ESTETIKLI üNLüLER KERVANıNA KATıLAN CENK EREN'DEN üZEN HABER!

Birçok ünlü isim estetik işlemler ile güzelliğine güzellik katıyor. Ünlü erkekler de estetik cerrahisini keşfetti. Geçtiğimiz aylarda yüz gerdirme ameliyatı olan ünlü şarkıcı, değişimini sosyal medya hesabında paylaştı.

Yüz gerdirme operasyonuyla daha genç bir görünüme kavuşan Cenk Eren, bu kez gözü için ameliyat masasına yatacağını söyledi.

58 yaşındaki şarkıcı sosyal medyada şu paylaşımı yaptı: “Nazar değdirdiniz. Sağ gözümde retina yırtılması oldu. Salı günü (yarın) çok değerli hocam ameliyat edecek. Umarım her şey iyi olur, dualarınızla.”

Cenk Eren, geçtiğimiz mart ayında yüz gerdirme ameliyatı olmuş, haberi "Nerelerdesin diye sorup duruyordunuz?" notuyla paylaştığı fotoğrafla duyurmuştu. Cenk Eren iyileşti son halini takipçileri ile paylaştı. 58 yaşındaki Eren'in görüntüsü takipçilerinin beğenisini topladı.

HER ŞEY YILLARA MEYDAN OKUMAK İÇİN

Seda Sayan da estetik operasyonlarına bir yenisini daha ekledi. Doktorun kapısını çalan 60 yaşındaki Sayan, dekolte bölgesindeki yanık izinden kurtulmak için harekete geçti.

Seda Sayan görüntüleri sosyal medya hesabında paylaştı. Sayan "Benim kadar uslu bir hasta yok. Bakın şu iğneler yapıldı. Hiç şımarıklık yapıyor muyum? İlk olarak sünnet derisi enjekte ettik. Bu sefer ikincisi... Yanık izim vardı. Yaktılar beni...Dudak üstümden de çok rahatsız oluyordum. Bir de dudak kenarlarım..." dedi.

Daha önce 'Estetiğim yok, yüz bandı kullanıyorum' açıklaması yapan Büşra Pekin, son paylaşımı ile dikkatleri bir kez daha üzene çekti. Büşra Pekin'in görüntüsü takipçilerini ikiye böldü. Bazı takipçileri övgüler yağdırırken, bazıları ise 'Çok güzlesiniz, doktorunuz kim?' diye sordu.

Büşra Pekin, verdiği bir röportajda "Yüzümdeki tek ciddi işlem burun dokunuşudur. Hollywood yıldızlarının uyguladığı bir dokunuşu uyguladık. Rollerin durumuna göre de oyuncu botoksu yaparım. Dudaklarımı ve yanaklarımı elletmem. Ciddi kilo verdim. İnsanlar haklı hiç alınmadım. Kendi doğallığımı bozmayı düşünmüyorum filmler için her şeyi yaparım" demişti...

Hem cesur pozları hem de özel hayatıyla sık sık konuşulan şarkıcı Ebru Polat, sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme gelmeye devam ediyor. Zaman zaman harcamalarıyla konuşulan şarkıcı Ebru Polat, bir paket sakıza 895 TL ödemiş ve fişi 3,8 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından paylaşınca tepki çekmişti.

Polat şimdi de yüzünde yaptırdığı yeni estetikleri saydı.

Şarkıcı bişektomi, göz kapağı ve çene altı operasyonları yaptırınca son haliyle gündem oldu.

"Eski yüzün daha iyiydi" yorumları alan Ebru Polat bu yorumlar sonrası "Şu an aşırı ödenm var yüzde 80 ödemli. 3 aya oturacak yüz" dedi.

Tekrarlarıyla bile en çok izlenen dizi olmayı başaran Aşk-ı Memnu dizisindeki rol arkadaşı Kıvanç Tatlıtuğ ile yeni bir projeye başlayacağı iddia edilen ünlü oyuncu Beren Saat, yeni reklam anlaşmaları için dış görünümünde küçük bir değişikliğe gitti.

Beren Saat, dişlerini yaptırarak arasındaki boşluğu kapattırdı. Ünlü oyuncunun yeni hali hayranlarını ikiye böldü.

Bazı sosyal medya kullanıcıları Beren Saat'in doğallığının bozulduğunu söylerken bazıları yeni halinin çok yakıştığını söyledi.

Songül Karlı da modaya uydu!

Gelinim Mutfakta programının geçen hafta sunuculuğunu üstlenen Songül Karlı, ekranda daha güzel görünmek için Fransız askısı yaptırdı.

Songül Karlı, öncesi ve sonrasını Instagram’dan paylaştı. Karlı, takipçilerinden çok sayıda beğeni mesajı aldı.

Bir süre önce İpek Açar ile yaşadığı soyadı polemiği nedeniyle gündem olan Beste Açar, estetik modasına uydu.

Yüzünü gerdiren ve kaş şeklini değiştiren Beste Açar, son görüntüsü ile şaşırttı.

Açar'ın sosyal medya hesabında paylaştığı fotoğraflara beğeni ve yorum yağdı!

BİN PİŞMAN OLDU 
Geçirdiği estetik operasyonlarıyla adeta bambaşka birine dönüşen ünlü şarkıcı Lara, son olarak dudaklarını küçültmüştü. 2000'li yıllara damga vuran şarkıcı Lara, çektiği bir videoyla hayranlarını şoke etti.

30 DİKİŞ ATILDI 
Geçirdiği estetik operasyonlarıyla sık sık gündeme gelen şarkıcı Lara, bu sefer de büyük dudaklarını küçülttü. Büyük bir operasyon geçiren şarkıcının dudaklarına 30 dikiş atıldı.

'SONUNDA DUDAKLARIM KÜÇÜLDÜ' 
Büyük dudaklarından rahatsız olan Lara, bunun için ameliyat masasına yattı. Lara'nın operasyondan sonra arkadaşına gönderdiği fotoğraf da ortaya çıktı.
Geçirdiği operasyon sonra konuşmakta ve yemek yemekte güçlük çeken Lara, Instagram'dan "Sonunda dudaklarım küçüldü" diye paylaşım yaptıktan sonra sevenlerinden gelen geçmiş olsun mesajları için de teşekkür etmeyi ihmal etmedi.

AĞLAYARAK İTİRAF ETTİ 
Aradan geçen zamanın ardından dudaklarını küçülttüğü için pişman olan Lara, "Ne olur bana dua edin. Lütfen hiçbir yerinize hiçbir şey yaptırmayın. Dudağınız kötüyse bile kalsın. Bakın dudağımla pipet bile tutamıyorum" sözleriyle gözyaşlarına boğuldu.Ünlü şarkıcının itirafı kısa sürede gündem oldu.

Sihirli Annem'in Tuğçe'si olarak tanınan Damla Ersubaşı, estetik itirafında bulundu, yaptırdığı estetikleri tek tek anlattı...

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Ersubaşı, 'Yüzüm şiş! Elmacık kemiğime dolgu yaptırdım. Hatta hayatımda ilk kez dudağıma da dolgu yaptırdım. Yani şimdi istediğiniz kadar 'dudakları dolgu' diyebilirsiniz, artık doğru. Bu da 30'a 2 kala tribine girdim galiba o yüzden yaptırdım her şeyi... Alnımda, çenemde, dudağımda, elmacık kemiğimde ve burun ucunda botoksum var. İyi ki de yaptırdım isteyen istediğini söyleyebilir. Yüzüm hala şiş, oturması bir haftayı buluyormuş... İyi ki yaptırmışım, memnunum' dedi.

Damla Ersubaşı, son halini bugün Instagram sayfasında takipçileri ile paylaştı. Ersubaşı'nın yeni halini bazı takipçileri beğenmedi ve "artık estetik yaptırma" uyarısında bulundu.

Birçok ünlü gibi Zerrin Özer de güzellik uğruna ameliyat masasına yattı. Boyun yağlarını aldıran sanatçı ikinci bir ameliyatla göz kapaklarını da kaldırttığını açıkladı. Böylece kendisini sürekli genç hissettiğini söyleyen Özer "Benim dünya yaşım yok. Kendimi 18 yaşında hissediyorum, büyümeyeceğim" dedi. (Bugün)

Deniz Akkaya: Vücudunda neşter değmeyen yer bulunmayan güzel manken, üç kere burnunu düzelttirdi, yüzüne dolgu maddesi koydurdu, iki kere çenesini törpületti, kaşlarını gerdirdi. İki kez göğüs ameliyatı geçirdi, iki defa dudaklarını silikonla düzelttirdi. Basenlerindeki ve karın bölgesindeki yağları aldırttı, göz kapaklarını ve kalçalarını kaldırttı.

Ajda Pekkan: 3 kez burnunu yaptırdı, 6 kez dudaklarına silikon enjekte ettirdi, diz kapaklarını ve karın bölgesini gerdirmek için iki ayrı operasyon geçirdi. 4 defa yüzünü gerdirdi, kaşlarını çektirdi, göz kapaklarını kaldırttı ve göğüslerini dikleştirdi. Süper star 6 ayda bir yüzüne botoks da yaptırıyor.

Gülben Ergen: 2 Allah vergisi olan güzelliğine güveniyor ve operasyonlara sıcak bakmıyor. Ancak şarkıcı, iki kere göğüslerinden operasyon geçirdi. Ergen 'İhtiyarlayana kadar hiçbir yerime neşter değdirmek istemiyorum' diyor.

Petek Dinçöz: 2 Burnunu düzelttirdi. 5 yıl önce de göğsüne silikon koydurdu. Gecen yıl yine göğsünden ameliyat olan şarkıcı aslında doğal güzellikten yana olduğunu söylüyor.

Asena: 5 4 yıl önce basenlerini düzelttirip kalçasını küçülttü. Göğüslerini silikon takviyesi ile dikleştiren ünlü oryantal, burnunu yaptırdı ve dudaklarını da silikon ile şişirtti. Asena laserle cildini de tıraşlattı.

Hande Yener: 6 Şarkıcı kendisini baştan aşağıya yeniledi. Göz kapaklarını, kaşlarını ve burnunu İtalya'da gördüğü bir modele benzetmeye çalışan Yener, göğüslerini de dikleştirdi. Dudaklarına iki kere silikon yaptırdı, gıdısını aldırdı.

Seda Sayan: Kalçasındaki ve belindeki yağları ikişer defa lipusection yöntemiyle aldıran ünlü şarkıcı üç kere de göğüslerinden ameliyat oldu. Bir kez gıdısını aldıran Sayan, kaşlarını gerdirdi ve iki kere de cildine doku takviyesi yaptırdı.

Hande Ataizi: 11 İlk olarak sinemaya atıldığı 1997'de göğüslerine slikon yaptırdı. Bir yıl sonra da burnunu estetik oparasyonla düzelttirdi. İki yıl arayla iki ayrı burun ameliyatı daha oldu. Üç kez çenesini düzelttiren Ataizi, üç defa da şakaklarına doku kokteyli enjekte ettirdi. Bir de dudağında silikon takviyesi var.

Ünlülerin çoğu güzelleşmek için sık sık estetik ameliyat olmaktan çekinmiyor.Mükemmellik tutkusuyla ameliyat masasına yatan yıldızları araştırdık. Ajda Pekkan 18 ameliyatla rekoru elinde bulundururken Deniz Akkaya ikinci sırada yer alıyor...

2024-04-29T08:53:30Z dg43tfdfdgfd