İZMIR'DEKI ORMAN YANGıNıNDA KAHREDEN DETAY! HAYATıNı KAYBEDEN 3 KIşININ KIMLIğI BELLI OLDU

İzmir'in Çeşme ilçesi Alaçatı Mahallesi'ndeki Deliklikoy mevkisinde çıkan orman yangınında hayatını kaybedenlerin bir baba ile oğlu ve yeğeni olduğu öğrenildi.

Yangın, saat 11.40 sıralarında Çeşme ilçesi Alaçatı Mahallesi Delikli Koy mevkiindeki ormanlık alanda meydana geldi. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye İzmir Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı 2 uçak, 4 helikopter, 16 arazöz, 3 su ikmal aracı, 3 dozer ve 1 yer ekibi sevk edildi. Yangın havadan ve karadan yapılan müdahaleler ile kontrol altına alındı.

CAN HAVLİYLE ARAZİYE KOŞMUŞLAR

Orman yangınında, bölgede bulunan 4 evdeki 8 vatandaş can havliyle alevlerden kaçmak için araziye koştu. Vatandaşlardan 5'i ekiplerce kurtarıldı. Kaçış güzergahları bilinmeyen Mesut Coşkunöz (68), Hilmi Coşkunöz (40) ve Mine Elmas'ın (35) ise yapılan saha çalışmalarında cansız bedenlerine ulaşıldı.

ÖLENLER BABA OĞUL VE YEĞENMİŞ

Hayatını kaybedenlerin baba ve oğlu olduğu, Mine Elmas'ın ise Mesut Coşkunöz'ün kız kardeşinin kızı olduğu öğrenildi. Olay yeri inceleme ekipleri ve savcının incelemelerinin ardından cenazeler bölgeden alınarak İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken, 4 kişinin gözaltına alındığı olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

NE OLDU?

Çeşme ilçesi Alaçatı Mahallesi Deliklikoy mevkisindeki ormanlık, makilik ve otluk alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Bölgeye İzmir Orman Bölge Müdürlüğüne ait 2 uçak, 4 helikopter, 16 arazöz, 3 su ikmal aracı, 3 dozer ve yer ekibi sevk edildi.

.

2024-07-15T20:28:58Z dg43tfdfdgfd