GöZLER 13 MAYıS’A çEVRILDI! ASTROLOG AYGüL AYDıN YORUMLADı: 3 BURç AşKı BULACAK, 2 BURç ZENGINLEşECEK, 4 BURç ILIşKISINI BITIRECEK

Merkür retrosu 1 Nisan 25 Nisan arasında sürecektir. Merkür'ün kendini toparlaması 13 Mayıs'ı buluyor olacak. Nisan ayında burçları bekleyen gelişmeleri Astrolog Aygül Aydın yorumladı.

Astrolog Aygül Aydın'un değerlendirmesine göre, Nisan ayı önemli bir dönemeç olarak karşımıza çıkıyor. Merkür retrosu 1 Nisan ile 25 Nisan tarihleri arasında sürecek. Ancak Merkür'ün kendini toparlaması ve enerjisinin yükselmesi 13 Mayıs'a kadar bekleniyor. Bu süre zarfında burçları bekleyen çeşitli gelişmeleri Aygül Aydın yorumladı.

Koç

Koçlar 8 Nisan akşam saatlerinde yılın en önemli Güneş tutulması sizin burcunuzda gerçekleşiyor Bununla birlikte hareketli döneme geçiş yapılıyor. 21 Nisan'da iki tane büyük gezegen kavuşuyor ve aynı zamanda 10 Nisan zamanlarında Satürn ve Mars balık burcunda kavuşacak. Bu da sizin tam 12 evinize denk geliyor Gerçekten çok heyecan verici bir zaman dilimi olduğu görünüyor. Hayatınızla ilgili büyük değişimler, büyük ilişkiler, büyük kararlar vereceğiniz bir zaman dilimi.

Yeni başlangıçlara gidecek, yeni adımlar atacaksınız. Duygusal anlamda her şey çok değişiyor, çok para kazanacağınız ve gerçekten büyük hayallerinizi gerçekleştirebileceğiniz bir zamana ilerliyorsunuz. Evlilik kararı alabilirsiniz. Duygusal anlamda da yeni kararlar yolda. Nisan ve Mayıs ayları çok çarpıcı olaylara sizleri götürecek. 15 Nisan sonrası hayatınızdaki o aksiyonu ve o gücü çok fazla hissedeceksiniz, özellikle 10 Nisan'la 17 Nisan arasında doğmuş olan Koç ve yükselen burcu koç olanlar sizleri çok ilgilendiriyor.

19 Nisan'dan sonra sizin zamanınız diyebiliriz. Hayatınızla ilgili çok marjinal, çok net kararlar aldığınız, kesin adımlarla ilerlediğinizde bir aya giriş yapıyorsunuz. Hayatınızı değiştiren konular söz konusu olacak.

Yeni başlangıçlar yapacağınız, yeni iş girişimlerinde bulunacağınız, iş değiştirebileceğiniz yani daha cesur adım atabileceğiniz bir dönem geliyor. Sağlıkla ilgili şifa arıyorsanız, şifa bulabileceğiniz bir nisan ayı sizleri bekliyor. Yeni ilişkiler kuracaksınız. Yeni biriyle tanışabilirsiniz bu ay özellikle 10 Nisan'dan sonra parasal, finansal konularda iş arkadaşlarınızla borç alma borç verme gibi konulara çok fazla girmemeye dikkat edin. Çok yakın arkadaşlarınızla bazı yol ayrımların gelebilirsiniz.

1 Nisan'la 25 Nisan arasında bir gerileme hareketi başlıyor Bu gerileme hareketi de oldukça sizi ilgilendirecek. Hiç anlamadığınız, haberiniz olmayan bazı olaylarla karşılaşabilirsiniz. Yıllardır değiştirmediğiniz şeyleri değiştirme kararı alabilirsiniz.

İkizler

Heyecanlı bir dönem başlıyor. Cesur olduğunuz bir zaman. İlişkisel anlamda evlilik, nişan, söz gibi kararlar bu ay alabilirsiniz. Bir şeylerin sonuna geliyorsunuz ama bu son artık bir finali değil bir baş başlangıcı da sizlere gösteriyor. Yurt dışı eğitimi görünüyor. Çok acele karar vermeyin kariyerinizle ilgili çok radikal sarsıcı kararlar alabilirsiniz.

19 Nisan ve 20 Nisan sizin için çok önemli olacak. Çalışma ortamınızda, arkadaşlarınızın değişmesi söz konusu olabilir. Ev almak, ev satmak ya da finansal anlamda bir yatırım içerisinde olmak gibi kararlar alabilirsiniz. Çalıştığınız ve yaptığınız projeleri daha büyütmek istiyorsanız mutlaka bu ay çevrenizden yardım almayı unutmayın.

Yengeç

Nisan ayı farklı bir ay olacak. Güzel bir ay ama stresli ve zorlu. Bir şeyleri böyle söke söke alıyorsunuz, başarıyorsunuz. Bu ay parasal ve Finansal konularda adımlar atarken biraz yurt dışıyla ilgili işler yapıyorsanız Eğer yurt dışına yasağı gibi ya da yurt dışında olan bir yasağının kalkması gibi hukuksal anlamda vergisel yasaklarını varsa bunlarla ilgili konularda cezalar, varsa ödenmesi gibi bazı engelleri aşabilmek için çok çaba sarf edeceksiniz.

20 Nisan - 21 Nisan civarlarında kariyerinizi çok destekleyen, yeni bir işbirliği yapabilirsiniz. Taşınma yer değişimi gibi konular da gündeminizde olacak. 20 ve 24 Nisan yapacağınız telefon görüşmeleri, yazışmalar görülüyor. 17 ve 21 Nisan arasında tanıştığınız karşı cinsten insanlarla yaşayacağınız duygusal ilişkilerde heyecan verici zamanlar var.

Aslan

Hayatınızla ilgili yeni kararlar aldığınız bir zaman dilimine giriyorsunuz. Çok yoruldunuz son 2 ay üstünüzden gerçekten bir tır geçmiş gibi diyebiliriz. Plüton kovaya geçti karşıt burcunuza bunun enerji alanına alışmaya çalışıyorsunuz. 8 Nisan'da Koç burcunda bir tutulma yaşanacak, bu size iyi gelece. Sizi şifalandırıp, enerji alanınızı değiştirecek.

21 Nisan zamanlarında Jüpiter ve Uranüs'ün de boğa burcunda kavuşmuş olması biraz zorlayabilir Ayın başı daha güzel daha keyifli başlarken ayın ikinci yarısı 20'sinden sonra daha zorlayan etkiler içerisinde kalabilirsiniz. Yapacağınız her işi, görüşmeyi, çalışmayı ayın başlarında kabul ettirmeye 20'sine kadar kabul ettirmeye çalışın. 25'den sonra sözleşme imzalayacaksanız, yeniden başlayacaksan başlamayı seçebilirsiniz.

19 Nisan 20 Nisan 21 Nisan tarihleri çok çok sizin için önemli olacak. Bu tarihlerde yurt dışı ile alakalı çalışmalarınız varsa yeni kararlar alabilirsiniz. Eşinizin parasal konularıyla daha fazla ilgilenmeniz gerekebilir.

Başak

Hareketli bir ay. Koç burcunda bir güneş tutulması yaşanacak, gökyüzünde birçok gezegen ayın başlarında Koç burcunda hareket edecek ama ne olacak 20'sinden sonra boğa burcu enerjisi daha fazla aktif olacak.

1 ile 25 Nisan zaten Merkür Koç burcunda gerileyecek. Burası birazcık sizi ekonomik açıdan parasal açıdan zorlayabilir. Yurt dışı çalışmalarınız varsa, ticaretle uğraşıyorsanız alım satım işleriniz varsa burada sizleri zorlayabilir.

Yeni kararlar vereceksiniz, yeni adımlar atacaksınız. Son 2 ayda şimdi sağlıkla ilgili olan o zorlukları da biraz geride bırakıyorsunuz. Evlilikle ilişkilerde problemler yaşıyorsanız, eşinizin ailesiyle ilgili sorunlar varsa bunların çözülmesi söz konusu. Miras alacak verecek gibi konular gündeminizde fazlasıyla olabilir

24 Nisan civarlarında da akrep burcunda bir dolunay yaşayacaksınız. 24 Nisan'dan sonra işler daha fazla yoluna girecek.

Terazi

8 Nisan'da Koç burcunda Güneş tutulması yaşayacaksınız. Sizin için bir yeni başlangıç dönemi. Merkür retr oluyor. Evlilik, ilişkiler evinizde Venüs var. Kurduğunuz ilişkilerde büyük değişimlere hazırlıklı olmanızda fayda var.

Sizi zayıflatan ruhsal anlamda sizi üzen ne varsa artık bunları bırakmadönemine gidiyorsunuz. Devletten beklediğini bir belgeniz varsa, bir onayınız varsa hukuksal bir konunuz varsa sanki bunların da karşılığını alacağınız bir dönem. Kırgınlıklar varsa bunları da çözeceğiniz bir zaman olacak.

Akrep

Kendinizi Nisan'a doğru daha iyi hissedebilirsiniz. 24 Nisan'da sizin içim bir dolunay var. Ayın başında başlattığınız her şey ayın sonuna doğru anlam kazanacak.

Evlilik bitirmek, ilişkileri sonlandırma ya da ilişkilerle ilgili artık sizi yoran ve üzen konular varsa bunları sonlandırmak gündemde.

Mümkün oldukça yardım istemeli ve çevrenizden destek almanız gereken durumları yönetmeniz gerekiyor. Haksızlıklar, iftiralar, suçlara maruz kalabilirsiniz. WhatsApp yazışmalarını, mailleriniz yanlış yerlere gönderme, yanlış mesajlar atmak gibi dikkat dağınıklığına sebebiyet veren olaylara dikkat edin. Evcil hayvanlarınız varsa evcil hayvanlarınız da ilgili kararlar verebilirsiniz.

Belki bir toprak satın alıyorsunuz. 19' la 24 Nisan arası hayatınızın en önemli zamanları. 1 Nisan'la 25 Nisan arasına dikkat ediyoruz.

Yay

Hayatınızla ilgili uzun süredir uğraştığınız işleri, ortaya çıkarttığınız, kendinizi ortaya çıkarttığınız sahneye çıktığınız bir zamana işaret ediyor.

10 Nisan zamanlarında boşa kürek çektiğinizi düşünmek ya da tıkandığı yerleri çözüme kavuşturma konusunda ciddi anlamda yoruluyor, üzülüyor ve yıpranıyor olabilirsiniz. Bunları değerlendirme ve yönetme konusunda biraz daha sabırlı olmaya ihtiyacınız var.

19 Nisan sonra sonrası özellikle yeni bir işi aktifleştirmek, tekrar hayata döndürmek, başlatmak gibi durumlar söz konusu olabilir. Çocuklarla ilgili sorumluluklarınız varsa, bunları aktif edebilirsiniz.

Yurt dışı planlarınız varsa, onları gerçekleştirebilirsiniz. Özellikle temmuz ve ağustos aylarında gerçekleştireceksiniz.

Oğlak

Koç burcunda bir tutulma yaşıyorsunuz, aile ilişkilerinizi zedeleyebilir. Sarsıcı ve yaralayıcı olaylara hazırlıklı olmanızda fayda var. Aile büyüklerinizle ilgili olabilir, eşiniz partnerinizle ilgili olabilir artık tüketilen, yani işe yaramayan şeyleri bırakma zamanı diyebiliriz.

Sonuna geliyorsunuz, taşınma yer değişimi yol ayrımı gibi kavramlar söz konusu olabilir. Yeni başlangıçlara çekileceksiniz, yeni adımlar atacaksınız. Yeni bir işe girebilir, yeni bir proje geliştirebilirsiniz. Kendi kendinize çok içe çekilmiş olabilirsiniz ve ne yapacağınızı bilmediğiniz bir süreçte olabilirsiniz. Bunları dönüştüreceğiz, bunları tekrar canlandıracak ve yeniden başlatacaksınız.

Alamadığınız paralarınız varsa onları alabileceğinizi, ödemelerinizi gerçekleştirebileceğiniz ve aynı zamanda bilinmeyen gizli kalmış bazı olaylara karşı da bildiğinizi gösteren, kendinizi ortaya koyan durumlarla da karşı karşıya kalabilirsiniz. Çok zenginleşecek, gerçekten maddi anlamda güçleneceksiniz. Kazançlarınızı arttıracak, aşk ve duygusal anlamda da nisan ayı müthiş bir aşk dönemi diyebiliriz. Şaşırtıcı olaylar bu ay sizi bekliyor.

Kova

Parasal ve finansal konular çok önemli görünüyor. Ekonomik açıdan vereceğiniz kararlar alacağınız kararlar söz konusu. Bir şeyi satmak, almak, yerine koymak gibi durumlar var. Ev sahibiniz varsa ev sahibinizle ilgili bazı gerilimli olaylar, hukuksal sorunlar varsa bunların sonuç alması gibi durumlar olabilir. Uzun zamandır çok yorgun olabilirsiniz ama artık bu ay toparlıyorsunuz.

Yakın çevre ilişkilerinizi de güzelleştirebilir bir ay kapıda. 24 Nisan zamanları 25-26 Nisan zamanlarına dikkat çekmek isterim. Burada akrep burcunda yaşanacak bir dolunay olacak. Bu Dolunay çok duygusal olabilir, yurt dışı uzak yerlerle alakalı konularla ilgili gelişmelere işaret edebilir. Belki hiç beklemediğiniz bir yerden iş teklifi alabilirsiniz. Arsa alım satım, ev araba gibi konularda gündeminizde olacak. Aşk hayatınızla ilgili de özellikle 10 Nisan'la 14 Nisan arasında tanışacağınız ya da özellikle 20 ile 30 Nisan arasında tanışacağınız insanlar uzun vadeli ilişkilere sizi götürebilir.

Balık

Çevrenizden hiç beklemediğiniz destekler söz konusu. Uzun zamandır planladığınız şeyleri hayata geçiriyorsunuz. Bir iş değiştirmek söz konusu olabilir. 20 ve 30 Nisan arası çok önemli ama unutmayın 1 Nisan'la 25 Nisan arasında Merkür geriliyor. Bu daha önem teşkil ediyor Para evinizde gerileyecek, bozulan arızalanan teknolojik aletlerinizi kazalara dikkat edin. Araç kazalarına dikkat edin. Ekstradan ödemeler çıkabilir, harcamalar çıkabilir. 10 Nisan'la 20 Nisan arası oldukça güzel. Retrolar olsa bile bu dönem şifalandirma yapabilirsiniz.

2024-03-29T12:52:02Z dg43tfdfdgfd