BEYAZ SAçLAR IçIN ECZANE ARATMAYAN TüYO; İBRAHIM SARAçOğLU 2 BITKIYLE çöZüMü SUNDU! SAçLARı TEK RENK YAPıP, BEYAZLARı YOK EDIYOR

Saç beyazlaması için çare arayanlar, aynaya baktığında tek renk görmek isteyenler için çözümü İbrahim Saraçoğlu verdi. Güzellik uzmanlarının da önerdiği bitkisel çözümlerde saçlar tek renge kavuşuyor.

Beyazlayan saçlardan kurtaracak kürlerin başında ceviz kabuğu özü geliyor. 3 ceviz kabuğu, yarım fincan zeytinyağı ve 1 tatlı kaşığı kuru maya kürü hazırlamaya yetiyor.

Haşlanmış suyun içine zeytinyağını ekleyip karıştırın. 1 tatlı kaşığı kuru mayayı da ekleyin ve karışımı saçınıza uygulayın. 2 saat beklemeniz gerekiyor. Sonrasında şampuanla durulayabilirsiniz.

Daha gür saçlara kavuşturacak ceviz kabuğu kürü sayesinde hem beyazlayan saçlara veda ediyor hem de daha genç görünüme kavuşuyorsunuz.

Saç beyazlamasına kesin çözüm olarak sunulan bir diğer kür de ceviz kabuğu ve defne yaprağıdır. Güzellik uzmanlarına da konu olmuştur. Dövülmüş ceviz yaprakları ve defne yapraklarını kaynatıp süzdükten sonra elde edilen suyu saç diplerine yedirmeniz gerekiyor.

İbrahim Saraçoğlu'nun sunduğu saç beyazlamasına karşı bir diğer kür de çörek otu ve yoğurt karışımı yer alıyor. Çörek otunu ezdikten sonra yoğurtla karıştırın ve hafta boyunca her sabah bu karışımı tüketin.

Beyazlayan saçlar için çörek otu tüketmek çok değerli. Bu kür sayesinde saçların rengi korunuyor ve mide sağlığınız da daha iyi hale geliyor. Beyazlığı önleyen yoğurt kürü sayesinde, saçlarınızı boyamak zorunda kalmayacaksınız. Gereken tek şeyse 1 yemek kaşığı yoğurt ve 1 çay kaşığı çörek otu.

2024-07-15T12:15:07Z dg43tfdfdgfd