CANI ANNE VE BABA ENGELLI çOCUKLARıNı TIMSAHLARA ATTı...

Güney Hindistan'da kayıtlara geçen akılalmaz olaya göre, bir kadın çocuklarını 'yük olarak gören' kocasıyla yaşadığı tartışmadan sonra altı yaşındaki engelli oğlunu timsahlarla dolu kanala attığı iddiasıyla tutuklandı.

Ölüm evi! İskeletleri onlarca yıl sonra 'Kurt İni'nden çıktı

'ÖLDÜRMEYE KOCAM ZORLADI'

İşitme ve konuşma engelli zavallı çocuğun parçalanmış cesedi, Pazar günü kanaldan çıkarıldı. Bir polis memuru yerel medyaya yaptığı açıklamada, 32 yaşındaki Savitri'nin, kendisini çocuklarını ölüme atmaya zorladığı için 36 yaşındaki kocası Ravi Kumar'ı, suçladığını aktardı.

Polis müfettişi Krishna Barakeri gazeteye şunları söyledi:

Alıntı Metni Cani baba!Öldüğünde henüz altı yaşındaydı

PARÇALANMIŞ CESEDİ TİMSAHIN AĞZINDA BULUNDU

Komşuların alarma geçmesi üzerine polis, çocuğu bulmak için dalgıçlar gönderdi. Ancak hava çoktan karardığı için arama operasyonu ertesi güne kadar beklemek zorunda kaldı.

Polis, çocuğun cesedinin bir timsahın çenesinde bulunduğunu ve timsahın yakalanmasının ardından kurtarıldığını söyledi. Vücutta ciddi yaralanmalar, ısırık izleri ve sağ kolun eksik olduğu görüldü.Polis ayrıca, çiftin cinayet suçlamasıyla tutuklandığını söyledi.

Savitri, kocasının kendisine psikolojik işkence yaptığını ve çocuklarını kanala atmasını söylediğini öne sürdü:

Alıntı Metni Sevgilisinin çocuklarını 'yük' olarak gördü, tüyler ürperten cinayete ikna etti: Cani çift idam edildi! 'CSRL' vahşeti: Genç kadını çıplak sorgulayıp, öldürdüler! Kaplanlara yedirip deney yaptılar! İtirafçılardan mide bulandıran sözler, tüyler ürperten işkence

2024-05-08T12:16:59Z dg43tfdfdgfd