SüREYYA TABIAT PARKı’NDA çALışMALARDA SONA YAKLAşıLDı

Manisa’da vatandaşların gözdesi olan Süreyya Tabiat Parkı’nda çalışmaları yoğunlaştıran Yunusemre Belediyesi, çalışmalarda sona yaklaştı. Çalışmaları yerinde inceleyen Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, Süreyya Tabiat Parkı’nın hizmete açıldıktan sonra ilçenin önemli prestij yerlerinden biri olacağını dile getirdi.

Doğa ile iç içe olan konumundan dolayı çevre il ve ilçelerden de vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gören Süreyya Tabiat Park’ında 4 yıllık aradan sonra özlem bitiyor. Geçtiğimiz haftalar içerisinde çalışmaların başladığı Süreyya Tabiat Parkı’nda sona yaklaşıldı. Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, tabiat parkında belediye ekiplerinin yaptığı çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Balaban’a CHP Yunusemre İlçe Başkanı Mehmet Arslan, Belediye Başkan Yardımcıları, MAYEB Genel Müdürü Cahit Kaplan, daire müdürleri ve muhtarlar eşlik etti. Çalışmalara ilişkin bilgi veren Başkan Balaban, Süreyya Tabiat Parkını son çalışmaların tamamlanmasının ardından halkın hizmetine sunacaklarını belirtti.

Açılışa CHP Genel Başkanı Özel de katılacak

Süreyya Tabiat Parkı’nın hizmete girdikten sonra ilçenin ve kentin prestijli yerlerinden biri olacağının altını çizen Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, parkın açılışına CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in katılacağını ifade etti. Başkan Balaban yaptığı konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Süreyya Tabiat Parkı’nda sona yaklaşıyoruz. Süreyya Tabiat Parkını söz verdiğimiz gibi Temmuz Ayı içerisinde halkımızın hizmetine sunacağız. Az bir işimiz kaldı. Genel Başkanımız Özgür Özel’in katılımıyla tabiat parkımızı halkımızın hizmetine kazandıracağız. Genel Başkanımızın Manisa’ya geliş programı netleştiğinde net olarak açılış tarihini halkımız paylaşacağız. Süreyya Tabiat Parkı Manisa’nın nefes borusu olacak. Halkımıza ücretsiz şekilde hizmet verecek. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.” Başkan Balaban açıklamasında ayrıca doğayla iç içe olan Süreyya Tabiat Parkı’nda vatandaşlara kaliteli hizmet sunulacağını ve otopark ile giriş ücretinin alınmayacağının müjdesini verdi.

2024-06-28T11:24:10Z dg43tfdfdgfd