EVINIZE BOLLUK GETIRECEK 7 FENG SHUI TüYOSU

Şekiller ve malzemeler

Feng Shui'de evin girişinin temiz, düzenli ve net olması son derece önemlidir, böylece şans evinizi bulacaktır. Maddi yönüne büyük değer vermek istiyorsanız, net, düz çizgiler, dikdörtgen silüetler ve doğal ahşap malzemeleri kullanabilirsiniz. Hepsi finansal mutlulukla ilgili pozitif enerjileri destekler.

Konum ve renkler

Evin konumu ve yönü de Feng Shui'de önemli bir rol oynamaktadır. Zenginlik köşesi her zaman dairenin güneydoğusundadır. Bu alan mümkün olduğunca temiz ve düzenli tutulmalı ve doğal ışık alması sağlanmalıdır. Finansal refahı olumlu yönde etkileyen renkler kırmızı, mor ve yeşildir.

Şanslı semboller

Chi'nin daha da güçlü bir şekilde akabilmesi için evin zenginlik köşesinin seçilmiş aksesuarlarla donatılması tavsiye edilir. Özellikle kurbağa, para kutusu, madeni para veya altın Buda gibi semboller ve dekoratif objelerin yanı sıra kristaller, ejderhalar, kaplumbağalar ve altın külçeler de bu alanı tasarlamak için uygundur.

Düzen ve Temizlik

Feng Shui öğretisinde düzen ve temizlik önemli bir rol oynar. Kaosun, düzensizliğin ve pisliğin hüküm sürdüğü bir evde chi serbestçe akamaz ve pozitif enerji birikmez.

Metale dikkat edin

Ahşap unsurun gücünü zayıflatacağından evin güneydoğu bölgesinde metal unsurunu temsil eden nesne ve mobilyalardan mümkünse kaçınılmalıdır. Bununla birlikte, döngünün yeniden düzgün bir şekilde işlemesi ve tüm enerjilerin dengede olması için dengeyi yeniden sağlamak için örneğin mutfakta su kullanabilirsiniz.

Akan su

Feng Shui geleneğine göre hareket eden her şey hayatımızda para akışına yardımcı olur. Bu nedenle evin zenginlik köşesi genellikle bir çeşme veya başka bir akan su ile desteklenir. Ancak sızıntı ve sızıntılardan kaçınmak önemlidir. Çünkü Feng Shui'ye göre böyle bir sızıntı paranın çok çabuk yok olmasına neden olacaktır.

Bitkiler

Sağlıklı bitkiler (özellikle yuvarlak yapraklı), yeşim bitkileri, şanslı bambu ve para ağaçları da Feng Shui'de zenginlik alanına pozitif enerji getirmek için sıklıkla kullanılır.

Feng Shui ile evinize bolluk kazandırmak ile ilgili daha fazla bilgi arıyorsanız, hoşunuza gideceğini düşündüğümüz bir yazımız var. Bolluk Eğitimi: Feng Shui ve Ön Kapınız adlı yazımıza göz atabilirsiniz.

2024-05-08T10:10:51Z dg43tfdfdgfd