O ILDEKI VATANDAşLAR ELEKTRIK FATURASı öDEMEDI!

Elektrik ücretsiz oldu

Bursa’da ikamet eden kişilerin elektrik faturaları kısa süreliğine sıfırlandı. Uludağ Elektrik tarafından yayınlanan duyuru ile birlikte, yüzlerce ihtiyaç sahibi vatandaş büyük sevinç yaşadı. Bursa’da elektrik faturalarının kısa bir süreliğine ücretsiz olduğu açıklayan Uludağ Elektrik, Yardımsever bir iş insanın toplamda 200 bin lira değerindeki elektrik faturalarının ödenmesini sağlayarak, 400’den fazla kent sakininin elektrik faturalarını ödedi. 

Yardımdan kimler yararlandı?

Bursa’da elektrik faturalarının kısa bir süreliğine ücretsiz olduğu açıklayan Uludağ Elektrik, isminin açıklanmasını istemeyen yardımsever iş insanının kendileriyle iletişime geçerek, ödeme güçlüğü çeken, sosyal yardım alan ve evinde cihaza bağlı hasta olan abonelere destek olma kararı aldığını ve bu doğrultuda da 600’den fazla faturayı ödendiğini duyurdu.

Yüksek enflasyon karşısında zor günler yaşayan dar gelirli ve geliri olmayan ihtiyaç sahibi vatandaşlar hayırsever iş insansından gelen yardım ile büyük sevinç yaşayarak, bir aylığına da olsa daha rahat nefes aldı.

Hayırsever iş insanından gelen söz konusu yardımın diğer iller için örnek teşkil etmesi ve, bu tür yardımların tüm illerde artmasını temenni ederiz....

2024-07-04T10:59:04Z dg43tfdfdgfd