Müzik Video

Trending:


Johnny Puff: Secret Mission Fragman


İlk kez 1954 yılında fark edilmişti! 'Atatürk silüeti' yeniden belirdi...

Karadağlar'ın eteğine yanındaki tepenin gölgesinin düşmesiyle oluşan Atatürk silüeti, bu yıl da merakla izleniyor. Çevre il ve ilçelerden ziyaretçiler de belirli saatlerde Karadağlar bölgedeki seyir terasında toplanarak silüetin oluşmasını bekliyor. Silüetin ortaya çıkışını izleyen ziyaretçiler, bu anı fotoğraf ve video çekerek kayıt altına alıyor. HER YIL ŞENLİKLER DÜZENLENİYOR Atatürk silüeti, 1954'te Yukarı Gündeş köyünde çobanlık yapan...


Retinada saklı gerçek: Gözleriniz ne kadar ömrünüzün kaldığını ele veriyor

British Journal of Ophthalmology tarafından yayınlanan bir çalışma gözlerin yaşam süremiz hakkında bilgiler verdiği ortaya kondu.


Sertab Erener sevenlerini korkuttu

Sertap Erener büyüleyici sesinin yanı sıra tıp ve güzellik dünyasındaki son gelişmeleri takip etmesiyle tanınıyor. Daha önce yaptığı bir açıklamada Telomer tedavisiyle 100 yaşına kadar yaşamayı hedeflediğini söyleyen Sertap Erener mecbursun şarkısını yeniden seslendirerek klip çekmiş ve yeni görüntüsüyle çok konuşulmuştu. Erener şimdi ise bir aydır sağlık sorunlarıyla uğraştığını açıkladı.


Kemer'de lavanta hasadı

Kemer'de lavanta hasadı ANTALYA, (DHA) - Kemer Belediyesi'nin lavanta tanıtım ekinlikleri kapsamında Gedelme Yaylası'nda oluşturduğu lavanta bahçesinde hasat başladı. Belediye araçlarıyla lavanta bahçesine götürülen vatandaşlar bol bol fotoğraf çekti. Turizmi çeşitlendirmek amacıyla 700 rakımlı Gedelme Yaylası'nda Kemer Belediyesi'ne ait 2650 metre...


İstanbullular dikkat! Önemli nokta 5 gün boyunca trafiğe kapatılacak

Bu haber İstanbulluları yakından ilgilendiriyor. Yol yenileme çalışmaları kapsamında Haliç Köprüsü'nün Kadıköy istikameti 5 gün boyunca trafiğe kapatılacak. Detayları CNN TÜRK Muhabiri Emel Telli, kameraman Buğra Benlioğlu'nun görüntüleriyle aktardı.


Başkent’te 2 çocuğunu tabancayla öldüren baba intihar etti

Ankara'nın Çankaya ilçesinde bir kişi, rehin aldığı 2 çocuğunu tabancayla öldürdükten sonra intihar etti.


Customs Frontline Fragman


Madde bağımlısı gencin içler acısı hali kamerada

Antalya’da uyuşturucu etkisindeki madde bağımlısı bir gencin içler acısı hali kameralara yansıdı. Gözlerini dahi açmakta zorlanan genç, maddeye neden başladığı sorusuna ise sadece 'arkadaşlarım' diyebildi.


Borsa İstanbul'da Şimşek etkisi! Düşüş kalıcı mı?

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in açıklamalarının ardından dünden bu yana Borsa İstanbul'da düşüş devam ediyor. Borsanın akıbeti ne olacak? Yıl sonu borsada ne olur? Borsa son zamanların en çok kazandıran yatırım araçlarındandı. Yatırımcı artık uzaklaşır mı? Türkiye'nin gri listeden çıkmasıyla bir ralli bekleniyordu. O ralli için artık geç mi? Ne zaman gerçekleşecek? Beykent Üniversitesi'nden Prof. Dr. Murat Ferman anlattı.


Söke’de yorgun kurşun kurbanı Pera bebek toprağa verildi

Aydın'ın Söke ilçesinde yoldan geçen düğün konvoyundan ateşlenen silahtan çıkan yorgun mermi, evde annesiyle birlikte oynayan 11 aylık Pera bebeği dünyadan kopardı. Başına yorgun kurşun isabet eden ve yapılan tüm müdahalelilere rağmen kurtarılamayan 11 aylık Pera Bebek, gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.


Aydın'ın Uludağ'ı Belenova Yaylası güzelliği ile mest ediyor

Huzur, ferahlık ve doğal lezzet arayanların akın ettiği Aydın'ın Kuyucak ilçesindeki bin 200 rakımlı Belenova Yaylası güzelliği ile herkesi cezbediyor.


Ağızda kaymak gibi eriyen un helvası tarifi! Koyulaşana kadar kavurun

Un helvasının ağızda erimesi için iyice kavrulması gerekiyor. Lezzetli un helvasını cevizle süsleyebilirsiniz. Peki un helvası nasıl yapılır? Un helvasının püf noktaları neler?


Ağaç dalı ile oynayan ayı fotokapana yakalandı

Ağaç dalı ile oynayan ayı, Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) Genel Müdürlüğünce doğaya yerleştirilen fotokapana takıldı.


Diyarbakır'da kötü koku ihbarı... Evinde 1 kişi ölü bulundu! Sağlık ekibi fenalaştı

Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesinde 2 katlı apartmanın birinci katında tek başına yaşayan Celal Ö.'nün (56) evinde koku gelince komşular, durumu polise bildirdi. Eve giren ekipler, Celal Ö.'nün cansız bedeniyle karşılaştı. Müdahale sırasında sağlık görevlileri koku nedeniyle fenalaşınca, takviye ekip istendi.


Bardağa döken yandı! Bu içecek şişesinde vitaminli...

Maden suyu mineral açısından çok zengin. Maden suyu içerisinde bol miktarda faydalı bileşen var. Peki maden suyu nasıl içilir?


Antalya'da sıcak hava ve nem etkili oluyor

Antalya'da etkili olan sıcak hava ve nemden bunalanlar sahillerde ve gölgelik alanlarda yoğunluk oluşturdu.


Güney Asya ve Hindistanın küresel gıda ve tarımsal tüketimdeki payı artacak

Güney Asya ve Hindistanın küresel gıda ve tarımsal tüketimdeki payı artacak Ekonomik İşbirliği ve Kalkınma Örgütü (OECD) ve Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Örgütünün (FAO), bu yıl 20incisi hazırlanan ve 2024-2033 yıllarını kapsayan Tarımsal Görünüm raporu yayımlandı. Buna göre, son 20 yılda özellikle düşük ve orta gelirli ekonomilerdeki nüfus ve ...


Kızılağaç Kanyonu doğaseverlerin yeni gözdesi oldu

Muş'un doğal güzellikleri arasında yer alan Kızılağaç Kanyonu, son dönemde doğaseverlerin ve macera tutkunlarının uğradığı yerlerin başında geliyor.


Kamyonetteki saman balyaları üzerinde tehlikeli yolculuk kamerada

Kamyonetteki saman balyaları üzerinde tehlikeli yolculuk kamerada Yavuz YILMAZ/İNEGÖL (Bursa), (DHA)-BURSA’nın İnegöl ilçesinde, bir kişinin kamyonetin kasasına yüklenen saman balyalarının üzerindeki tehlikeli yolculuğu cep telefonu kamerası ile görüntülendi. Olay İnegöl-Bursa yolu üzerinde meydana geldi. Bir kişi, kamyonetin kasasına üst üste isti...


Soğan saklamak için bu taktik bulunmaz nimet; Aylarca küflenmez, filizlenmez!

Soğanları uzun süre taze tutmanın etkili bir yöntemini arayanlar için bu tüyo bulunmaz bir nimet. Doğru saklama tüyosuyla çürümenin, filizlenmenin önüne geçebilirsiniz.


Binde bir görülen sendroma sahip: 17 yılda 150 kez kalbini durdurdu!

Ciddi ritim bozukluğuna yol açarak kalbi aniden durduran "Brugada sendromu" nedeniyle "şoklu kalp piliyle" yaşayan ve 17 yılda 150 kez kalbi duran 37 yaşındaki Alper Ayaz, "radyofrekans ablasyon" tedavisiyle kalbinin düzensiz çalışmasından ve sıklıkla elektroşok etkisine maruz kalmaktan kurtuldu.


Düğün konvoyundaki maganda can aldı! 11 aylık Pera bebek oyun oynarken hayatını kaybetti... Damat ile 3 kişi gözaltında

Aydın'da, düğün konvoyundan ateşlenen yorgun mermi, evde annesiyle oynayan 11 aylık Pera bebeğin başına isabet etti. Bebek kurtarılamazken, 2 şüpheli gözaltına alındı. Pera bebeğin dedesi Kerim Palabıyık, sosyal medya paylaşımında, "Canım torunumu hayattan koparan maganda, hala ortalarda serbest geziyor. Duyan gören varsa emniyete başvursun" dedi. 11 aylık bebeğin ölümüne ilişkin, olay sırasında mahallede düğünü olan damat ile 3 kişi gözaltına...


İki farklı yüzü var! Tek isteği iyileşip gülmek...

Bebekken geçirdiği beyin kanaması sonrası yüzünde oluşan ve zaman içerisinde büyüyen kitle nedeniyle iki farklı yüzü varmış gibi görünen ve zor günler geçiren 14 yaşındaki Enes, büyüyünce doktor olarak kendisi gibi çocuklara yardım etmenin hayalini kuruyor. Rahatsızlığı nedeniyle bir gözünü de kaybeden Enes, tedavi olursa ilk olarak aynaya bakarak gülümseyeceğini söylüyor.


Meram Belediyesi estetik ve konforlu parklar için aralıksız çalışıyor

Konya'nın merkez Meram ilçe Belediyesi, ilçenin dört bir yanında bulunan park, bahçe, yeşil alan ve mesire alanlarında bulunan oyun-spor grupları, park yolları, banklar ile kameriyelerin bakım onarımını için yoğun bir mesaiyle çalışıyor. Başkan Mustafa Kavuş, parkların estetik ve konforu ile Meram'ın bu noktada en iyi hizmeti alması için aralıksız çalıştıklarını ifade etti.


Between the Temples Fragman


Sol gözünde görme kaybı oluşan hasta Hatem’de sağlığına kavuştu

Keratokonus hastalığı nedeniyle sol gözünde görme kaybı oluşan hasta, Gaziantep Özel Hatem Hastanesi’nde gerçekleştirilen kornea nakliyle sağlığına kavuştu.


Özel birey anneleri hem meslek öğreniyor hem de çocuklarıyla hoşça vakit geçiriyor

Kastamonu Üniversitesi'nde hayata geçirilen proje sayesinde özel birey anneleri, hem atölyelerde meslek öğreniyor hem de çocuklarıyla hoşça vakit geçiriyor.


Haberi alan anne sinir krizi geçirdi! Çocuklarını rehin alan baba dehşet saçtı

​Olay, akşam saatlerinde Çankaya ilçesinde bağlı olan Naci Çakır Mahallesinde meydana geldi. İnşaat Mühendisi Murat Keklik, çocukları Yağız ve Doğa Keklik'i tabancayla rehin aldı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Keklik, rehin aldığı iki çocuğunu tabancayla vurup, ardından aynı silahla kendisini de vurdu. Eve giren ekiplerce yapılan kontrolde 3 kişinin de yaşamını yitirdiği belirlendi. Baba ve 2 çocuğunun cansız...


Cani damadın gözü dönmüştü... Kızı için ölen baba!

Cani damadın gözü dönmüştü... Kızı için ölen baba! Boluda olay, 19 Nisanda saat 00.30 sıralarında Sağlık Mahallesi Songül Sokakta meydana geldi. Boluda bir fabrikada işçi olarak çalışan 2 çocuk annesi Meltem Zengin (35) ile 16 yıldır evli olduğu Serkan Zengin (36) arasında kıskançlık nedeniyle sorunlar başladı. KIZINI ALIP KENDİ EVİNE GÖTÜRDÜ DHAda...


Yolu kapatan konvoydaki gelin arabası zikzak çizerek ilerledi

Karabük'te düğün konvoyunda yer alan gelin arabası, 3 şeritli yolu kapatarak zikzak çizerek ilerledi. O anlar cep telefonuyla görüntülendi. Başka bir düğün konvoyu ise yolun iki şeridini trafiğe kapattı.


Bilinçaltınızda yatıyor olabilir: Aşkı bulma yolunda farkında olmadan neleri sabote ediyorsunuz?

Bazı insanlar bu arayışlarında sürekli başarısızlıkla karşılaşır. Peki, bu durumun arkasında neler yatıyor olabilir?


Beylikdüzü'nde yangın paniği

İstanbul Beylikdüzü'nde fabrika ve tadilat halindeki bina arasında yer alan boş arazide bulunan plastik malzemelerden çıkan yangın panik yarattı.


Öncesi ve Sonrası: Parlak Fikirlerle Dönüşüm Geçiren 7 Balkon

Şehir sakinleri olarak evimizde özel vakit geçirebileceğimiz bir balkonumuz varsa kendimizi şanslı sayabiliriz. Ancak bu her zaman böyle değildi. Uzun bir süre boyunca balkonlar, çok aileli daireler inşa edilirken ekstra bir unsur olarak görüldü, ancak hiçbir zaman gerçek anlamda takdir edilmedi. Daha sonra büyük atıklar için çöp torbaları veya mobilya parçaları orada saklanıyordu; bu genellikle sigara içenler için yalnızca acil bir çözümdü....


İstanbul'da Arap turistleri tehdit edip bıçak sallayan şahıs tutuklandı

İstanbul'da elindeki bıçakla restoranda yemek yiyen Arap müşterileri tehdit edip, "Benim ülkem lan burası, delikanlınız gelsin, ben Türk'üm Türk. Arap marap anlamam." diyen şahıs evinde gözaltına alındı. Şahıs, çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı.


Kütahya’da annesini ve üvey babasını öldüren zanlı adliyeye sevk edildi

Kütahya'da annesini ve üvey babasını öldüren şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.


Ayşe Ateş: Bu kumpas tiyatrosunu başlarına yıkacağız

Ayşe Ateş, Sinan Ateş duruşmasında yaşananla ilgili paylaşım yaptı: "Bilsinler ki kurdukları darağacını un ufak ederiz, o urganı dişlerimizle parçalarız! Bu kumpas tiyatrosunu başlarına yıkacağız, beklesinler!" Eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş'in öldürülmesiyle ilgili dava sürerken, eşi Ayşe Ateş sosyal medya hesabından mesajlar verdi. Sanık ...


Markette makaron ele geçirildi

Salihli'de jandarma ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda bir markette 3 bin 260 bandrolsüz makaron ele geçirildi.


Eline bıçağı alıp Arap turistlere tehditler savuran saldırgan hakkında karar

İstanbul'da elindeki bıçakla restoranda yemek yiyen Arap müşterileri tehdit edip, "Benim ülkem lan burası, delikanlınız gelsin, ben Türk'üm Türk. Arap marap anlamam." diyen şahıs evinde gözaltına alındı. Şahıs, çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı.


Kadınların 30’lu yaşlarında sıkça karşılaştığı sağlık sorunları

Bilim insanları, kadınların 30 yaşından sonra bazı hastalıklarla ve sağlık sorunlarıyla karşılaşma olasılığının dikkate değer şekilde arttığını ifade ediyor.


Laos'un başkenti Viyentiyan'da günlük yaşam

Laos'un başkenti Viyentiyan kentinde bulunan ve Çin'in Kuşak ve Yol Girişimi (BRI) kapsamında 2023 yılında açılan tren istasyonu görüntülendi.


Eş cinsellik dayatması terapi almak isteyenlerin önünde engel

Eş cinsel aktivizm karşıtı faaliyet yürüten Doludizgin Derneği Başkanı Kabakcı, eş cinsel olmaktan rahatsız olan kişilerin dayatmadan ötürü tedavi imkanlarının kısıtlandığını söyledi.


Ankara Kuaförler Salı Günü Kapalı Olacak

Ankara Kuaförler Güzellik Salonları İşletmeleri ve Manikürcüler Esnaf Odası, Ticaret Bakanlığı'nın genelgesi üzerine Ankara Valiliği'nin berber, güzellik salonu ve kuaförlerin salı günü kapalı olması yönünde aldığı kararı Başkent'teki esnafa bildirdi.


Tarihi Çan Kulesi ve Damat İbrahim Paşa İlkokulu binası restore edilecek

Nevşehir’de eski Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan ve 1930’lu yıllardan itibaren uzun yıllar ilkokul olarak hizmet veren tarihi bina ve avlusunda bulunan 19. Yüzyıl’dan kalma Çan Kulesi, Nevşehir Belediyesi tarafından restore edilerek turizme kazandırılacak.


Cinayete kurban giden Prof. Dr. Karasu, son yolculuğuna uğurlandı

Eskişehir’de kaybolduktan 5 gün sonra Porsuk Çayı’nda ellerinden ve ayaklarından bağlanmış halde cesedi bulunan Prof. Dr. Bekir Karasu, son yolculuğuna uğurlandı.


Tansiyon hastalarına 'deniz' uyarısı! Uzun süre kalmayın

Yüzmenin sağlık açısından bir çok faydası bulunurken, yüksek tansiyon hastaları için zararlı olabiliyor.


Bakkal poşeti bile taşıtmayan hastalık: Dermografik ürtiker! Yaz sıcakları tetikliyor

Ürtiker yani halk arasındaki adıyla kurdeşen, özellikle 6 haftadan uzun süre devam edip kronikleştiğinde, hastaları canından bezdirebiliyor. Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Dermotoloji Anabilim Dalı'ndan Prof. Dr. Zekayi Kutlubay, kronik kurdeşen türleri içinde en ilginç olanın Dermografik ürtiker olduğunu kaydederek, hastanın alışveriş poşetini taşırken bile cildinin kabarabildiğini belirtti. Prof. Dr. Kutlubay, hastaların ezbere kortizon içeren...


Latin Amerika’nın önemli kültürel simgelerinden biri olan Presbitero Maestro Mezarlığı

Peru'nun başkenti Lima’nın Barrios Altos semtinde bulunan, eski adıyla Lima Genel Mezarlığı olarak bilinen Presbitero Maestro Mezarlığı, 350.000'den fazla mezara ev sahipliği yapıyor.


11 aylık Pera bebeğin kahreden ölümü! Evde annesiyle oynarken yorgun mermi başına isabet etti

Olay, dün saat 14.00 sıralarında, Söke ilçesi Çeltikçi Mahallesi Bayındır Caddesi'nde meydana geldi. Evde annesi Buse Palabıyık ile birlikte oyun oynayan 11 aylık Pera Palabıyık'a, yoldan geçen düğün konvoyundan ateşlenen yorgun mermi isabet etti. Mermi, evlerinin tavanından sekip Pera bebeğin başına isabet etti. Kanlar içinde kalan bebek, ambulansla Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Buse-Ahmet Palabıyık çiftinin tek...


Keşan’da araçtan bilgisayar ve güneş gözlüğü çalan şüpheli yakalandı

Edirne’nin Keşan ilçesinde, araçtan 150 bin TL’lik bilgisayar, 53 bin TL’lik 3 adet güneş gözlüğü çalan şüpheli yakalandı.