HASTANEDEN TABURCU OLDU! İBRAHIM TATLıSES’TEN ILK AçıKLAMA GöZYAşLARıYLA GELDI: “ALLAH BITTI DEMEDEN BITMEZ!”

Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu'nda geçtiğimiz günlerde konser veren İbrahim Tatlıses, 'Kalp kapakçığım değişecek. Hakkınızı helal edin, dualarınızı eksik etmeyin' açıklaması yapmıştı. Operasyon geçiren Tatlıses, yoğun bakımdan çıkıp, normal odaya alındı. Son olarak 72 yaşındaki Tatlıses hastaneden taburcu oldu. Gözyaşlarını tutamayan Tatlıses, 'Allah bitti demeden bitmez' dedi.

72 yaşındaki İbrahim Tatlıses geçen akşam Harbiye Açıkhava'daki konserinde kalp ameliyatı olacağını açıklayarak helallik istemişti. İbrahim Tatlıses ameliyat oldu. İki kalp damarının da tıkanık olduğu tespit edilen Tatlıses gözyaşlarıyla açıklama yaptı.

AMELİYAT BAŞARILI GEÇTİ

Ardından operasyonla kalp kapakçığı değiştirildi. 2.5 saat süren ameliyat başarılı geçti. Sanatçının eski eşleri Derya Tuna ve Ayşegül Yıldız'ın yanı sıra çocukları Ahmet Tatlıses, İdo Tatlıses, Zübeyde Melek Akkaş ve Elif Ada Tatlıses de bu süreçte hastaneden bir an olsun ayrılmadı.

RİSKLİ AMELİYAT SONRASI İBRAHİM TATLISES'TEN İLK FOTOĞRAF

Ziyaretçiler arasındaki Erol Köse, sanatçı ile fotoğraf çektirdi. İbrahim Tatlıses'in ise birkaç güne taburcu olacağı öğrenildi.

"MAŞALLAHI VAR, TAŞ GİBİ TAŞ"

İbrahim Tatlıses'i ziyaret eden Aydemir Akbaş ise "Çok iyi, maşallahı var. Taş gibi taş, Allah ona şifa versin. Ben de kanseri yendim, tüm sonuçlarım temiz çıktı. Ama şu bel fıtığını yenemedim. Fizyoterapiye gidiyorum" dedi.

"DUALARIM SENİNLE BABACIĞIM"

Tatlıses'in Ayşegül Yıldız ile evliliğinden dünyaya gelen kızı Elif Ada bir paylaşımda bulundu ve "Dualarım seninle babacığım" demişti.

TABURCU OLDU

Son olarak 72 yaşındaki İbrahim Tatlıses hastaneden taburcu oldu. Tatlıses'in geçirdiği kalp ameliyatı sonrasında ilk sözleri "Allah bitti demeden bitmez" oldu.

Taburcu olduktan sonra yaptığı ilk açıklamada yanında oğlu Ahmet Tatlıses vardı. İbrahim Tatlıses 5 gün sonra sahnelere geri döneceğini de müjdeledi.

Tatlıses 2011'de başından vurulmuş, 2022'de büyük bir trafik kazası geçirmiş ölümden dönmüştü.

2024-07-15T13:00:18Z dg43tfdfdgfd