Trending:


Söke’de yorgun kurşun kurbanı Pera bebek toprağa verildi

Aydın'ın Söke ilçesinde yoldan geçen düğün konvoyundan ateşlenen silahtan çıkan yorgun mermi, evde annesiyle birlikte oynayan 11 aylık Pera bebeği dünyadan kopardı. Başına yorgun kurşun isabet eden ve yapılan tüm müdahalelilere rağmen kurtarılamayan 11 aylık Pera Bebek, gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.


Ümraniye'de tuvalet kavgası: Pastanede sahibi bıçakla saldırdı

İstanbul'un Ümraniye ilçesinde bir pastane sahibi ile pastanenin tuvaletini kullanmak isteyen şahıs arasında kavga çıktı. Pastane sahibinin kardeşi müşteriyi bıçakladı. Yumrukların havada uçuştuğu kavga anı güvenlik kamerasına yansıdı.


Sivas'ın doğal güzelliği: 'Çaltı Kanyonu'

Sivas'ın Divriği ilçesinde bulunan ‘Çaltı Kanyonu’, doğal güzellikleriyle fotoğraf tutkunlarının ilgisini çekiyor.


Clear Cut Fragman


Meksika’da bir kamyonda 19 ceset bulundu

Meksika’nın Chiapas eyaletinde bir kamyonun arkasında 19 kişinin cansız bedenine ulaşıldı.


Aileler dikkat: “Çocuklarınızın omurga duruşunu kontrol edin”

Acıbadem Kayseri Hastanesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Prof. Dr. Yüksel Ersoy, skolyoz hastalığı ile ilgili verdiği bilgilerde ailelerin çocuklarının omurga gelişimini zaman zaman kontrol etmeleri gerektiğini söyledi.


Antalya'nın 5 falez plajında mavi bayrak dalgalanmaya başladı

Antalya'nın Muratpaşa ilçesindeki falez plajları Erenkuş, Erdal İnönü, İnciraltı, Mobil ve Konserve Koyu'na mavi bayraklar asıldı.


Soğan saklamak için bu taktik bulunmaz nimet; Aylarca küflenmez, filizlenmez!

Soğanları uzun süre taze tutmanın etkili bir yöntemini arayanlar için bu tüyo bulunmaz bir nimet. Doğru saklama tüyosuyla çürümenin, filizlenmenin önüne geçebilirsiniz.


İstanbul'da Arap turistleri tehdit edip bıçak sallayan şahıs tutuklandı

İstanbul'da elindeki bıçakla restoranda yemek yiyen Arap müşterileri tehdit edip, "Benim ülkem lan burası, delikanlınız gelsin, ben Türk'üm Türk. Arap marap anlamam." diyen şahıs evinde gözaltına alındı. Şahıs, çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı.


Sertab Erener sevenlerini korkuttu

Sertap Erener büyüleyici sesinin yanı sıra tıp ve güzellik dünyasındaki son gelişmeleri takip etmesiyle tanınıyor. Daha önce yaptığı bir açıklamada Telomer tedavisiyle 100 yaşına kadar yaşamayı hedeflediğini söyleyen Sertap Erener mecbursun şarkısını yeniden seslendirerek klip çekmiş ve yeni görüntüsüyle çok konuşulmuştu. Erener şimdi ise bir aydır sağlık sorunlarıyla uğraştığını açıkladı.


12 yaşındaki 8 erkek çocuğu, engelli öğrenciye toplu cinsel istismarda bulundu

T24 Dış Haberler İspanya'nın Sevilla kentinde meydana gelen olayda, bir okulun öğrenci tuvaletinde 12 yaşındaki 8 erkek çocuğunun, engelli bir kız öğrenciye cinsel istismarda bulunduğu açıklandı. İstismarın gerçekleştiği iddia edilen tenefüs sırasında engelli öğrencinin "öğrenci ve öğretmenlerinden uzaklaştırılarak kızlar tuvaletine götürüldüğü" be...


Pursaklar’da eski parklara estetik dokunuş

İlçenin mevcut doğallığını koruyup, yeşil alanlarını zenginleştiren Pursaklar Belediyesi, mevcut park alanlarını baştan sona yenileyerek, daha kullanışlı ve daha modern hale getiriyor.


Sol gözünde görme kaybı oluşan hasta Hatem’de sağlığına kavuştu

Keratokonus hastalığı nedeniyle sol gözünde görme kaybı oluşan hasta, Gaziantep Özel Hatem Hastanesi’nde gerçekleştirilen kornea nakliyle sağlığına kavuştu.


Metabolik sağlık, yaşam kalitesinin gizli anahtarı

Metabolik sağlığın, açlık kan şekeri seviyesi, bel çevresi genişliği, tansiyon ve kolesterol seviyesi gibi faktörlere bağlı olduğunu belirten Dr. Öğr. Üyesi Bora Kazım Bölek, bu faktörlerin normal sınırların dışına çıkması durumunda tip 2 diyabet, obezite ve kardiyovasküler hastalıklar gibi birçok farklı hastalığa yol açabileceğini vurguladı.


Gümüşhane'de anne ayı ve yavruları insanların yanına geldi

Gümüşhane’nin merkeze bağlı Söğütağıl köyünde evlerin önüne kadar gelen anne ayı ve 2 yavrusu, köpeklere aldırış etmeden yiyecek aradı. https://haberglobal.com.tr/gundem/gumushanede-anne-ayi-ve-yavrulari-insanlarin-yanina-geldi-357508


Çorak araziyi lavanta bahçesine dönüştüren üniversite temizlik malzemesi üretiyor

Yerleşkesindeki kullanılmayan çorak araziyi lavanta bahçesine dönüştüren Iğdır Üniversitesi, ekimden elde edilen bitkiyle temizlik ürünleri üretiyor.


Darıca’da ekipler mahallelerde köşe bucak temizlik yapıyor

Darıca Belediyesi tarafından özel olarak kurulan ekip, her hafta farklı bir mahallede kapsamlı bir temizlik ve bakım onarım çalışması gerçekleştiriyor. Cadde ve sokakları yıkayıp süpüren ekipler boş arsaları temizlerken, parklarda da bakım onarım çalışması yapıyor.


Yavrularını yiyen kargaya hayatının şokunu yaşatan şahinin görüntüleri izlenme rekoru kırdı

Ağaç içine sakladığı yavrularını koruyup kollayan anne şahin, avlanmak için çıktığı sırada karga yavrulardan bazılarını yedi. O anlarda şahinin intikamı ise işte böyle görüntülendi. https://haberglobal.com.tr/gundem/yavrularini-yiyen-kargaya-hayatinin-sokunu-yasatan-sahinin-goruntuleri-izlenme-rekoru-kirdi-357526


Mahalle kahvesini yarım asırdır takım elbisesi ile işletiyor

Sakarya’nın Akyazı ilçesinde yarım asırdır kahvehane işleten 65 yaşındaki Ekrem Karga, işine ve insanlara olan saygısıyla örnek teşkil ediyor. 1972 yılından beri aynı dükkanın kapısını gömlek, süveter, kumaş pantolon giymeden ve tıraş olmadan açmayan Karga, disiplinli tavrıyla dikkat çekiyor.


Laos'un başkenti Viyentiyan'da günlük yaşam

Laos'un başkenti Viyentiyan kentinde bulunan ve Çin'in Kuşak ve Yol Girişimi (BRI) kapsamında 2023 yılında açılan tren istasyonu görüntülendi.


Tansiyon hastaları denizde uzun süre kalmamalı

Yüzmenin sağlık açısından bir çok faydası bulunurken, yüksek tansiyon hastaları için zararlı olabiliyor.


Faciadan geriye acı hikayeler kaldı... Çocuklarına ayakkabı alacaktı

İzmir'de bir işyerinde tüpün patlaması sonrası hayatını kaybeden 5 kişinin, alışveriş için evlerinden çıktığı öğrenildi. Hayatını kaybeden Ruken Çağur'un eşi, Çocuklarımıza ayakkabı almaya gitmişti dedi.


Binde bir görülen sendroma sahip: 17 yılda 150 kez kalbini durdurdu!

Ciddi ritim bozukluğuna yol açarak kalbi aniden durduran "Brugada sendromu" nedeniyle "şoklu kalp piliyle" yaşayan ve 17 yılda 150 kez kalbi duran 37 yaşındaki Alper Ayaz, "radyofrekans ablasyon" tedavisiyle kalbinin düzensiz çalışmasından ve sıklıkla elektroşok etkisine maruz kalmaktan kurtuldu.


Bu Maserati GranCabrio, İtalyan şarabından esinlenilmiş bir boyaya sahip

Marchesi Antinori ailesinin Tignanello'suna adanmış eşsiz bir parça.


Zeynep Bastık, ünlü ismin oğluyla çılgınlar gibi oynadı! Sevgilisinin bakışlarına dikkat

Oyuncu Serkay Tütüncü ile yaşadığı aşkla magazin gündeminden düşmeyen Zeynep Bastık, dün akşam verdiği konserin partisinde Tarık Mengüç'ün oğlu Baran Mengüç'le dans ederken kendinden geçti. İkili karşılıklı oynarken Bastık'ın sevgilisinin bakışları da dikkat çekti.


Yangından etkilenen Assos Ören yeri yeniden ziyarete açıldı

Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi Behram köyünde çıkan ve Assos Antik Kenti'ndeki makilik alanı etkilemesi sebebiyle 3 gün boyunca ziyaretçilere kapanan Assos Ören Yeri yeniden ziyaretçilere açıldı.


11 aylık Pera bebeğin düğün konvoyundan ateşlenen mermiyle ölümünde 2 gözaltı!

"Silah atanın mutluluğu benim evime ateş düşürdü"


Kır düğünü ile evlenmişlerdi... 14 yıl önce bugün!

Ünlü sunucudan romantik evlilik yıl dönümü mesajı...


Ihlamur toplamak için çıktığı ağaçtan düşerek öldü

Rize’de ıhlamur toplamak için çıktığı ağaçtan düşen bir kişi hayatını kaybetti.


Tuvalette bulduğu 10 bin lirayı sahibine teslim etti

Edirne'de tuvaletin klozetinde bulduğu parayı eline poşet bağlayıp alan bir vatandaş, parayı zabıta gözetiminde sahibine teslim etti.


İki farklı yüzü var! Tek isteği iyileşip gülmek...

Bebekken geçirdiği beyin kanaması sonrası yüzünde oluşan ve zaman içerisinde büyüyen kitle nedeniyle iki farklı yüzü varmış gibi görünen ve zor günler geçiren 14 yaşındaki Enes, büyüyünce doktor olarak kendisi gibi çocuklara yardım etmenin hayalini kuruyor. Rahatsızlığı nedeniyle bir gözünü de kaybeden Enes, tedavi olursa ilk olarak aynaya bakarak gülümseyeceğini söylüyor.


Aydın'ın Uludağ'ı Belenova Yaylası güzelliği ile mest ediyor

Huzur, ferahlık ve doğal lezzet arayanların akın ettiği Aydın'ın Kuyucak ilçesindeki bin 200 rakımlı Belenova Yaylası güzelliği ile herkesi cezbediyor.


Kemer'de lavanta hasadı

Kemer'de lavanta hasadı ANTALYA, (DHA) - Kemer Belediyesi'nin lavanta tanıtım ekinlikleri kapsamında Gedelme Yaylası'nda oluşturduğu lavanta bahçesinde hasat başladı. Belediye araçlarıyla lavanta bahçesine götürülen vatandaşlar bol bol fotoğraf çekti. Turizmi çeşitlendirmek amacıyla 700 rakımlı Gedelme Yaylası'nda Kemer Belediyesi'ne ait 2650 metre...


Customs Frontline Fragman


Bakkal poşeti bile taşıtmayan hastalık: Dermografik ürtiker! Yaz sıcakları tetikliyor

Ürtiker yani halk arasındaki adıyla kurdeşen, özellikle 6 haftadan uzun süre devam edip kronikleştiğinde, hastaları canından bezdirebiliyor. Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Dermotoloji Anabilim Dalı'ndan Prof. Dr. Zekayi Kutlubay, kronik kurdeşen türleri içinde en ilginç olanın Dermografik ürtiker olduğunu kaydederek, hastanın alışveriş poşetini taşırken bile cildinin kabarabildiğini belirtti. Prof. Dr. Kutlubay, hastaların ezbere kortizon içeren...


Çocuklarda ekran bağımlılığı: Kalıcı fiziksel, ruhsal ve beyinsel problemler ortaya çıkabilir

Psikolog İrem Durna, her yaş grubuna göre belirlenen ekran sürelerinin geçilmesi durumunda bebeklerde ve çocuklarda kalıcı fiziksel, ruhsal ve beyinsel problemlerin ortaya çıkabileceğini söyledi.


Johnny Puff: Secret Mission Fragman


Araştırma: İnsanlar kendilerine denk çekicilikteki kişilerle evleniyor

Araştırmacılar, erkeklerin ve kadınların kendi fiziksel çekiciliklerini değerlendirmede oldukça objektif olduklarını ve kendi güzellikleri konusunda benzer görüşlere sahip eşleri seçme eğiliminde olduklarını bildiriyor.


Antalya'da sıcak hava ve nem etkili oluyor

Antalya'da etkili olan sıcak hava ve nemden bunalanlar sahillerde ve gölgelik alanlarda yoğunluk oluşturdu.


Magazin camiası bunu konuşuyor! Jennifer Lopez ve Ben Affleck sessiz sedasız boşandı

Dolu dizgin başlayan evliliklerinin bir süredir sallantıda olduğu konuşulan Jennifer Lopez ve Ben Affleck'in mart ayında sessiz sedasız boşandığı iddiası magazin gündeminde geniş yankı uyandırdı. Lopez ile yaşadıkları malikaneden eşyalarını taşıyan Affleck'in son zamanlarda eski eşi Jennifer Garner'ı ziyaret etmesi de söylentileri güçlendirdi.


Meram Belediyesi estetik ve konforlu parklar için aralıksız çalışıyor

Konya'nın merkez Meram ilçe Belediyesi, ilçenin dört bir yanında bulunan park, bahçe, yeşil alan ve mesire alanlarında bulunan oyun-spor grupları, park yolları, banklar ile kameriyelerin bakım onarımını için yoğun bir mesaiyle çalışıyor. Başkan Mustafa Kavuş, parkların estetik ve konforu ile Meram'ın bu noktada en iyi hizmeti alması için aralıksız çalıştıklarını ifade etti.


Özel birey anneleri hem meslek öğreniyor hem de çocuklarıyla hoşça vakit geçiriyor

Kastamonu Üniversitesi'nde hayata geçirilen proje sayesinde özel birey anneleri, hem atölyelerde meslek öğreniyor hem de çocuklarıyla hoşça vakit geçiriyor.


The Girl in the Pool Fragman


Başkent’te 2 çocuğunu tabancayla öldüren baba intihar etti

Ankara'nın Çankaya ilçesinde bir kişi, rehin aldığı 2 çocuğunu tabancayla öldürdükten sonra intihar etti.


Öncesi ve Sonrası: Parlak Fikirlerle Dönüşüm Geçiren 7 Balkon

Şehir sakinleri olarak evimizde özel vakit geçirebileceğimiz bir balkonumuz varsa kendimizi şanslı sayabiliriz. Ancak bu her zaman böyle değildi. Uzun bir süre boyunca balkonlar, çok aileli daireler inşa edilirken ekstra bir unsur olarak görüldü, ancak hiçbir zaman gerçek anlamda takdir edilmedi. Daha sonra büyük atıklar için çöp torbaları veya mobilya parçaları orada saklanıyordu; bu genellikle sigara içenler için yalnızca acil bir çözümdü....


Madde bağımlısı gencin içler acısı hali kamerada

Antalya’da uyuşturucu etkisindeki madde bağımlısı bir gencin içler acısı hali kameralara yansıdı. Gözlerini dahi açmakta zorlanan genç, maddeye neden başladığı sorusuna ise sadece 'arkadaşlarım' diyebildi.


İş Görüşmelerinde Heyecanın Yenmenin Etkili Yolları!

İş görüşmelerinde heyecanınızı kontrol altında tutarak heyecanı yenmenin yollarını inceleyerek iş görüşmelerinizin profesyonel bir düzeyde gerçekleştirilebilirsiniz. İşte iş görüşmelerinizde dikkat etmeniz gereken hususlar....


The Beast Within Fragman


Eline bıçağı alıp Arap turistlere tehditler savuran saldırgan hakkında karar

İstanbul'da elindeki bıçakla restoranda yemek yiyen Arap müşterileri tehdit edip, "Benim ülkem lan burası, delikanlınız gelsin, ben Türk'üm Türk. Arap marap anlamam." diyen şahıs evinde gözaltına alındı. Şahıs, çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı.


Tanzanya'da yaban hayatı

Tanzanya’nın önde gelen safari merkezlerinden Mikumi Milli Parkı, ülkedeki en büyük dördüncü doğal yaşam alanlarından biri olma özelliği taşıyor.