Müzik Video

Trending:


Osmanlı kuş sarayları 5 asırdır güzelliğini korunuyor

Osmanlı Devleti'nde kuşların yuvası olması amacıyla 16. yüzyıldan itibaren bazı camilerin, medreselerin ve türbelerin duvarlarına yapılan kuş evleri, bugün hala birçok kuş türüne ev sahipliği yapıyor.


Kayseri’de termometreler 39 dereceyi gördü

Kayseri'de termometreler 39 dereceyi görürken, sıcaktan bunalan vatandaşlar gölge alanlarda suyla serinlemeye çalıştı.


Düğün günü alev alan gelin herkesi şoka soktu!

Bir gelin düğün anında yaşadığı dehşet veren bu anla büyük bir felaketin eşiğinden döndü.


İstanbul'da vücudunda darp izleri olan kadın cesedi bulundu

İstanbul'un Esenyurt ilçesindeki ağaçlık alanda kadın cesedi bulundu.


Karsu Dönmez Las Vegas'ta bekarlığa veda partisi verdi

Mike Schrama ile nikah masasına oturmak için gün sayan şarkıcı Karsu Dönmez, bekarlığa veda partisi verdi. Takipçileriyle mutlu anlarını paylaştı. İşte Dönmez'in, partisinden fotoğraflar...


Elazığ'da dehşete düşüren olay! Cani, tartıştığı kız arkadaşı Selen Akpolat’ı katletti

Elazığ’da yirmi altı yaşındaki Fırat Bulut, tartıştığı kız arkadaşı Selen Akpolat’ı (26) tabancayla vurup öldürdükten sonra yaşamına son verdi.


Karısını öldürmeye böyle gelmiş

Karısını öldürmeye böyle gelmiş İzmirdeki olay, 22 Haziran günü saat 01.30 sıralarında Duatepe Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir çocuk annesi Gülsüm Mertoğlu (33), boşanma aşamasındaki kocası S.M. (38) tarafından kalbinden, sırtından ve karın boşluğundan defalarca bıçakladı. S.M. kaçarken, yaralı kadın olay yerinde hayatını kay...


Kaş düşmesi ile ilgili en yaygın yanlış bilgiler nelerdir?

Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Ufuk Askeroğlu, sıklıkla gündem gelen kaş düşmesi ile ilgili yanlış bilgileri sizler için açıklığa kavuşturdu.


Sevgilisini boğmaya çalışırken kurtarmaya geleni öldürmüştü... İstenen ceza belli oldu

Adana'da sevgilisi N.S.’yi (29) kıskançlık yüzünden boğarak öldürmek isteyen, genç kızı kurtarmaya çalışan Saadettin Tangüner’i (58) tüfekle öldürüp, kaçarken de 3 kişiyi yaralayan tutuklu Ahmet Can Geben (30) hakkında müebbet ve 65 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı. Geben’in yapılan muayenesinde akıl sağlığının yerinde olduğu belirlendi.


Enfes gümüş temizliği

Gümüş takılar, kullanım sıklığı, yağ kir ve birçok dış etkenlerden dolayı kirlenir. Zamanla renk değiştirerek parlaklığını kaybederler. Gümüşçülerde satılan gümüş temizleme sularıyla gümüşü temizlemek yerine evde kendi kendinize gümüş temizleyebilirsiniz. Peki, gümüş nasıl parlatılır? Gümüş nasıl temizlenir? Kararan gümüş temizliği nasıl olmalıdır? Detaylar haberimizde…


Diyetisyenden su uyarısı: “Yaz aylarında yeterli su tüketimi önemli”

Medical Park Ankara Hastanesi’nden Diyetisyen Mehmet Çağatay Emre, vücutta gerekenden fazla sıvı kaybının dehidrasyona yol açacağını belirterek, “Yaz aylarında yeterli su tüketimi önemli” dedi.


Akdeniz’de fırın, pastane ve patiseriler denetlendi

Akdeniz Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçe sınırlarında hizmet veren fırın, patiseri ve pastaneleri denetledi. Ekipler, genel temizlik, hijyen, gramaj, üretim ve son kullanma tarihi ile işyeri açma ve çalışma ruhsatı yönünden kontroller yaptı.


Trakya'da sarı yeşil tonlarda açan ayçiçeği güzelliği

Türkiye'nin ayçiçeği ihtiyacının önemli bir kısmınının karşılandığı Trakya'da, sarı yeşil tonlarda açan ayçiçeği güzelliğiyle de hayran bırakıyor.


Edirne’de yaralı martı, tedavisinin ardından doğaya bırakıldı

Edirne’de yaralı martı, tedavisinin ardından doğaya bırakıldı Ünsal YÜCEL/EDİRNE,(DHA)-EDİRNE’de vatandaşlar tarafından yaralı halde bulunarak jandarma ekiplerine teslim edilen martı, tedavisinin ardından doğaya bırakıldı. İl Jandarma Komutanlığı çevre doğa ve hayvanları koruma timi, ihbar üzerine vatandaşlar tarafından bulunan yaralı martıyı tesli...


Başkan Kavuş: “Dinlenmek ve yenilenmek için Meram Gezi ve Kültür Rotası’nı takip edin”

Doğal güzelliğin, huzurun, keyifli anların ve eşsiz manzaranın adresi Meram Lavanta Bahçesi yeniden açan lavantalarıyla görsel şölen oluşturuyor.


Estetiğin önüne geçen trend: “Dopamine dressing” nedir?

Sürekli gelişen moda dünyasında "Dopamine dressing" kavramı, estetiğin ötesine geçen bir trend olarak ortaya çıktı.


Yunanistan'ın Thassos Adası'nda fiyatlar güneşten çok yakıyor! '2 içeceğe evin tapusunu bırakıyoruz!'

Yazın en çok rağbet gören turizm merkezlerinden olan Bodrum'da pek çok beach yerli turisti isyan ettiriyor. Kurban Bayramı tatilinde ise Yunanistan'ın tanıdığı 'kapıda vize' uygulaması büyük ilgi gördü. Yunan adalarına bayramda yalnızca Türkiye'den 50 binin üzerinde turist akın etti. Fiyatlar birçok kişi için makul bulunsa da Thassos Adası'nda bulunan bir beach'teki fiyatlar sosyal medyada gündem oldu. İşte detaylar…


Vali Aksoy’dan Alkol ve Madde Bağımlılığı Tedavi Merkezi müjdesi

Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, Odunpazarı ilçesinde yapımı devam eden Alkol ve Madde Bağımlılığı Tedavi Merkezi'nin bu yıl içinde tamamlanacağının müjdesini vererek, "Uyuşturucu madde kullanımı hem gençlerimizin hem de gelecek nesillerin sağlıklı ve üretken olmalarını engelleyen önemli sosyal sorundur" diye belirtti.


Bir turist daha Pompei kalıntılarına adını kazırken yakalandı

T24 Dış Haberler İtalya'nın antik kenti Pompei'de adını duvara kazıyan bir turist yakalandı. Adamın, isminin harflerini kazırken fark edilip durdurulduğu öne sürüldü. Napoli'nin güneydoğusunda, Vezüv Yanardağı'nın eteğinde bulunan korunmuş şehir, Roma uygarlığının en önemli sembollerinden biri olarak kabul ediliyor. UNESCO Dünya Mirası alanı, her y...


Antalya’da 755 gram doğan bebek 92 gün sonra taburcu edildi

Henüz 26 haftalıkken prematüre olarak dünyaya gelen bebek, tedavisinin 92. gününde mezuniyet cübbesi ve kep giydirilerek sağlıklı şekilde hastaneden evine uğurlandı.


Memiş, “Her Ay Yeni Bir Rekor Yolda” Diyerek Vatandaşları Uyardı!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, “Altının yolculuğu başlıyor” diyerek altın piyasası ile ilgili önemli açıklamalar yaparak yatırımcıları uyardı! İşte sizlerle altın fiyatlarının yükseleceği o tarih ve altın piyasası ile ilgili son gelişmeler...


Kırşehir’de nar ve incir yetiştirdi

Kırşehir'de yaşayan bir vatandaş hobi bahçesinde nar yetiştirdi.


İlginç tırnaklar, tek bacaklı taytlar; işte pistlerin en hızlısı Flo-Jo | 60 Saniyede Olimpiyatlar

Uzun tırnakları, tül ya da tek bacaklı taytları, renkli makyajı ve kıyafetleri ile pistin üstünde adeta parlıyordu… Florence Griffith-Joyner, namıdiğer Flo-Jo, her zaman renkli ve ilgi çekici bir atletti. Tek elindeki uzun tırnakları görenler, hikâyesini öğrenmek için "Neden tek el?" diye sorardı. O ise, "Bayrak yarışındaki batonu almak için diğer elime ihtiyacım var" derdi. Berna Abik'in sunumuyla dünden bugüne Olimpiyat tarihinde yaşanan olayların anlatıldığı '60 Saniyede Olimpiyatlar'ın yeni bölümünde 38 yaşında hayatını kaybeden efsanevi atlet Florence Griffith-Joyner'ın nasıl 'dünyanın en hızlı kadını' olduğu anlatılıyor.


Araştırma: Yalnızlık felç riskini yüzde 56 artırıyor

Uzmanlar yalnızlık sorunun büyük bir sağlık tehdidi olduğunu söylüyor.


Çöpe atanlar kafalarını duvara vuruyor! Şifası kabuğunda gizlenen kuruyemiş

Kuruyemişler birçok vitamini içeriyor. Kuruyemişler tok tutucu özelliğe sahip. Peki hangi kuruyemişin kabuğu şifalı?


Düğün ve Cenaze Yan Yana: Sosyal Medya İkiye Bölündü

Sosyal medyada paylaşılan, birbirine çok yakın iki bölgede gerçekleşen düğün ve cenaze merasimlerinin o anları gündem oldu. Görüntülerde birbirlerinden farklı iki merasimin yaklaşık 100 metrelik mesafelerde gerçekleştiği görülüyor.


Sevencan, yeni kitabıyla okuyucularıyla buluşuyor

Yalovalı Araştırmacı-Yazar Muhsin Sevencan, sekiz yıllık titiz bir çalışmanın ürünü olan yeni kitabı “Beşinci Kol Faaliyetlerinin Hedefindeki Sultan: II. Abdülhamid Han” ile okuyucularıyla buluşturuyor.


Seferihisar'da hobi bahçelerine yapılan evler yıkılıyor

Seferihisar'da hobi bahçelerine yapılan evler yıkılıyor Emre GÖNÜLLÜ / SEFERİHİSAR (İzmir), (DHA)-İZMİR'in Seferihisar ilçesinde, hobi bahçelerine kaçak olarak yapıldığı belirlenen 7 ev yıkıldı.'Hobi bahçelerine' yönelik kanun teklifinin yasalaşması üzerine İzmir Valiliği, belediyelere 'gereğinin' yapılması için bir süre önce tebligat gönderdi. Sef...


Doğanın gizemli misafiri: Ormanın hayaleti vaşak bir kez daha görüldü

Kırıkkale'de ormanlık ve kırsal alanlara kurulan fotokapanlar, nesli tükenme tehlikesi altında olan vaşağı doğal ortamında görüntüledi.


Niğde’de yazlık patates ekimi arttı

Niğde’de yazlık patates ekimi arttı Adnan ÇELEBİ/NİĞDE,(DHA)- TÜRKİYE'de patates üretimiyle ilk sırada yer alan Niğde’de turfanda patates hasadına başlandı. Altunhisar ilçesinde üretimi yapılan turfanda patates üretimi geçen yıla oranla yüzde 200 oranında arttı.Niğde'nin Altunhisar ilçesinde hasadı başlanılan yazlık patatesler, verimi ve kalitesiyl...


Her gece uyuyan bebeği kontrol eden köpeğin görüntüleri izlenme rekoru kırdı

Her gece uyuyan bebeği kontrol eden köpek görenleri duygulandırdı. Koruma içgüdüsü kameraya işte böyle yansıdı. https://haberglobal.com.tr/gundem/her-gece-uyuyan-bebegi-kontrol-eden-kopegin-goruntuleri-izlenme-rekoru-kirdi-355644


Gençler doğa için yürüdü

Yıldırımlı gençlerin aktif ve sosyal hale gelerek ilçenin geleceğinde daha fazla söz sahibi olması düşüncesiyle faaliyetlerini yürüten Değirmen Gençlik İyilik Hareketi mensupları Zeyniler'e doğa yürüyüşü düzenledi.


Bu görüntüler bir filme ait değil! Plajdaki insanların üzerine aynı anda onlarca füze yağdı

Ukrayna ordusunun, Rusya'nın ilhak ettiği Kırım'daki Sivastopol kentinde bulunan plaja düzenlediği saldırıya ait görüntüler ortaya çıktı. 2'si çocuk toplam 4 kişinin hayatını kaybettiği, en az 150 kişinin de yaralandığı saldırıda, denize ve kumsala düşen füzeler net bir şekilde görüntülendi. Plajdaki panik hali de güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.


Evinde ölü bulunmuştu! Bahar'ın dairesi çöp ev çıktı

Kapaklı ilçesi İsmetpaşa Mahallesi 50. Sokakta bulunan Çınar Sitesi 5. Blok’un 9. katında ölü olarak bulunan 34 yaşındaki Bahar Çiftçi’nin evinin temizlenmesi isteyen apartman sakinleri, yetkililerden yardım istedi. Bahar Çiftçi’nin kaldığı dairenin çok kötü durumda olduğundan bahseden komşuları, “Acil çözüm istiyoruz” ifadelerini kullandı. “EVLERİMİZDE OTURAMIYORUZ” Genç yaşta hayatını kaybeden Bahar Çiftçi’nin kaldığı dairenin açılmasıyla...


Doğuştan sezgileri kuvvetli 3 burç!

Hayatınızda hiç her hissettikleri gerçek olan, düşündükleri şaşmaz insanlar var mı? Sezgileri kuvvetli insanlar, etraflarındaki kişilerin ne düşündüklerini güçlü hisleri ile anlayabilirler. İşte adeta doğuştan sezgileri kuvvetli 3 burç…


Genç kadını öldüren katil sevgili olayın ardından hayatına son verdi

Elazığ’da Fırat Bulut (26), tartıştığı kız arkadaşı Selen Akpolat’ı (26) tabancayla vurup öldürdükten sonra 7 katlı binanın çatısından atlayarak intihar etti.


Prof. Dr. Berkan Reşorlu Böbrek taşı olanlar nasıl beslenmeli?

Böbrek taşı oluşumundan korunmada en önemli basamağı sıvı alımını arttırmak oluşturmaktadır.


Saksınızdaki biber ve domatesler bayram etsin

Sofrasına kendi yetişdiği bir avuç biberi bir iki domatesi koymaktan keyif alanlar için araştırdık. Evde bitki yetiştirmenin incelikleri nelerdir? Eve domates, biber, nane fesleğen nasıl yetiştirilir? Evde bitki bakımı nasıl olmalı ve daha fazlası haberimizde...


Halkın ayağına giriyorlar ücretsiz yapıyorlar

DÜZCE(İHA) – Düzce’de Sağlık Müdürlüğüne bağlı ekipler kanserin belirtileri tanı ve tedavi yöntemleri ile ilgili halkı bilgilendirmeye devam ediyor. Bilgilendirme sonunda ise ücretsiz olarak sağlık taraması yapılıyor.


İlk belirti bulantı! Güneş çarpması nasıl anlaşılır?

Güneş çarpmasının en sık yaşandığı aylardayız. Yüksek dereceli güneş ışınları terleme, bulantı ve cilt renginin değişmesine neden olabiliyor. Peki güneş çarpması nasıl anlaşılır?


İztuzu Plajı'nda caretta yuva sayısında artış: Rekora gidiyoruz

Avrupa'nın en iyi kumsalları arasında gösterilen, Ortaca'nın Dalyan Mahallesi'ndeki, dünyaca ünlü İztuzu Plajı, nesli tükenmekte olan caretta caretta türü deniz kaplumbağalarına ev sahipliği yapıyor. DEKAMER Proje Yürütücüsü Prof. Dr. Yakup Kaska, İztuzu'nda mayıs ayında başlayan yuvalama sayısının 503'e ulaştığını, carettaların iyi beslenerek ürettikleri yumurtaları uygun yerlere bıraktıklarını söyledi. Prof. Dr. Kaska, "Deniz kaplumbağalarının...


Dünya mirası tatilde 3 bin kişiyi ağırladı

Batı Karadeniz’in en eski yerleşim yeri olarak bilinen Konuralp, 9 günlük Kurban Bayramı tatilinde turistlerin uğrak noktası haline geldi.


Bartın’da parkta kanlar içerisinde ceset bulundu

Bartın'da bir parkta kanlar içerisinde erkek cesedi bulundu. Şahsın cesedinin yanında ise Zonguldak'ta polis olarak görev yapan babasına ait beylik tabancası bulundu.


Yağ yakıcı su! Bu baharatı mutfağınızdan eksik etmeyin haftada 5 kilo zayıflatıyor

Haftada 5 kilo verdiren çubuk tarçın adeta kalorilerle savaşıyor. Yağları eriten tarçınlı suyu sabah akşam tüketebilirsiniz. İşte detaylar...


Aksaray’da çorba evlerinin sayısı artırılıyor

Aksaray Belediyesi, öğrencilerden hasta yakınlarına kadar geniş yelpazede kişiye hitap eden ve vatandaşta büyük memnuniyet sağlayan çorba evlerinin sayısını artırma kararı aldı. Çorba evlerinin bir yenisi de üniversite otobüs durağı karşısı Azmi Milli Müzesi bahçesine kuruldu.


Bu buluşmada lezzet var

Bu buluşmada lezzet var Beşiktaştaki etkinliğe Adanada geleneksel el sanatları ustası Ömer Erdoğan gibi sanatçılar katılacak. Erdoğan, "26-30 Haziran 2024 tarihleri arasına İstanbulda Beşiktaşta gerçekleştirilecek etkinliğe biz de el emeği ürünlerimizle katılıyoruz. Bu etkinliği gerçekleştiren Cem Özçelik ve katılım gerçekleştiren Adana esnafına te...


Mahkeme “Erkekler girebilir” dedi: Picasso eserleri kadınlar tuvaletine taşındı

Museum of Old and New Art isimli, yalnızca kadınların ziyaret edebildiği müzede, bir erkek ziyaretçinin açtığı davanın kazanılmasının ardından eserlerin bir kısmı kadınlar tuvaletinde sergileniyor.


Yemeksepeti’ne Brandverse Awards’tan ödül

Marketing Türkiye & BoomSonar iş birliğiyle hayata geçirilen, pazarlama ve iletişim sektörünün en prestijli ödüllerinden biri olan Brandverse Awards'ta, Yemeksepeti'nin “1 Ye 1 Hediye” kampanyası, E-Ticaret kategorisinde ödüle layık görüldü.


Gemlik'te Bir Kişi Ağabeyini Bıçakladı ve Harakiri Yaptı

Gemlik ilçesinde meydana gelen olayda, T.P. isimli genç önce evde tartıştığı ağabeyini bıçakladı. Ardından kendisini eve kilitleyerek balkonda harakiri yaptı. Olayın ardından polis, sağlık ve itfaiye ekipleri olay yerine sevk edildi. Yaralanan genç, sağlık ekipleri tarafından müdahale edildikten sonra hastaneye kaldırıldı. Ağabeyi ile gençin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Soruşturma başlatıldı.


Plastiksiz kıyı ve sular projesi Konyaaltı sahilinde

Plastiksiz kıyı ve sular projesi Konyaaltı sahilinde Mehmet ÇINAR/ANTALYA, (DHA)- EKOLOJİK Araştırmalar Derneği (EKAD), Türkiye Çevre Eğitim Vakfı (TÜRÇEV) ve Antalya Büyükşehir Belediyesi ortaklığıyla 2023 yılında başlatılan 'Plastiksiz Kıyılar, Plastiksiz Sular' projesinin ikinci ayağı Antalya'nın dünyaca ünlü Konyaaltı sahillerinde başlatılıyor....