NESLIHAN ATAGüL GELECEK PLANLARıNı DAIR BAKıN NE AçıKLAMA YAPTı

‘Kara Sevda' dizisi İtalya'da yayınlanmaya başlayan Neslihan Atagül katıldığı programda dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Neslihan Atagül geleceğe dair, 'Faydalı ve umut olmak istiyorum, detaylandırmak istemem. Çünkü Allah'ın her zaman daha iyi bir planı vardır, ona güveniyorum.' ifadelerini kullandı.

'Kara Sevda' dizisi İtalya'da yayınlanmaya başlayan Neslihan Atagül, Milano'da Canale 5'te ekrana gelen 'Verissimo' programına konuk oldu. İtalya'da izlenme rekorları kıran 'Kara Sevda' dizisine olan ilgiyle ilgili mutluluğunu paylaşan oyuncu, babasının ölümüyle ilgili 'Onu ölümsüz kılmak benim elimde ve şu an ondan böyle bahsediyorsam ölümsüz kılıyorum demektir. Beden ölümlüdür, ruh ise sonsuza kadar yaşar' dedi. Gelecek planları sorulan oyuncu, 'Faydalı ve umut olmak istiyorum, detaylandırmak istemem. Çünkü Allah'ın her zaman daha iyi bir planı vardır, ona güveniyorum' dedi.

Gelecek planları sorulan oyuncu, 'Faydalı ve umut olmak istiyorum, detaylandırmak istemem. Çünkü Allah'ın her zaman daha iyi bir planı vardır, ona güveniyorum' dedi.

2024-03-28T04:57:43Z dg43tfdfdgfd