapsi istendi

Kediyi 4.kattan attı! 3 yıl hapsi istendi Küçükçekmecede "Şirine" isimli kediyi tekmeleyip dördüncü kattan atarak yaralanmasına neden olduğu iddia edilen sanık Elanur P.nin 3 yıla kadar hapsi istendi. AAda yer alan habere göre Küçükçekmece 23. Asliye Ceza Mahkemesindeki duruşmaya kedinin sahibi müşteki Fatma Aydın ile taraf avukatları ve İstanbul B...


Latin Amerika’nın önemli kültürel simgelerinden biri olan Presbitero Maestro Mezarlığı

Peru'nun başkenti Lima’nın Barrios Altos semtinde bulunan, eski adıyla Lima Genel Mezarlığı olarak bilinen Presbitero Maestro Mezarlığı, 350.000'den fazla mezara ev sahipliği yapıyor.


İki farklı yüzü var! Tek isteği iyileşip gülmek...

Bebekken geçirdiği beyin kanaması sonrası yüzünde oluşan ve zaman içerisinde büyüyen kitle nedeniyle iki farklı yüzü varmış gibi görünen ve zor günler geçiren 14 yaşındaki Enes, büyüyünce doktor olarak kendisi gibi çocuklara yardım etmenin hayalini kuruyor. Rahatsızlığı nedeniyle bir gözünü de kaybeden Enes, tedavi olursa ilk olarak aynaya bakarak gülümseyeceğini söylüyor.


Tarihi Çan Kulesi ve Damat İbrahim Paşa İlkokulu binası restore edilecek

Nevşehir’de eski Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan ve 1930’lu yıllardan itibaren uzun yıllar ilkokul olarak hizmet veren tarihi bina ve avlusunda bulunan 19. Yüzyıl’dan kalma Çan Kulesi, Nevşehir Belediyesi tarafından restore edilerek turizme kazandırılacak.


Tansiyon hastaları denizde uzun süre kalmamalı

Yüzmenin sağlık açısından bir çok faydası bulunurken, yüksek tansiyon hastaları için zararlı olabiliyor.


Muğla-Aydın arası feribot seferleri başladı

Muğla ve Aydın'ı denizden bağlayacak Didim-Turgutreis-Bodrum seferleri başladı. https://haberglobal.com.tr/gundem/mugla-aydin-arasi-feribot-seferleri-basladi-357565


Kızılağaç Kanyonu doğaseverlerin yeni gözdesi oldu

Muş'un doğal güzellikleri arasında yer alan Kızılağaç Kanyonu, son dönemde doğaseverlerin ve macera tutkunlarının uğradığı yerlerin başında geliyor.


Aileler dikkat: “Çocuklarınızın omurga duruşunu kontrol edin”

Acıbadem Kayseri Hastanesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Prof. Dr. Yüksel Ersoy, skolyoz hastalığı ile ilgili verdiği bilgilerde ailelerin çocuklarının omurga gelişimini zaman zaman kontrol etmeleri gerektiğini söyledi.


İlk kez 1954 yılında fark edilmişti! 'Atatürk silüeti' yeniden belirdi...

Karadağlar'ın eteğine yanındaki tepenin gölgesinin düşmesiyle oluşan Atatürk silüeti, bu yıl da merakla izleniyor. Çevre il ve ilçelerden ziyaretçiler de belirli saatlerde Karadağlar bölgedeki seyir terasında toplanarak silüetin oluşmasını bekliyor. Silüetin ortaya çıkışını izleyen ziyaretçiler, bu anı fotoğraf ve video çekerek kayıt altına alıyor. HER YIL ŞENLİKLER DÜZENLENİYOR Atatürk silüeti, 1954'te Yukarı Gündeş köyünde çobanlık yapan...


Özel birey anneleri hem meslek öğreniyor hem de çocuklarıyla hoşça vakit geçiriyor

Kastamonu Üniversitesi'nde hayata geçirilen proje sayesinde özel birey anneleri, hem atölyelerde meslek öğreniyor hem de çocuklarıyla hoşça vakit geçiriyor.


Customs Frontline Fragman


Johnny Puff: Secret Mission Fragman


Galatasaraydan Beşiktaş ve Fenerbahçeye Batshuayi göndermesi!

Sarı-kırmızılı kulüp, geçen sezon Fenerbahçe'de forma giyen Belçikalı golcüyü kadrosuna kattığı resmen duyurdu. Galatasaray'ın sosyal medya hesabı, ezeli rakiplere göndermede bulundu.


Gölbaşı Atatürk Sahil Parkı yenileniyor

Ankara'nın Gölbaşı Belediyesi, vatandaşların daha rahat ve güvenli bir şekilde vakit geçirebilmesi için Atatürk Sahil Parkı’nda zemin iyileştirme ve ıslah çalışması gerçekleştiriyor. Ayrıca parktaki eski kamelyalar belediyenin öz kaynaklarıyla üretilen yeni kamelyalarla değiştiriliyor.


Meram Belediyesi estetik ve konforlu parklar için aralıksız çalışıyor

Konya'nın merkez Meram ilçe Belediyesi, ilçenin dört bir yanında bulunan park, bahçe, yeşil alan ve mesire alanlarında bulunan oyun-spor grupları, park yolları, banklar ile kameriyelerin bakım onarımını için yoğun bir mesaiyle çalışıyor. Başkan Mustafa Kavuş, parkların estetik ve konforu ile Meram'ın bu noktada en iyi hizmeti alması için aralıksız çalıştıklarını ifade etti.


SON DAKİKA HAVA DURUMU HABERLERİ: Meteoroloji uyardı! Sağanak geliyor: İstanbul ve diğer illerin hava durumu nasıl olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son tahminlere göre: Ülkenin kuzey, iç ve doğu kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, İç Anadolu’nun kuzeybatısı, Doğu Karadeniz’in iç kesimleri, Doğu Anadolu’nun kuzeydoğusu, Edirne, Kırklareli, Bilecik, Kütahya, Afyonkarahisar, Isparta, Burdur, Bolu, Muş, Bitlis ve Van çevreleri ile Doğu Akdeniz’in Toroslar kesiminin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az...


İstanbul'da Arap turistleri tehdit edip bıçak sallayan şahıs tutuklandı

İstanbul'da elindeki bıçakla restoranda yemek yiyen Arap müşterileri tehdit edip, "Benim ülkem lan burası, delikanlınız gelsin, ben Türk'üm Türk. Arap marap anlamam." diyen şahıs evinde gözaltına alındı. Şahıs, çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı.


Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nden şehre estetik dokunuş

Sakarya Büyükşehir Belediyesi şehrin estetiğine katkı sunan dekoratif peyzaj, bakım ve onarım çalışmalarını vatandaşların yoğun olarak kullandığı sosyal donatı alanları, kavşaklar, yürüyüş alanları, işlek caddeler ve sahilleri güzelleştiriyor.


Eline bıçağı alıp Arap turistlere tehditler savuran saldırgan hakkında karar

İstanbul'da elindeki bıçakla restoranda yemek yiyen Arap müşterileri tehdit edip, "Benim ülkem lan burası, delikanlınız gelsin, ben Türk'üm Türk. Arap marap anlamam." diyen şahıs evinde gözaltına alındı. Şahıs, çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı.


Çocuk parkında çimlere uzanıp kendini tatmin etti! Mahallelinin tepkisi hayli sert oldu

İstanbul Bahçelievler'de bir şahıs, çimlere uzanıp parkta çocuğuyla oynayan kadına bakarak dakikalarca kendini tatmin etti. Mide bulandıran olayı fark eden mahalleli telefonla görüntüleri kaydettikten sonra şahsı yakalayıp tekme tokat dövdü.


Cani damadın gözü dönmüştü... Kızı için ölen baba!

Cani damadın gözü dönmüştü... Kızı için ölen baba! Boluda olay, 19 Nisanda saat 00.30 sıralarında Sağlık Mahallesi Songül Sokakta meydana geldi. Boluda bir fabrikada işçi olarak çalışan 2 çocuk annesi Meltem Zengin (35) ile 16 yıldır evli olduğu Serkan Zengin (36) arasında kıskançlık nedeniyle sorunlar başladı. KIZINI ALIP KENDİ EVİNE GÖTÜRDÜ DHAda...


Bilinçaltınızda yatıyor olabilir: Aşkı bulma yolunda farkında olmadan neleri sabote ediyorsunuz?

Bazı insanlar bu arayışlarında sürekli başarısızlıkla karşılaşır. Peki, bu durumun arkasında neler yatıyor olabilir?


Yol arkadaşınızı iyi seçin: Gerçekten dinlendirici tatil yapmanın yolları

Tatilden yeni dönmenize rağmen kendinizi yorgun veya stresli hissetmeniz de mümkün.


Mahalle kahvesini yarım asırdır takım elbisesi ile işletiyor

Sakarya’nın Akyazı ilçesinde yarım asırdır kahvehane işleten 65 yaşındaki Ekrem Karga, işine ve insanlara olan saygısıyla örnek teşkil ediyor. 1972 yılından beri aynı dükkanın kapısını gömlek, süveter, kumaş pantolon giymeden ve tıraş olmadan açmayan Karga, disiplinli tavrıyla dikkat çekiyor.


12 yaşındaki 8 erkek çocuğu, engelli öğrenciye toplu cinsel istismarda bulundu

T24 Dış Haberler İspanya'nın Sevilla kentinde meydana gelen olayda, bir okulun öğrenci tuvaletinde 12 yaşındaki 8 erkek çocuğunun, engelli bir kız öğrenciye cinsel istismarda bulunduğu açıklandı. İstismarın gerçekleştiği iddia edilen tenefüs sırasında engelli öğrencinin "öğrenci ve öğretmenlerinden uzaklaştırılarak kızlar tuvaletine götürüldüğü" be...