BARDAğA DöKEN YANDı! BU IçECEK şIşESINDE VITAMINLI...

Maden suyu mineral açısından çok zengin. Maden suyu içerisinde bol miktarda faydalı bileşen var. Peki maden suyu nasıl içilir?

İçerisinde barındırdığı sağlıklı mineraller sebebiyle uzmanların sıklıkla tavsiye ettiği maden suyu ama doğru şekilde tüketilirse sağlığa yarar sağlayabiliyor. Peki nedir bu doğru tüketim?

Maden suyu içerdiği sağlıklı bileşenler ve vitaminler ile günlük mineral ihtiyacımızı karşılamamıza yardımcı olan içecektir. Sağlıklı doğal maden sularının tüketimi uzmanlar tarafınca tavsiye edilirken maden suyu tüketiminde bir de uzak durulması gerekenler bulunuyor.

Maden suyunu içerken yapığımız bir hata maden suyunun yararlarından yararlanmayı imkansız hale getiriyor. İşte maden suyu tüketiminde yapılan ve maden suyunun sağlıklı yapısına zarar veren o hata...

MADEN SUYU TÜKETİRKEN BU HATAYI YAPMAYIN!

Maden suyu tüketiminde yapılan ve maden suyunun yapısındaki sağlıklı bileşenlerden faydalanmamızı engelleyen bazı hatalar bulunuyor. Örneğin maden suyunun önerilenden daha fazla tüketilmesi halinde sağlayacağı faydalardan çok zararlar ile karşı karşıya kalabilirsiniz.

Maden suyunun günde 1 adet ile kısıtlanması en doğrusudur. Maden suyu tüketiminde yapılan en yaygın hata ise maden suyunun direkt olarak şişesinden içilmemesi. Bardağa aktarılan maden suyu bu işlem sırasında köpürüyor. Köpürme esnasında maden suyunun yararlı yapısı da kaybolmaya başlıyor. Bunun yerine maden suyunu direkt şişesinden içmek en sağlıklısı olacaktır.

2024-07-02T12:36:29Z dg43tfdfdgfd