Yaşam

Trending:


Burcu Biricik anne oldu... İşte kızının adı!

2016 yılından fotoğraf sanatçısı Emre Yetkin ile dünya evine giren Burcu Biricik ilk kez anne oldu. Ünlü çift kızlarına Luna adını verdi.


Ne oldu, nasıl oldu da dünya buraya geldi?

"Popülizm" diyoruz, ama bildiğimiz kavramların hiçbiri şu sırada biçimlenmekte olan dünyayı gereği gibi açıklamıyor


Kadınların emeği Tepebaşı’nda değer görüyor

Tepebaşı Belediyesi tarafından hayata geçirilen projelerle kadınlar hem üretiyor hem de el emeklerini kazanca çevirip ekonomilerine katkı sunuyor. Bu çerçevede, hizmete sunulan Kadın Üretici Ürün Satış Noktaları'nda ve Hanımeli Sokak'ta el emeklerini sergileyen kadınlar üretmenin ve kazanmanın mutluluğunu yaşıyor.


Mangal kömürü üreten fabrika az kalsın küle dönüyordu

Bolu'da Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren sıkıştırılmış talaşla kömür üretilen fabrikada yangın çıktı. Deneme aşamasındaki kömürler fabrikadaki talaşları tutuşturdu.


Beyşehir Gölü’ne bırakılan yavru sazan sayısı 1.5 milyona ulaştı

Türkiye’nin önemli tatlı su balığı üretim merkezlerinden Beyşehir Gölü’ne bırakılan yavru sazan sayısının 1.5 milyona yükseldiği bildirildi.


Düğün yemeği zehir oldu: Hastane acili doldu taştı

Bursa'nın Karacabey ilçesinde yapılan düğünde dağıtılan yemekten zehirlenen çok sayıda vatandaş, hastaneye akın etti. Acil servisin dolup taştığı anlar amatör kameraya yansıdı.


Ayasofya Camii'nde 15 Temmuz şehitleri için 251 hatim duası okundu

Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi'nde 15 Temmuz gecesi şehit olan 251 şehit için hatim duası okundu. İstanbul İl Müftüsü Prof. Dr. Safi Arpaguş ve çok sayıda vatandaşın katıldığı programda, öğle namazının ardından Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından vatandaşlara lokum ikramı yapıldı.


Edirne’de ahırda çılan yangında 35 büyükbaş hayvan telef oldu

Edirne’nin Keşan ilçesine bağlı Suluca köyünde bir ahırda çıkan yangında 35 büyükbaş hayvan telef oldu.


Doğu Akdeniz için ’gök gürültülü sağanak’ uyarısı

Meteoroloji 6. Bölge Müdürlüğü, Doğu Akdeniz'de gök gürültülü sağanak yağış beklendiğini belirterek, vatandaşlara ani sel ve su baskınına karşı duyarlı olmaları konusunda uyarıda bulundu.


5 yaşındaki çocuk barajda boğuldu

Samsun'un Vezirköprü ilçesinde ailesi ile pikniğe giden 5 yaşındaki çocuk girdiği barajda boğuldu.


Benleri dikkatli takip edin

Cilt kanserinin en önemli belirtisi benlerdeki renk ve şekil değişikliği. Bu nedenle vücudunuzdaki benleri takip altında tutun.


Üsküdar'da Klasik Müzik Konser Serisi Başladı

Üsküdar'ın kültürel hayatına katkı sağlamak amacıyla düzenlenen klasik müzik konser serisi, dünya çapında tanınan keman virtüözü Cihat Aşkın'ın Türk Valsleri performansıyla başladı. Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş ve ünlü Tarihçi İlber Ortaylı'nın da katıldığı etkinlikte, müzikseverler keyifli bir pazar akşamı geçirdi.


Antalya'da son 53 yılın sıcaklık rekoru kırıldı! 65 merkezde ekstrem seviyelere ulaştı

Haziran ayı ortalama sıcaklık 3,6 derece artışla 25,4 derece gerçekleşen Türkiye'de, 53 yılın en sıcak haziran ayı yaşandı. 65 merkezde ekstrem maksimum sıcaklık yaşanıp, sıcaklık rekoru kırıldı.


Hatay'da Fabrikada Yangın: 5 İşçi ve 1 İtfaiye Görevlisi Yaralandı

Hatay'ın Payas ilçesinde elektrik dağıtım şirketine ait trafonun patlaması sonucu inşaat demiri üreten fabrikada yangın çıktı. Söndürme çalışması sırasında 5 fabrika çalışanı ve bir itfaiye eri yaralandı.


Fazla tuz kronik hastalıkları tetikler

Uzman Diyetisyen Ege Ramadanoğlu, Fazla miktarda tuz alımı hipertansiyon başta olmak üzere kardiyovasküler hastalıklar, inme, böbrek hastalıkları, osteoporoz ve bazı kanser türleri gibi çeşitli hastalıklar için önemli bir risk etmenidir dedi.


İstanbul Avcılar'da geri kayan minibüs restoranın kapısına çarparak durdu

İstanbul Avcılar'da park halindeki minibüs geriye doğru kayarak önce telefon direğini devirdi ardından da bir restoranın kapısına çarparak durabildi. Kaza güvenlik kamerasına yansıdı.


Arda Güler sevgilisi ve arkadaşlarıyla Bodrum'da

Arda Güler sevgilisi ve arkadaşlarıyla Bodrum'da


Yangının Çıkış Noktasında Kalan Kişi Aranıyor

Edirne'nin Keşan ilçesinde çıkan yangının başlangıç noktasında henüz kimliği tespit edilemeyen bir kişiye ait eşyalar bulundu. Polis, yangının çıktığı noktada kalan kişinin kimliğini belirlemek ve yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.


Galatasaray'dan tatsız prova! Hazırlık maçında 5 gollü kayıp

Yeni sezon öncesinde hazırlık maçında Galatasaray, Fortuna Düsseldorf ile karşı karşıya geldi. Sarı kırmızılılar, rakibine 5-2'lik skorla mağlup oldu.


Türkiyede orman yangınları!

Türkiyede orman yangınları! Çanakkalenin Bayramiç, İzmirin Menderes ve Çeşme, Manisanın Soma, Aydının Söke ve İncirliova, Kocaelinin Gebze, Antalyanın Aksu, İstanbulun Maltepe, Samsunun Vezirköprü, Ankaranın Güdül, Hatayın Defne, Altınözü, Arsuz, Erzin ve Kumlu ilçelerinde yangın çıktı. ÇANAKKALE Çanakkalenin Bayramiç ilçesinde tarım arazisinde çık...


Garajda yanan cip kullanılmaz hale geldi

Çorum’un Alaca ilçesinde bir garajda çıkan yangında park halindeki cip kullanılamaz hale geldi.


Öfke kontrolünü sağlamanın 6 yolu

Bazı kişilerin genetik veya beyin kimyası gibi biyolojik faktörler nedeniyle öfke eşiği daha düşük olabilir. Hormonal dengesizlikler veya bazı tıbbi durumlar da duyguların yükselmesine katkıda bulunur. Geçmişte yaşanan travmatik olaylar veya çözülmemiş sorunlar, çözülmemiş öfke duygularına yol açar. Geçmişteki istismar, ihmal veya diğer duygusal sıkıntı deneyimleri, bir kişinin şu andaki durumlara nasıl tepki vereceğini etkilenir. Klinik...


Mide bulantısının çaresi: Zencefil

Gündüz enerjisi düşük olanların zencefil kullanması öneriliyor.


Yazar Ayşegül Akay, okurlarıyla buluşuyor

Balıkesir’in Edremit ilçesinde 4 yıl önce çıkardığı ‘Karınca Misali’ isimli kitabıyla yazarlık hayatına adım atan arından ‘Kurtuldum’ isimli kitabını yayımlayan Ayşegül Akay, Altınoluk’ta açılan ‘El Sanatları Sokağı’nda okurlarıyla buluşuyor.


Beyaz saçlar için eczane aratmayan tüyo; İbrahim Saraçoğlu 2 bitkiyle çözümü sundu! Saçları tek renk yapıp, beyazları yok ediyor

Saç beyazlaması için çare arayanlar, aynaya baktığında tek renk görmek isteyenler için çözümü İbrahim Saraçoğlu verdi. Güzellik uzmanlarının da önerdiği bitkisel çözümlerde saçlar tek renge kavuşuyor.


Üçlü Pürüz oyuncuları kimler? Üçlü Pürüz nerede çekildi, konusu nedir?

Üçlü Pürüz filmi NOW TV ekranlarında izleyiciyle buluştu. Sevilen oyuncuların yer aldığı filmin konusu ve çekim yeri merak ediliyor. İşte Üçlü Pürüz filminin konusuna, oyuncu kadrosuna dair bilgiler...


Emanet Dizisi 704. Bölüm İzle (4. Sezon 80. Bölüm)

Kanal 7 ekranlarının sevilen günlük yerli dizisi Emanet 704. bölümünde neler olacak? Kanal 7 ekranlarının büyük ilgiyle izlenen dizisi Emanet dördüncü sezonuyla seyircileri ekran başına kilitliyor. Yaman’ın ölümünden sonra birbirlerine sığınan Yusuf ve Nana’nın yeni hayatı Poyraz’la kesişiyor… Ekranların sevilen dizisi Emanet yepyeni bölümleriyle evlere konuk oluyor. Yaşadıkları büyük felaketin ardından kendilerini büyük bir bilinmezin içinde bulan Nana ve Yusuf’un yeni hayatı Emanet’in dördüncü sezonuyla ekrandaki yerini alıyor. Peşlerindeki beladan saklanmak için şehrin karanlık sokaklarına sığınan Nana ve Yusuf, artık yapayalnızdır. İçine düştükleri yeni hayatlarına alışmaya çalışan Nana ve Yusuf, izleri Zehir tarafından bulunduğunda, yardıma hiç beklemedikleri biri olan Poyraz koşar. Gözünü beladan sakınmayan bir mahalle delikanlısı olan Poyraz, kurtardığı Nana ve Yusuf’a yeni bir hayat sunar. Gidecek başka yerleri olmayan Nana ve Yusuf, Poyraz’ın teklifini kabul edecekler mi? Birbirlerinden başka kimseleri kalmayan Nana ve Yusuf, hayata yeniden tutunmayı başarabilecek mi?


Ücretliler için yapılması gerekenler (I): Vergi dilimi hususu

İster vergi dilimi değişsin isterse de ücretten önce asgari ücret tutarı düşülüp vergi dilimine öyle tabi tutulsun, iki durum da şu an uygulanan yöntem ve dilime göre daha avantajlı konumdadır. Hatta her seviyede ücret için daha avantajlıdır


Marmaris’e yeni bir ’Halk Kafe’ geliyor

Marmaris Belediyesi, Abdi İpekçi Parkı’nda yenileme çalışması başlattı. Çalışma tamamlandığında parkın yanındaki atıl bina Halk Kafe olarak hizmete açılacak.


Muharrem ayının 10. günü ne zaman 2024? Aşure günü orucu kaç gün tutulur, tek tutulur mu?

Muharrem ayı 7 Temmuz’da başladı. Muharrem ayının gelmesiyle Aşure Günü ile ilgili detaylar da sorgulanmaya başlandı. Peki, bu yıl aşure ayı ne zaman, muharrem ayının 10. Günü ayın kaçında?


Su tankerine sıkışıp 1 saat mahsur kalan şahıs iş makinesi ile kurtarıldı

Bartın'ın Kozcağız beldesinde bir kişi, içerisine girmeye çalıştığı su tankerine sıkıştı. Yaklaşık 1 saat mahsur kalan kişi iş makinesi ve halat yardımıyla kurtarıldı.


Cumhuriyet Dönemi’nin sembol binasının restorasyonunda sona doğru

KOCAELİ (İHA) – İzmit ilçesinde Cumhuriyet döneminin önemli eserlerinden biri olan 83 yıllık Halkevi Binası'nın restorasyon çalışmalarında sona doğru yaklaşıldı.


Yalova'da şelalede mahsur kalan genci itfaiye kurtardı

Yalova'da bulunan Erikli Şelalesi'nde kayalıklara çıkarak mahsur kalan genç, itfaiye ekiplerinin çalışmasıyla kurtarıldı. Teşvikiye beldesindeki Erikli Şelalesi'ne serinlemek için giden genç, kayalıklardan inemeyince yardım istedi. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, halat yardımıyla genç genci kurtardı.


Sosyete Pazarı yeni yerinde hizmet vermeye başladı

İlkadım’da sosyete pazarı olarak bilinen ‘2.El ve Antika Pazarı’, Reşadiye Mahallesi Kapalı Pazar Alanında, daha ferah ve nezih bir ortamda hizmet vermeye başladı.


İzmir’deki orman yangınında ölenler baba oğul ve yeğenmiş

İzmir’in Çeşme ilçesi Delikli Koy mevkiinde çıkan orman yangınında ölenlerin bir baba ile oğlu ve yeğeni olduğu öğrenildi. Cenazeler İzmir Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.


23 ilden takviye ekip geldi! 4 gündür yanıyor!

23 ilden takviye ekip geldi! 4 gündür yanıyor! Aydında, Söke Organize Sanayi Bölgesindeki bir kağıt fabrikasının sıkıştırılmış kağıt depolama alanında başlayan, havadan ve karadan müdahaleye rağmen dün fabrikanın ikinci bölümüne de sıçrayan yangına müdahale sürüyor. YANGIN BİRİNCİ VE İKİNCİ KISIMDA AAdaki habere göre fabrikanın birinci ve ikinci kı...


MasterChef 2024 yarışmacısı Bera kimdir? Bera Altaş nereli?

MasterChef yarışmacısı Bera ikinci haftaya yemekleriyle damga vurmuştu. Somer Sivrioğlu, Mehmet Yalçınkaya ve Danilo Zanna'nın jürisinde yer aldığı MasterChef'te yarışmacı Bera'nın yaşamı merak edildi. İşte MasterChef Bera hakkında bilgiler...


Sevgilisinin kızını istismar eden muhtar ve o anları videoya çeken anne hakkında 88 yıla kadar hapis cezası istemi

Konya'da swinger partisinde tanışıp birlikte yaşadığı kadının kızını istismar edip bu anların görüntülerini arkadaşlarına gönderen eski muhtar Murat M. ve görüntüleri çeken öz anne Meral A. hakkında 88 yıla kadar hapis cezası istendi. Konya’nın merkez Selçuklu ilçesine bağlı bir mahallenin önceki dönem muhtarı Murat M. 2018 yılında swinger (eş deği...


Kadın dilenci topladığı paraları sayarken cep telefonu kamerasına yakalandı

Osmaniye’de cebindeki parayı sayarken zabıtayı gören dilenci olay yerinden kaçarken bir vatandaşın cep telefon kamerasına yansıdı.


Boşanmanın çocuklar üzerindeki etkileri

Boşanmanın çocuklar üzerindeki etkileri çeşitli faktörlere bağlı olarak değişebilir ve her durumda farklılık gösterir. Boşanma durumu aileler için bir kriz durumudur. Özelikle çocuklara bu krizin üç farklı temel etkisi olabilmektedir. Birincisi yıkıma sebep olabilir, ikincisi bu durum çocuklarda olumlu bir gelişime sebep olabilir, üçüncüsü de çocuğun durumundan faydayla çıkmasa da zarar görmemesinin sağlanmasıdır. Klinik Psikolog Selin Erekli...


İlişki terapistleri anlattı: İlk görüşte aşk gerçek mi, illüzyon mu?

Birbirine ilk bakışta aşık olmak, masallardan çıkma bir romantizm mi yoksa gerçek hayatta da mümkün mü? İlişki terapistleri bu konuya dair en ilginç ve çarpıcı yanıtları verdi.


Taburcu olan İbrahim Tatlıses'in gözyaşlarını tutamadı

Kalp ameliyatı olacağını açıklayarak helallik isteyen Usta şarkıcı İbrahim Tatlıses, hastaneden taburcu oldu ve gazetecilere gözyaşlarıyla röportaj verdi.


Samsun'da bir araçta 2 kilo metamfetamin ele geçirildi

Samsun'da narkotik polisi tarafından bir araçta yapılan aramada 2 parça halinde 2 kilo metamfetamin ele geçirildi. Samsun Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Derecik Mahallesi Ankara yolu üzerinde E.K. isimli şahsın aracında arama yaparken uyuşturucu maddeyi buldu. Olayla ilgili E.K. gözaltına alındı ve soruşturma devam ediyor.


62. Silivri Yoğurt Festivali Renkli Görüntülere Sahne Oldu

Silivri Belediyesi tarafından düzenlenen ve 3 gün süren 62. Yoğurt Festivali, renkli görüntülere sahne oldu. Festivale; Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu ile eşi Hayriye Sena Balcıoğlu, belediye meclis üyeleri, STK temsilcileri, muhtarlar ve yaklaşık 15 bin kişi katıldı. Festival kapsamında, voleybol turnuvası, futbol turnuvası, yoğurt mayalama, satranç gibi çeşitli yarışmalar düzenlendi. Festivalin ilk gününde şarkıcı İrem Derici, ikinci gün Semicenk ve üçüncü gününde Volkan Konak sahne aldı.


Baraj kapakları açılınca mahsur kaldılar

Baraj kapakları açılınca mahsur kaldılar Diyabakırda, Dicle Nehri kenarında piknik yaparken baraj kapaklarının açılmasıyla su seviyesinin yükselmesi sonucu oluşan adacıkta mahsur kalan 10 kişi, AFAD ekiplerin çalışmasıyla kurtarıldı. Olay, öğleden sonra Eğil ilçesi kırsal Selman Mahallesinde meydana geldi. Dicle Nehri kıyısında piknik yapmak isteye...


Çemişgezek’te ot yangını

Tunceli’nin Çemişgezek ilçesinde çıkan ot yangını, vatandaşlar tarafından söndürüldü.


ÇAYKUR kontenjanı 25 kilograma düşürdü

ÇAYKUR, 50 kilogramdan 30 kilograma düşürdüğü kontenjanın yarından itibaren dekara 25 kilogram olarak uygulanacağını duyurdu.


Rize'de korkunç olay! Yaş çay bahçesinde ceset bulundu

Rize'nin Çayeli ilçesine bağlı Kaptanpaşa köyünde yaş çay bahçesinde ceset bulundu. AFAD ve jandarma ekipleri cesedi bulunduğu yerden çıkardı. olay ile ilgili soruşturma başlatıldı. 3 ilde orman yangını! Ekiplerin müdahalesi sürüyor Meteoroloji 10 kent için alarm verdi! Bu saatlere dikkat


Pankreas kanserinde ümit verici çalışma: Hızla yayılmasına neden olan faktör bulundu

Pankreas kanserinin hızla yayılmasına neden olan faktöre dair yeni bilgiler etkili bir tedavi yönteminin önünü açabilir.


ÇAYIROVA BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN

ÇAYIROVA BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN T.C Ccedil;AYIROVA BELEDİYE BAŞKANLIĞI (EMLAK İSTİMLAK MUuml;DUuml;RLUuml;ĞUuml;) İHALE İLANI Kocaeli İli Ccedil;ayırova Belediye Başkanlığından: 1-Belediyemize ait taşınmazın satış ihalesi, aşağıdaki tabloda belirtilen guuml;n ve saatte Encuuml;men Toplantı Salonunda, 2886 sayılı Devlet İhale Kanunun 35/a Maddesine...