SİVİL TOPLUMLA İLİŞKİLER GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İÇİŞLERİ BAKANLIĞI BAKAN YARDIMCILIĞI

SİVİL TOPLUMLA İLİŞKİLER GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İÇİŞLERİ BAKANLIĞI BAKAN YARDIMCILIĞI

ETUuml;D PROJE HİZMETİ ALINACAKTIR

SİVİL TOPLUMLA İLİŞKİLER GENEL MUuml;DUuml;RLUuml;ĞUuml; İCcedil;İŞLERİ BAKANLIĞI BAKAN YARDIMCILIĞI

Sivil Toplumun Kapasitesinin Geliştirilmesi I-II Projesi Hizmet Alımıhizmet alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine gouml;re accedil;ık ihale usuluuml; ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP uuml;zerinden alınacaktır. İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:

İKN : 2024/381761
1-İdarenin
a)Adı : SİVİL TOPLUMLA İLİŞKİLER GENEL MUuml;DUuml;RLUuml;ĞUuml; İCcedil;İŞLERİ BAKANLIĞI BAKAN YARDIMCILIĞI
b)Adresi : İccedil;işleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Muuml;duuml;rluuml;ğuuml; Kavaklıdere Mah.Akay Cad.No:1 06680 Bakanlıklar Ccedil;ANKAYA/ANKARA
c)Telefon ve faks numarası : 3124224882 - 3124174513
ccedil;)İhale dokuuml;manının gouml;ruuml;lebileceği ve e-imza kullanılarak indirilebileceği internet sayfası : https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/

2-İhale konusu hizmet alımın

a)Adı : Sivil Toplumun Kapasitesinin Geliştirilmesi I-II Projesi Hizmet Alımı
b)Niteliği, tuuml;ruuml; ve miktarı :

1 Adet Sivil Toplumun Kapasitesinin Geliştirilmesi I-II Projesi Hizmet Alımı

Ayrıntılı bilgiye EKAPrsquo;ta yer alan ihale dokuuml;manı iccedil;inde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.

c)Yapılacağı/teslim edileceği yer : Tuuml;rkiye sınırları iccedil;erisinde idarece belirlenecek iller
ccedil;)Suuml;resi/teslim tarihi : İşe başlama tarihinden itibaren7(Yedi) aydır
d)İşe başlama tarihi : Souml;zleşmenin imzalandığı tarihten itibaren2guuml;n iccedil;inde işe başlanacaktır.

3-İhalenin

a)İhale (son teklif verme) tarih ve saati : 22.04.2024 - 11:00
b)İhale komisyonunun toplantı yeri (e-tekliflerin accedil;ılacağı adres) : Sivil Toplumla İlişkiler Genel Muuml;duuml;rluuml;ğuuml; Toplantı Salonu

4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:

4.1.İsteklilerin ihaleye katılabilmeleri iccedil;in aşağıda sayılan belgeler ve yeterlik kriterleri ile fiyat dışı unsurlara ilişkin bilgileri e-teklifleri kapsamında beyan etmeleri gerekmektedir.

4.1.2.Teklif vermeye yetkili olduğunu gouml;steren bilgiler;

4.1.2.1.Tuuml;zel kişilerde; isteklilerin youml;netimindeki gouml;revliler ile ilgisine gouml;re, ortaklar ve ortaklık oranlarına (halka arz edilen hisseler hariccedil;)/uuml;yelerine/kurucularına ilişkin bilgiler idarece EKAPrsquo;tan alınır.

4.1.3.Şekli ve iccedil;eriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.

4.1.4.Şekli ve iccedil;eriği İdari Şartnamede belirlenen geccedil;ici teminat bilgileri.

4.1.5İstekliler, ihale konusu alımın alt yuuml;klenicilere yaptırmayı duuml;şuuml;nduuml;kleri kısmını yeterlik bilgileri tablosunda belirteceklerdir.

4.1.6Tuuml;zel kişi tarafından iş deneyimini gouml;stermek uuml;zere sunulan belgenin, tuuml;zel kişiliğin yarısından fazla hissesine sahip ortağına ait olması halinde, Tuuml;rkiye Odalar ve Borsalar Birliği veya yeminli mali muuml;şavir ya da serbest muhasebeci mali muuml;şavir veya noter tarafından ilk ilan tarihinden sonra duuml;zenlenen ve duuml;zenlendiği tarihten geriye doğru son bir yıldır kesintisiz olarak bu şartın korunduğunu gouml;steren belgeye ilişkin bilgiler,

4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
4.2.1. İsteklinin ihalenin yapıldığı yıldan ouml;nceki yıla ait yıl sonu bilanccedil;o bilgileri:

Sunulan bilanccedil;o veya eşdeğer belgelerde;

a) Cari oranın (douml;nen varlıklar/kısa vadeli borccedil;lar) en az 0,75 olduğunu,

b) Ouml;z kaynak oranının (ouml;z kaynaklar/toplam aktif) en az 0,15 olduğunu,

c) Kısa vadeli banka borccedil;larının ouml;z kaynaklara oranının 0,50rsquo;den kuuml;ccedil;uuml;k olduğunu ve belirtilen uuml;ccedil; kriterin birlikte sağlandığını gouml;stermek uuml;zere yıl sonu bilanccedil;o belgelerine ilişkin bilgileri belirtebilirler.

Yukarıda belirtilen kriterleri bir ouml;nceki yılda sağlayamayanlar, son iki yıla ait belgelerine ilişkin bilgileri sunabilirler. Bu takdirde, son iki yılın parasal tutarlarının ortalaması uuml;zerinden yeterlik kriterlerinin sağlanıp sağlanmadığına bakılır.

İhale veya son başvuru tarihi yılın ilk douml;rt ayında olan ihalelerde, bir ouml;nceki yıla ait yıl sonu bilanccedil;osuna ilişkin bilgileri belirtmeyenler, iki ouml;nceki yıla ait belgelerdeki bilgileri sunabilirler. Bu belgelerde yeterlik kriterini sağlayamayanlar ise iki ouml;nceki yılın belgelerine ilişkin bilgileri ile uuml;ccedil; ouml;nceki yıla ilişkin belgelerindeki bilgileri sunabilirler.

4.2.2. İş hacmini gouml;steren belgeler:

a) İhalenin yapıldığı yıldan ouml;nceki yıla ait toplam ciroyu gouml;steren gelir tablosu,

b) Hizmet işleri ile ilgili ciro tutarını gouml;steren belgeler,

Bu belgelerden birinin sunulması yeterlidir.

Toplam cironun teklif edilen bedelin %25'inden , hizmet işleri ile ilgili cironun ise teklif edilen bedelin %15'inden az olmaması gerekir. Bu kriterlerden herhangi birini sağlayan ve sağladığı kritere ilişkin belgeyi sunan istekli yeterli kabul edilir.

Bu kriterleri bir ouml;nceki yılda sağlayamayanlar, son iki yıla ait belgelerini sunabilirler. Bu takdirde son iki yılın parasal tutarlarının ortalaması uuml;zerinden yeterlik kriterlerinin sağlanıp sağlanamadığına bakılır.

Yılın ilk douml;rt ayında olan ihalelerde, bir ouml;nceki yıla ait gelir tablosunu sunmayanlar, iki ouml;nceki yılın gelir tablosunu sunabilirler. Bu gelir tablosunun yeterlik kriterini sağlayamaması halinde, iki ouml;nceki yılın ve uuml;ccedil; ouml;nceki yılın gelir tabloları sunulabilir. Bu durumda, gelir tabloları sunulan yılların parasal tutarlarının ortalaması uuml;zerinden yeterlik kriterlerinin sağlanıp sağlanmadığına bakılır.

4.3. Mesleki ve teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
4.3.1. İş deneyimini gouml;steren belgelere ilişkin bilgiler:
Son beş yıl iccedil;inde bedel iccedil;eren bir souml;zleşme kapsamında kabul işlemleri tamamlanan ve teklif edilen bedelin% 25oranından az olmamak uuml;zere, ihale konusu iş veya benzer işlere ilişkin iş deneyimini gouml;steren belgeler veya teknolojik uuml;ruuml;n deneyim belgesi.
4.3.2. İsteklinin teklifi kapsamında sunması gerektiği İdari Şartnamenin 7nci maddesi dışındaki maddeleri ile teknik şartnamede belirtilen aşağıdaki belgeler:
Belge Adı Accedil;ıklama
Uluslararası kuruluşların sağladığı hibe/fonlar kapsamında en az 2 proje/faaliyetin Tuuml;rkiyersquo;de doğrudan veya dolaylı olarak yuuml;ruuml;tuuml;lduuml;ğuuml;ne dair belge Avrupa Birliği, Birleşmiş Milletler, Duuml;nya Bankası vb. uluslararası kuruluşların sağladığı hibe/fonlar kapsamında en az 2 proje/faaliyetin Tuuml;rkiyersquo;de doğrudan veya dolaylı olarak yuuml;ruuml;tuuml;lmuuml;ş olması.
Tuuml;rkiye merkezli sivil toplum kuruluşlarına youml;nelik en az 2 proje/faaliyetin (ulusal veya uluslararası) doğrudan veya dolaylı olarak yuuml;ruuml;tuuml;lmuuml;ş olduğuna dair belge Tuuml;rkiye merkezli sivil toplum kuruluşlarına youml;nelik dijitalleşme, ağ ve network oluşturma, kapasite guuml;ccedil;lendirme veya kapasite analizi gibi konularda en az 2 proje/faaliyetin (ulusal veya uluslararası) doğrudan veya dolaylı olarak yuuml;ruuml;tuuml;lmuuml;ş olması,
Kamu kurumları ile iş birliği iccedil;erisinde en az 2 proje/faaliyetin doğrudan veya dolaylı olarak yuuml;ruuml;tuuml;lmuuml;ş olmasına dair belge Kamu kurumları ile işbirliği iccedil;erisinde en az 2 proje/faaliyetin doğrudan veya dolaylı olarak yuuml;ruuml;tuuml;lmuuml;ş olması
4.4. Bu ihalede benzer iş olarak kabul edilecek işler:

4.4.1.

Avrupa Birliği, Birleşmiş Milletler, Duuml;nya Bankası vb. uluslararası kuruluşların doğrudan veya dolaylı olarak sağladığı fonlar kapsamındaTuuml;rkiyersquo;de yapılan işler,

Tuuml;rkiye merkezli sivil toplum kuruluşlarına youml;nelik dijitalleşme, ağ ve network oluşturma, kapasite guuml;ccedil;lendirme veya kapasite analizi gibi konularda yapılan işler,

Kamu kurumları ile iş birliği halinde yapılan işler,

5.Ekonomik accedil;ıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına gouml;re belirlenecektir.

6.İhaleye sadece yerli istekliler katılabilecektir.

7.İhale dokuuml;manı EKAP uuml;zerinden bedelsiz olarak gouml;ruuml;lebilir. Ancak, ihaleye teklif verecek olanların, e-imza kullanarak EKAP uuml;zerinden ihale dokuuml;manını indirmeleri zorunludur.

8.Teklifler, EKAP uuml;zerinden elektronik ortamda hazırlandıktan sonra, e-imza ile imzalanarak, teklife ilişkin e-anahtar ile birlikte ihale tarih ve saatine kadar EKAP uuml;zerinden gouml;nderilecektir.

9.İstekliler tekliflerini, her bir iş kaleminin miktarı ile bu iş kalemleri iccedil;in teklif edilen birim fiyatların ccedil;arpımı sonucu bulunan toplam bedel uuml;zerinden teklif birim fiyat şeklinde verilecektir. İhale sonucunda, uuml;zerine ihale yapılan istekli ile birim fiyat souml;zleşme imzalanacaktır.

10.Bu ihalede, işin tamamı iccedil;in teklif verilecektir.

11.İstekliler teklif ettikleri bedelin %3rsquo;uuml;nden az olmamak uuml;zere kendi belirleyecekleri tutarda geccedil;ici teminat vereceklerdir.

12.Bu ihalede elektronik eksiltme yapılmayacaktır.

13.Verilen tekliflerin geccedil;erlilik suuml;resi, ihale tarihinden itibaren60 (Altmış)takvim guuml;nuuml;duuml;r.

14.Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.

15. Diğer hususlar:

İhalede Uygulanacak Sınır Değer Katsayısı (R) :Diğer Hizmetler/0,71

Aşırı duuml;şuuml;k teklif değerlendirme youml;ntemi :Teklifi sınır değerin altında kalan isteklilerden Kanunun 38 inci maddesine gouml;re accedil;ıklama istenecektir.

#ilangovtr BASIN NO: ILN02010784

2024-03-28T21:14:29Z dg43tfdfdgfd