29 HAZIRAN 2024 öğRETMEN SATüRN RETROYA BAşLıYOR!

Satürn bize hayatımızın sorumluluğunu almamız, eylemlerimize ve kararlarımıza sahip çıkmamız ve nasıl sınır oluşturacağımızı öğrenmemiz konusunda rehberlik eder. Bize hırslı olmamız, yüksekleri hedeflememiz ve kaderimizde olan her şeyde başarılı olmamız için ilham veren çok basit, siyah-beyaz bir enerjidir. Satürn ayrıca erkeklik, baba figürleri veya otorite ile ilgili konuları da temsil edebilir. Satürn geri hareketteyken, geçmiş davranışlarımıza bakmalı nelerden kaçındığımızı veya belki de sorumluluk almayı veya sınırlar koymayı unuttuğumuzu görmemiz için bize rehberlik eder. Bu süre boyunca ektiğimizi biçecek yaptıklarımız ile orantılı olarak mükafat ya da imtihan olacağız.

KOÇ: Bu hafta içsel olarak hissettiğiniz birçok iş ve görüşmeyi gün içinde gerçekleştirebilirsiniz. İşiniz gereği kuracağınız bağlantılarla sürpriz seyahatler gündeminize gelebilir. Cesaretli davranın ve şansınızı değerlendirin. Özel yaşamınızda eşinizin gün içinde yaşadığı bir olay canınızı sıkabilir. Sağlıklı kararlar alabilmek için eşinizin üzüntüsüne ortak olun fakat onun vermediği bir tepkiyi onun adına siz başkalarına vermeyin. Bekar Koç'lar ise arkadaşlarınızdan gelecek hoş tekliflerle karşılaşabilirsiniz.

BOĞA: Güne gördüğünüz pozitif bir rüyanın etkisi ile uyanabilir. Hayata daha olumlu yaklaşarak zorlandığınız konularda başarılı ve keyifli sonuçlar elde edebilirsiniz. Özel yaşamınızı ilgilendiren konularda hiç beklemediğiniz insanlardan gelecek fikir ve öneriler eş ya da sevgilinize olan yaklaşımınızı çok olumlu bir yönde değiştirebilir. Kendinize olan güveniniz ve iletişimdeki başarınız sizlere yaşamda pek çok kapıyı aralayacaktır. Ailenizi 'Kendi yakınlarınızı' ilgilendiren konular da ise daha hassas ve duyarlı davranmalısınız farkında olmadan sergilediğiniz tavırlar onları kırmış olabilir. Günün sizler için şifresi değişime açık ol ve ilerle.

İKİZLER: Bu hafta güne çok dinamik bir şekilde başlayabilirsiniz. Köklü değişiklikler yapmak için kolları sıvayacağınız sizi engelleyen tavırlarınızdan insanlardan uzaklaşacağınız harika enerjilerle dolu bir gündesiniz. Özellikle iş hayatınız da hak ettiğiniz değeri ve yeri almaya başlayacaksınız. Bu hafta finansal konular da sürpriz gelişmeler yaşayabilir. Eski bir alacağınızın ödenmesiyle rahatlayabilirsiniz. Özel yaşamınızda ilişkininizle ilgili şükretmenize ve ne kadar şanslı olduğunuzu fark etmenize neden olacak gelişmeler yaşayabilirsiniz.

YENGEÇ: Gökyüzü bu hafta hiç kimsenin etkisi altında kalarak daha sonra pişmanlık duyacağınız davranışlar içinde olmamanız için uyarıyor sizleri. Dikkatli davranın ve sezgilerinize güvenin değişim enerjisini değişik arayışlarla karıştırmayın! İş ve özel yaşamınızda aşırı duygusal yaklaşımlar pişmanlıklara sebep olabilir, özellikle yeni tanıdığınız insanların etkisi altında kalmamaya özen gösterin ve yakınlarınızla duygularınızı paylaşın; onlar sizin zarar göreceğiniz davranışlar içinde bulunmanıza izin vermezler.

ASLAN: Gökyüzü çalışan Aslanlar için şanslı bir günü müjdelemekte. Bu hafta terfi alabilir pozisyonunuzda önemli bir yere gelebilirsiniz. Her bakımdan talihlisiniz. Beklediğiniz haberleri alabilir uzun yıllardır devam eden bir davanızı kazanmanın getireceği maddi manevi kazançları yaşayabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise sevdiğiniz insanın güven veren sözleri aşkı size tüm saflığı ile yansıtmasıyla oldukça romantik ve sevgi dolu bir gün geçirebilirsiniz. Aşk sizinle...

BAŞAK: Gökyüzü bu hafta hırsınızı kontrol altına almanız için uyarıyor sizleri. Kontrol edemediğiniz bir stres kırıcı davranışlar içinde bulunmanıza ve sevdiğiniz insanlarla ciddi problemler yaşamanıza sebep olabilir. Özellikle mesai arkadaşlarınız ve işiniz gereği görüştüğünüz insanlarla bu tarz tartışmalardan kesinlikle uzak durmalısınız. İçinde bulunduğunuz bu öfkeli ruh hali özel yaşamınızı da derinden etkileyebilir. En iyisi derin bir nefes almak için kendinize kısa sureli de olsa zaman ayırmak ve rahatlamaya çalışacağınız bir aktivitenin içinde olmak olacaktır. Akşama doğru bu halinizden eser kalmayacaktır...

TERAZİ: Sevdiğiniz insanlar için haddinden fazla fedakarlık yapmaktan vazgeçmelisiniz artık. Son derece duyarlı, hayal gücü yüksek, kolay etkileyen ve başka insanlara hoş gözüken bir portre çiziyorsunuz bu hafta. Dikkat edin başkalarına değil öncelikle kendinize ve size değer veren insanlara hoş görünün. İnsanların etkisinde kalarak yakınlarınızla ilişkilerinizi bozmayın. Ailenizi ilgilendiren konularda uyum sağlamaya ve zor konularda diplomatik tavırlarınızla çözüme yönelik tavırlar sergilemeye özen gösterin. Özel yaşamınızda ise duyduğunuz her şeye itibar etmemeli dedikodu yapan kişileri yaşamınızdan çıkarmalısınız. Unutmayın size laf söz getiren sizden başkalarına götürecektir.

AKREP: Gökyüzü bu hafta olabildiğince sosyal ve girişime açık olmanız için ruhsal enerjinizi yükseltiyor. İşten arta kalan zamanınızda arkadaşlarınızla bir araya gelmenin sürpriz ve keyifli gelişmelerini yaşayabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise sorunlu bir beraberlik içindeyseniz ve uzun zamandır devam eden bir davayla ilişkinizi sonlandırma mücadelesi veriyorsunuz. Bu hafta özgürlüğünüze resmi olarak kavuşabilirsiniz. Bekar Akrepler sizlerde aşkın sizi bulmasıyla büyük bir heyecanla yeni bir ilişinin içinde bulabilirsiniz kendinizi...

YAY: Bu hafta işinizle ilgili konularda kontrolü başkalarına bırakmadan her işinizle kendiniz ilgilenmeli ve rahatsızlık duyduğunuz endişelendiğiniz ruhunuza sinmeyen işlerinizi sonlandırmalı ya da iyileştirerek istediğiniz hale getirerek devam etmelisiniz. Ne istediğinizi biliyorsunuz fırsatları iyi değerlendirecek maddi manevi kazançlı çıkacaksınız. Özel yaşamınızda ise ailenizle ilgili konularda adaletli olmalı ve taraf tutarak haklıyı haksızı birbirine karıştırmadan hareket etmelisiniz. Sevgilinizden duyacağınız sevgi dolu sözler ilişkinizi çok daha keyifli bir hale getirebilir.

OĞLAK: Bu hafta özel yaşamınızla ilgili konularda her zaman olduğunuzdan daha hassas davranmalısınız. Kırıcı sözleriniz eş ya da sevgilinizden daha önce duymadığınız sözler duymanıza sebep olabilir. Ani çıkışlar yapmamalı ve ilk sözü söyleyen taraf siz olmamalısınız. Bekar Oğlak'lar ise bu hafta karşı cinsin yoğun ilgisi ruhunuzu okşayacak fakat bir ilişkiye adım atmadan önce karşınızda ki insanı tanımaya çalışarak hareket etmelisiniz. İş hayatınızda ise beklenmedik gelişmeler hayal kırıklığı yaşamanıza sebep olabilir...

KOVA: Gökyüzü bu hafta işiniz vasıtasıyla yeni tanışacağınız insanlardan gelecek şanslara işaret etmekte. Kazancınızı arttıracak teklifler alabilir kendinize olan güveninizi tazeleyebilirsiniz. Aşk hayatınızda ise geçmişte kalmış ilişkinizin kahramanı ile beklemediğiniz bir şekilde karşılaşabilir; samimiyetten uzak pişmanlığını ifade etmesi ile ona olan saygınızı tamamen yitirebilirsiniz. Geçmişle olan küçük bir ayrıntının daha ortadan kalkmasıdır bu belki de; yaşamınızda her şeyin yoluna girmeye başladığı bu özel günlerde tüm deneyimleriniz sizi daha da güçlendiriyor. Keyfini çıkarın ve ruhunuzun olgunluğunu yaşamınızın tümüne yansıtmaya gayret gösterin.

BALIK: Hayalini kurduğunuz önemli bir projenizi hayata geçirmek için destek alabilir farklı alanlarda da başarıyla boy göstermeyi başarabilirsiniz. Bu hafta iletişime önem vermeli gönderdiğiniz evrak mail gibi gönderilerin yerine ulaşıp ulaşmadığını kontrol etmelisiniz. Beraberliği olmayan balıklar sürpriz bir beraberlik söz konusu olabilir. Kimsenin etkisinde kalmadan beraberliğinizi kendi sezgileriniz doğrultusunda yaşayın ve ilişkinizle ilgili konuları her önünüze gelenle paylaşmayın. Bu hafta dikkat etmeniz gereken en önemli konu gizlilik; insanlar sırf merakları yüzünden sizi dinleyerek siyahı beyaz anlayabilir ve bu durum zor durumda kalmanıza sebep olabilir.

Gökler rehberimiz yolumuz ışık olsun.

2024-06-28T12:35:37Z dg43tfdfdgfd