Müzik Video

Trending:


The Beast Within Fragman


Kemer'de lavanta hasadı

Kemer'de lavanta hasadı ANTALYA, (DHA) - Kemer Belediyesi'nin lavanta tanıtım ekinlikleri kapsamında Gedelme Yaylası'nda oluşturduğu lavanta bahçesinde hasat başladı. Belediye araçlarıyla lavanta bahçesine götürülen vatandaşlar bol bol fotoğraf çekti. Turizmi çeşitlendirmek amacıyla 700 rakımlı Gedelme Yaylası'nda Kemer Belediyesi'ne ait 2650 metre...


Hep faydalarıyla gündeme geliyor, riskleri gözden kaçıyor! Siz de şanssız grupta olabilirsiniz... '1 hafta içinde hayatını kaybetti'

Gıda takviyeleri son dönemde çok revaçta. En popülerlerinden biri de zerdeçal takviyeleri. Ancak bu popülerlik can sıkıcı bir tabloyu da beraberinde getiriyor: Zerdeçalla bağlantılı karaciğer hasarı vakaları günden güne artıyor. Peki karaciğer nakline hatta ölüme yol açabilen bu durum kimleri etkiliyor?


Soğan saklamak için bu taktik bulunmaz nimet; Aylarca küflenmez, filizlenmez!

Soğanları uzun süre taze tutmanın etkili bir yöntemini arayanlar için bu tüyo bulunmaz bir nimet. Doğru saklama tüyosuyla çürümenin, filizlenmenin önüne geçebilirsiniz.


Madde bağımlısı gencin içler acısı hali kamerada

Antalya’da uyuşturucu etkisindeki madde bağımlısı bir gencin içler acısı hali kameralara yansıdı. Gözlerini dahi açmakta zorlanan genç, maddeye neden başladığı sorusuna ise sadece 'arkadaşlarım' diyebildi.


Latin Amerika’nın önemli kültürel simgelerinden biri olan Presbitero Maestro Mezarlığı

Peru'nun başkenti Lima’nın Barrios Altos semtinde bulunan, eski adıyla Lima Genel Mezarlığı olarak bilinen Presbitero Maestro Mezarlığı, 350.000'den fazla mezara ev sahipliği yapıyor.


Mahalle kahvesini yarım asırdır takım elbisesi ile işletiyor

Sakarya’nın Akyazı ilçesinde yarım asırdır kahvehane işleten 65 yaşındaki Ekrem Karga, işine ve insanlara olan saygısıyla örnek teşkil ediyor. 1972 yılından beri aynı dükkanın kapısını gömlek, süveter, kumaş pantolon giymeden ve tıraş olmadan açmayan Karga, disiplinli tavrıyla dikkat çekiyor.


Eline bıçağı alıp Arap turistlere tehditler savuran saldırgan hakkında karar

İstanbul'da elindeki bıçakla restoranda yemek yiyen Arap müşterileri tehdit edip, "Benim ülkem lan burası, delikanlınız gelsin, ben Türk'üm Türk. Arap marap anlamam." diyen şahıs evinde gözaltına alındı. Şahıs, çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı.


Antalya'da sıcak hava ve nem etkili oluyor

Antalya'da etkili olan sıcak hava ve nemden bunalanlar sahillerde ve gölgelik alanlarda yoğunluk oluşturdu.


Aydın'ın Uludağ'ı Belenova Yaylası güzelliği ile mest ediyor

Huzur, ferahlık ve doğal lezzet arayanların akın ettiği Aydın'ın Kuyucak ilçesindeki bin 200 rakımlı Belenova Yaylası güzelliği ile herkesi cezbediyor.


Düğün konvoyundaki maganda can aldı! 11 aylık Pera bebek oyun oynarken hayatını kaybetti... Damat ile 3 kişi gözaltında

Aydın'da, düğün konvoyundan ateşlenen yorgun mermi, evde annesiyle oynayan 11 aylık Pera bebeğin başına isabet etti. Bebek kurtarılamazken, 2 şüpheli gözaltına alındı. Pera bebeğin dedesi Kerim Palabıyık, sosyal medya paylaşımında, "Canım torunumu hayattan koparan maganda, hala ortalarda serbest geziyor. Duyan gören varsa emniyete başvursun" dedi. 11 aylık bebeğin ölümüne ilişkin, olay sırasında mahallede düğünü olan damat ile 3 kişi gözaltına...


Customs Frontline Fragman


Meksika’da bir kamyonda 19 ceset bulundu

Meksika’nın Chiapas eyaletinde bir kamyonun arkasında 19 kişinin cansız bedenine ulaşıldı.


Kızılağaç Kanyonu doğaseverlerin yeni gözdesi oldu

Muş'un doğal güzellikleri arasında yer alan Kızılağaç Kanyonu, son dönemde doğaseverlerin ve macera tutkunlarının uğradığı yerlerin başında geliyor.


Metabolik sağlık, yaşam kalitesinin gizli anahtarı

Metabolik sağlığın, açlık kan şekeri seviyesi, bel çevresi genişliği, tansiyon ve kolesterol seviyesi gibi faktörlere bağlı olduğunu belirten Dr. Öğr. Üyesi Bora Kazım Bölek, bu faktörlerin normal sınırların dışına çıkması durumunda tip 2 diyabet, obezite ve kardiyovasküler hastalıklar gibi birçok farklı hastalığa yol açabileceğini vurguladı.


Yavrularını yiyen kargaya hayatının şokunu yaşatan şahinin görüntüleri izlenme rekoru kırdı

Ağaç içine sakladığı yavrularını koruyup kollayan anne şahin, avlanmak için çıktığı sırada karga yavrulardan bazılarını yedi. O anlarda şahinin intikamı ise işte böyle görüntülendi. https://haberglobal.com.tr/gundem/yavrularini-yiyen-kargaya-hayatinin-sokunu-yasatan-sahinin-goruntuleri-izlenme-rekoru-kirdi-357526


Darıca’da ekipler mahallelerde köşe bucak temizlik yapıyor

Darıca Belediyesi tarafından özel olarak kurulan ekip, her hafta farklı bir mahallede kapsamlı bir temizlik ve bakım onarım çalışması gerçekleştiriyor. Cadde ve sokakları yıkayıp süpüren ekipler boş arsaları temizlerken, parklarda da bakım onarım çalışması yapıyor.


Tarihi Çan Kulesi ve Damat İbrahim Paşa İlkokulu binası restore edilecek

Nevşehir’de eski Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan ve 1930’lu yıllardan itibaren uzun yıllar ilkokul olarak hizmet veren tarihi bina ve avlusunda bulunan 19. Yüzyıl’dan kalma Çan Kulesi, Nevşehir Belediyesi tarafından restore edilerek turizme kazandırılacak.


Aileler dikkat: “Çocuklarınızın omurga duruşunu kontrol edin”

Acıbadem Kayseri Hastanesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Prof. Dr. Yüksel Ersoy, skolyoz hastalığı ile ilgili verdiği bilgilerde ailelerin çocuklarının omurga gelişimini zaman zaman kontrol etmeleri gerektiğini söyledi.


İstanbul'da Arap turistleri tehdit edip bıçak sallayan şahıs tutuklandı

İstanbul'da elindeki bıçakla restoranda yemek yiyen Arap müşterileri tehdit edip, "Benim ülkem lan burası, delikanlınız gelsin, ben Türk'üm Türk. Arap marap anlamam." diyen şahıs evinde gözaltına alındı. Şahıs, çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı.


Eş cinsellik dayatması terapi almak isteyenlerin önünde engel

Eş cinsel aktivizm karşıtı faaliyet yürüten Doludizgin Derneği Başkanı Kabakcı, eş cinsel olmaktan rahatsız olan kişilerin dayatmadan ötürü tedavi imkanlarının kısıtlandığını söyledi.


Düzce’de 75 gram uyuşturucu ele geçirildi

Düzce’de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda 71 gram bonzai, 4 gram metamfetamin ele geçirildi, uyuşturucu kullanan 13 kişi hakkında adli işlem başlatıldı.


Uzmanlar tartışıyor: Aldatmanın haklı nedenleri olur mu?

Uzmanlara göre aldatmanın haklı nedenleri var mıdır ve en yaygın nedenler nelerdir?


Havuç sertleştiren bu taktiği manavlar sır gibi saklıyor; İşin sırrı patates ve buzlu su

Pazardan aldığınız havuçlar kısa bir süre sonra yumuşak hale gelir. Manavlar bu işe kesin çözüm bulsa da bu sırrı müşterilerden saklıyor. İşte yumuşayan havuçları taş gibi yapan tüyo.


Ihlamur toplamak için çıktığı ağaçtan düşerek öldü

Rize’de ıhlamur toplamak için çıktığı ağaçtan düşen bir kişi hayatını kaybetti.


Cani damadın gözü dönmüştü... Kızı için ölen baba!

Cani damadın gözü dönmüştü... Kızı için ölen baba! Boluda olay, 19 Nisanda saat 00.30 sıralarında Sağlık Mahallesi Songül Sokakta meydana geldi. Boluda bir fabrikada işçi olarak çalışan 2 çocuk annesi Meltem Zengin (35) ile 16 yıldır evli olduğu Serkan Zengin (36) arasında kıskançlık nedeniyle sorunlar başladı. KIZINI ALIP KENDİ EVİNE GÖTÜRDÜ DHAda...


11 aylık Pera bebeğin kahreden ölümü! Evde annesiyle oynarken yorgun mermi başına isabet etti

Olay, dün saat 14.00 sıralarında, Söke ilçesi Çeltikçi Mahallesi Bayındır Caddesi'nde meydana geldi. Evde annesi Buse Palabıyık ile birlikte oyun oynayan 11 aylık Pera Palabıyık'a, yoldan geçen düğün konvoyundan ateşlenen yorgun mermi isabet etti. Mermi, evlerinin tavanından sekip Pera bebeğin başına isabet etti. Kanlar içinde kalan bebek, ambulansla Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Buse-Ahmet Palabıyık çiftinin tek...


İki farklı yüzü var! Tek isteği iyileşip gülmek...

Bebekken geçirdiği beyin kanaması sonrası yüzünde oluşan ve zaman içerisinde büyüyen kitle nedeniyle iki farklı yüzü varmış gibi görünen ve zor günler geçiren 14 yaşındaki Enes, büyüyünce doktor olarak kendisi gibi çocuklara yardım etmenin hayalini kuruyor. Rahatsızlığı nedeniyle bir gözünü de kaybeden Enes, tedavi olursa ilk olarak aynaya bakarak gülümseyeceğini söylüyor.


Pursaklar’da eski parklara estetik dokunuş

İlçenin mevcut doğallığını koruyup, yeşil alanlarını zenginleştiren Pursaklar Belediyesi, mevcut park alanlarını baştan sona yenileyerek, daha kullanışlı ve daha modern hale getiriyor.


Söke’de yorgun kurşun kurbanı Pera bebek toprağa verildi

Aydın'ın Söke ilçesinde yoldan geçen düğün konvoyundan ateşlenen silahtan çıkan yorgun mermi, evde annesiyle birlikte oynayan 11 aylık Pera bebeği dünyadan kopardı. Başına yorgun kurşun isabet eden ve yapılan tüm müdahalelilere rağmen kurtarılamayan 11 aylık Pera Bebek, gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.


12 yaşındaki 8 erkek çocuğu, engelli öğrenciye toplu cinsel istismarda bulundu

T24 Dış Haberler İspanya'nın Sevilla kentinde meydana gelen olayda, bir okulun öğrenci tuvaletinde 12 yaşındaki 8 erkek çocuğunun, engelli bir kız öğrenciye cinsel istismarda bulunduğu açıklandı. İstismarın gerçekleştiği iddia edilen tenefüs sırasında engelli öğrencinin "öğrenci ve öğretmenlerinden uzaklaştırılarak kızlar tuvaletine götürüldüğü" be...


Araştırma: İnsanlar kendilerine denk çekicilikteki kişilerle evleniyor

Araştırmacılar, erkeklerin ve kadınların kendi fiziksel çekiciliklerini değerlendirmede oldukça objektif olduklarını ve kendi güzellikleri konusunda benzer görüşlere sahip eşleri seçme eğiliminde olduklarını bildiriyor.


İş Görüşmelerinde Heyecanın Yenmenin Etkili Yolları!

İş görüşmelerinde heyecanınızı kontrol altında tutarak heyecanı yenmenin yollarını inceleyerek iş görüşmelerinizin profesyonel bir düzeyde gerçekleştirilebilirsiniz. İşte iş görüşmelerinizde dikkat etmeniz gereken hususlar....


Meram Belediyesi estetik ve konforlu parklar için aralıksız çalışıyor

Konya'nın merkez Meram ilçe Belediyesi, ilçenin dört bir yanında bulunan park, bahçe, yeşil alan ve mesire alanlarında bulunan oyun-spor grupları, park yolları, banklar ile kameriyelerin bakım onarımını için yoğun bir mesaiyle çalışıyor. Başkan Mustafa Kavuş, parkların estetik ve konforu ile Meram'ın bu noktada en iyi hizmeti alması için aralıksız çalıştıklarını ifade etti.


Faciadan geriye acı hikayeler kaldı... Çocuklarına ayakkabı alacaktı

İzmir'de bir işyerinde tüpün patlaması sonrası hayatını kaybeden 5 kişinin, alışveriş için evlerinden çıktığı öğrenildi. Hayatını kaybeden Ruken Çağur'un eşi, Çocuklarımıza ayakkabı almaya gitmişti dedi.


Zeynep Bastık dans performansıyla gündeme oturdu! Hünerlerini böyle sergiledi

Yaz sahnelerine hız kesmeden devam eden Zeynep Bastık, İstanbul’da uzun bir aradan sonra verdiği konserle unutulmaz bir geceye imza attı. Konser sonrası arkadaşıyla yaptığı dans performansı ise sosyal medyada gündem oldu.


Erzurum'da doğal yaşam

Erzurum'daki park ve bahçelerde, farklı kelebek, karınca ve böcek türleri görüntülendi.


Kadınların 30’lu yaşlarında sıkça karşılaştığı sağlık sorunları

Bilim insanları, kadınların 30 yaşından sonra bazı hastalıklarla ve sağlık sorunlarıyla karşılaşma olasılığının dikkate değer şekilde arttığını ifade ediyor.


Bir televizyon klişesi: Neden yabancı dizilerde polisler hep donut yiyor?

Televizyon dizilerinde polislerin donut yemesi, yıllardır süregelen ve dikkat çeken bir klişe. İzleyiciler, hemen hemen her polis bulunan dizi veya filmde tatlı yeme anına şahit oluyor.


Bilinçaltınızda yatıyor olabilir: Aşkı bulma yolunda farkında olmadan neleri sabote ediyorsunuz?

Bazı insanlar bu arayışlarında sürekli başarısızlıkla karşılaşır. Peki, bu durumun arkasında neler yatıyor olabilir?


Çocuk parkında çimlere uzanıp kendini tatmin etti! Mahallelinin tepkisi hayli sert oldu

İstanbul Bahçelievler'de bir şahıs, çimlere uzanıp parkta çocuğuyla oynayan kadına bakarak dakikalarca kendini tatmin etti. Mide bulandıran olayı fark eden mahalleli telefonla görüntüleri kaydettikten sonra şahsı yakalayıp tekme tokat dövdü.


Sivas'ın doğal güzelliği: 'Çaltı Kanyonu'

Sivas'ın Divriği ilçesinde bulunan ‘Çaltı Kanyonu’, doğal güzellikleriyle fotoğraf tutkunlarının ilgisini çekiyor.


Tansiyon hastaları denizde uzun süre kalmamalı

Yüzmenin sağlık açısından bir çok faydası bulunurken, yüksek tansiyon hastaları için zararlı olabiliyor.


Sol gözünde görme kaybı oluşan hasta Hatem’de sağlığına kavuştu

Keratokonus hastalığı nedeniyle sol gözünde görme kaybı oluşan hasta, Gaziantep Özel Hatem Hastanesi’nde gerçekleştirilen kornea nakliyle sağlığına kavuştu.


Bu Maserati GranCabrio, İtalyan şarabından esinlenilmiş bir boyaya sahip

Marchesi Antinori ailesinin Tignanello'suna adanmış eşsiz bir parça.


Johnny Puff: Secret Mission Fragman


Yangından etkilenen Assos Ören yeri yeniden ziyarete açıldı

Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi Behram köyünde çıkan ve Assos Antik Kenti'ndeki makilik alanı etkilemesi sebebiyle 3 gün boyunca ziyaretçilere kapanan Assos Ören Yeri yeniden ziyaretçilere açıldı.


Ankara Kuaförler Salı Günü Kapalı Olacak

Ankara Kuaförler Güzellik Salonları İşletmeleri ve Manikürcüler Esnaf Odası, Ticaret Bakanlığı'nın genelgesi üzerine Ankara Valiliği'nin berber, güzellik salonu ve kuaförlerin salı günü kapalı olması yönünde aldığı kararı Başkent'teki esnafa bildirdi.


Sertab Erener sevenlerini korkuttu

Sertap Erener büyüleyici sesinin yanı sıra tıp ve güzellik dünyasındaki son gelişmeleri takip etmesiyle tanınıyor. Daha önce yaptığı bir açıklamada Telomer tedavisiyle 100 yaşına kadar yaşamayı hedeflediğini söyleyen Sertap Erener mecbursun şarkısını yeniden seslendirerek klip çekmiş ve yeni görüntüsüyle çok konuşulmuştu. Erener şimdi ise bir aydır sağlık sorunlarıyla uğraştığını açıkladı.


Özel birey anneleri hem meslek öğreniyor hem de çocuklarıyla hoşça vakit geçiriyor

Kastamonu Üniversitesi'nde hayata geçirilen proje sayesinde özel birey anneleri, hem atölyelerde meslek öğreniyor hem de çocuklarıyla hoşça vakit geçiriyor.