İşTE DURU GüZELLIK

Sıla Türkoğlu; yeni neslin parlayan yıldızı ve her geçen gün daha da doğal güzelliğiyle dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. O kadar az doğal genç yıldız kaldı ki yüzü olduğu markanın etkinliğinde bile mavi yazlık bir basic elbiseyle bile Barbie bebek gibi görünmeyi başarmış. Hem stili hem yaşına uygun tarzını hiç bozmaz umarım...

HER DAİM DİKKAT ÇEKMEK İÇİN

Kylie Jenner, Paris Fashion Week etkinliğinde Schiaparelli pembe tasarımla ilk bakışta iyi görünse de detaylara inince o dekolte düştü düşecek haliyle kötü görünüyor. Ama bu kardeşlerin hepsi her davette bir yerden dikkat çekmek için her şeyi yapıyorlar ve başarıyorlar.

YAPAY ZEKA MODELİ GİBİ

Gigi Hadid, Vogue World 2024 etkinliğinde Balmain tasarımla podyumda büyüledi. Balmain'in en özel tasarımlarından birini taşıyan model adeta cansız manken gibi mükemmel duruyordu. Gold büstiyer ve mavi etek renkleriyle de kalbimizi fethetti...

HAILEY'İN HAMİLELİK STİLİ

Hailey Bieber 8 aylık hamile ve hala çok iyi görünüyor. O da farkında ve ortaya inanılmaz güzel hamilelik stilleri çıkarıyor. Son dönemde karnı iyice belirginleşen güzel tarzı ile en güzel hamile diyebiliriz.

AH YILLAR

Angelina Jolie, asla kötü görünmüyor ama katıldığı davette ilk kez onu bu kadar çökmüş gördük. O eski güzelliği yok ama tarzına bayıldık ve zarafetiyle her daim fark yaratıyor.

2024-06-28T12:35:48Z dg43tfdfdgfd