Trending:


İtalya'da olumsuz hava koşulları, sel ve heyelanlara yol açtı

İtalya'nın kuzeybatısında etkili olan şiddetli yağışların, Piyemonte ve Valle d'Aosta bölgelerinde sel ve heyelanlara neden olduğu bildirildi.


Mersin’de ata tohumlarının hasadı başladı

Mersin’de ata tohumlarının hasadı başladı MERSİN, (DHA)-MERSİN’de unutulmaya yüz tutmuş ata tohumlarını yeniden gün yüzüne çıkaran Büyükşehir Belediyesi’nin, ilk olarak 2020 yılında Silifke ilçesine bağlı Balandız Mahallesi’nde başlattığı ‘Yerel Buğday Çeşitlerinin Yerinde Korunması ve Pazarlanması’ projesi kapsamında ekilen buğdayların hasadı başl...


"Yüksek enflasyon e - ticarette temel ihtiyacı önceliklendirdi"

"Yüksek enflasyon e - ticarette temel ihtiyacı önceliklendirdi" Fiyatların hızla artması tüketici alışkanlarında değişime yol açtı. E-ticaret platforumlarında yapılan alışverişlerde müşteri temel tüketim kategorilerine yöneldi. Pandemi ile birlikte ciddi bir ivme kazanan e ticarette satışlar da siparişlerde artışını sürdürürken yurttaşın önceliğini...


Arnavutköy’de Kabotaj Bayramı kutlamaları renkli görüntüler oluşturdu

Arnavutköy Belediyesi tarafından 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı dolayısıyla Karaburun Limanı'nda çeşitli yarışmalar düzenledi. Gün boyu devam eden etkinliklere katılan vatandaşlar doyasıya eğlendi. Kutlama akşam saatlerinde ünlü grup Koliva konseriyle devam etti.


Beton mikseri gelin arabasının üzerine devrildi! Korkunç kazadan acı haber

Kağıthane'de virajı alamayan beton mikseri gelin arabasının üzerine devrildi. Bu sırada ailesiyle düğüne gitmek üzere konvoyun önünde bekleyen 8 yaşındaki Emin Berk Nalcı isimli çocuk, beton mikseri ile gelin arabası arasında sıkıştı.


İstanbul'da vatandaşlar hafta sonu sahil ve parkları tercih etti

İstanbul'da, sıcak havadan bunalanlar, hafta sonu tatilinde serinlemek için sahil ve parklarda vakit geçirdi.


Türkiye intikam için hevesli

Futbolcularımızın, İntikam açıklamaları EURO 2024 Son 16 Turu'ndaki rakibimizi endişelendirdi. Avusturya basını, Türkler bu düelloda hevesli. Gencinden tecrübelisine rövanş istiyorlar yorumunu yaptı.


Evin çatısında çıkan yangın korkuttu

Adıyaman’da bir evin çatısında çıkan yangın korku ve paniğe neden oldu.


Şişli'de Uluslararası Yoga Günü kutlandı

Şişli Belediyesi, Hindistan İstanbul Başkonsolosluğu'nun katkılarıyla Uluslararası Yoga Günü'nde etkinlik düzenledi. Vatandaşlar uzman hocalar eşliğinde yoga yaparak hem bedensel hem de ruhsal yenilenme fırsatı buldu.


Antalya’daki orman yangınına 3 saattir müdahale sürüyor

Antalya'nın turizm bölgelerinden Lara'da çıkan orman yangınına havadan ve karadan müdahale sürüyor. Yangın bölgesine yakın noktada denizin bulunması müdahale hızını arttırdı. Helikopterler, 200 metre uzaklıktaki denizden su alarak peş peşe sortiler düzenleyip alevlere müdahalede bulundu.


Manisa’da 163 koruyucu aile 193 çocuğa sıcak yuva oldu

Manisa Valisi Enver Ünlü, il genelinde 163 koruyucu aile sayesinde 193 çocuğa sıcak bir yuva sağlandığını belirterek, “Yüreklerindeki sevgi ve merhamet duygularıyla, kan bağı değil can bağıyla yavrularımıza kol kanat geren koruyucu ailelerimiz, her biriniz toplumumuz için büyük birer kahramansınız" dedi.


Seyhan Belediyesi ücretsiz yaz kursları başladı

Seyhan Belediyesi’nin, yaz tatilinin daha verimli ve eğlenceli geçmesi amacıyla planladığı yaz kursları Yaşar Kemal Kültür Merkezi’nde başladı. Dışarıda çok az insanın kendi imkanlarıyla alabileceği, toplumda gençler arasında fırsat eşitliği oluşturmak adına düzenlenen ücretsiz kurslar hafta içi her gün yoğun katılım ile gerçekleşiyor.


Eski mi, Yeni mi?

“Dünyada insanlar dâhil, eskimeyen hiçbir şey yoktur. Daha doğduğumuz andan itibaren ileriye sarıp eskimeye başlarız.”


Samsun’da uyuşturucu hapla yakalanan bir kişi gözaltına alındı

Samsun'da narkotik polisinin takibi sonucu uyuşturucu hapla yakalanan bir kişi gözaltına alındı.


İzmir'de bir restoranda patlama meydana geldi, 5 kişi öldü

İzmir'in Torbalı ilçesinde bir restoranda patlama meydana geldi.


Dragon Flame kimin atı? Dragon Flame sahibi kim? 98. Gazi Koşusu şampiyonu Dragon Flame kim biniyor? Ganyanı kaç?

Dragon Flame kimin atı sorusunun yanıtı merak ediliyor. 98. Gazi Koşusu şampiyonu Dragon Flame oldu. Jokey Akın Sözen'in bindiği Dragon Flame 12.30 ganyanla Gazi şampiyonu oldu. Dragon Flame sahibi kim?


Cami tuvaletlerinin kirliliğine dikkat çekmek için tuvaletleri temizlediler

Bolu’da 2 arkadaş, cami tuvaletlerinin kirliliğine dikkat çekmek için ellerine aldıkları temizlik malzemeleri ile kirli olan tuvaletleri temizledi.


Zonguldak'ta yangın paniği! Kağıt fabrikasındaki karton ve kağıtlar yandı

Velioğlu Mahallesi’ndeki organize sanayi bölgesinde bulunan Essel Kağıt A.Ş.’de saat 13.30 sıralarında yangın çıktı. Fabrikanın bahçesindeki geri dönüşüm atığı kağıt ve kartonlar, belirlenemeyen bir nedenle alev aldı. Hızla yayılan alevleri gören çalışanlar, durumu 112’ye bildirerek yardım istedi. Bölgeye sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Çevre ilçelerden de takviye itfaiye ekipleri bölgeye gönderildi. Yangın, ekiplerin 2 saat süren...


Giresun’da baba ve oğlu boğulma tehlikesi geçirdi

Giresun’da serinlemek için denize giren baba ve oğlu boğulma tehlikesi geçirdi.


TÜRKİYE ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş

TÜRKİYE ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş TUuml;RKİYE ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş. (21. BOuml;LGE MUuml;DUuml;RLUuml;ĞUuml;)rsquo;NDEN KAMULAŞTIRMA İLANI Ordu il sınırları iccedil;erisindeki elektrik dağıtım tesislerinin isabet ettiği taşınmazların kamulaştırılması ve/veya kamulaştırma yolu ile uuml;zerinde irtifak hakkı kurulmasına, 6446 sayılı Elektrik Piyasası Kanu...


Bolu'da kibritle oynayan çocuklar yangın çıkardı

Bolu'da ara sokakta kibritle oynayan çocuklar, kuru otların bulunduğu bölgede yangın çıkardı. Vatandaşların erken fark ederek müdahale etmesiyle facianın önüne geçildi


Ortaca’daki yangında 2 sera zarar gördü

Muğla'nın Ortaca ilçesinde ormanlık alanda çıkan seralara sıçrayan yangında 2 sera zarar gördü.


Balık: Günlük Burç Yorumları - 30 Haziran

Balık: 30 Haziran günün genel burç yorumları şöyledir


Uludağ Üniversitesi Ormanları Alevlere Teslim Oldu

Bursa Uludağ Üniversitesi kampusunda bulunan ormanlar yangın nedeniyle büyük zarar gördü. Yangında hayvanların tahliyesi devam ediyor.


Aksaray’da Lavanta Bahçesi yeni sezona merhaba dedi

Aksaray'ın doğal güzellikleriyle öne çıkan yeni cazibe merkezi Lavanta Bahçesi, yeni sezona görkemli bir açılış töreniyle merhaba dedi.


Tartışma gün içinde devam etti! Sonrası korkunç: Daire sahibini öldürdü

Edinilen bilgiye göre olay, dün gece Mersin'in Erdemli ilçesine bağlı Tömük Mahallesi'ndeki bir yazlık sitede meydana geldi. İddiaya göre, akşam saatlerinde site havuzunda alkol aldığı ileri sürülen site sakini Sezer Soner Aktaş (32), sitenin güvenlik görevlisi Ali Aşkın K. (35) tarafından havuz başında alkol almaması konusunda uyarılınca ikili arasında tartışma yaşandı. Tartışma diğer site sakinlerinin araya girmesiyle yatıştırıldı. Ancak aynı...


Havuz keyfi kabusa dönüşmesin! Enfeksiyon, parazit, mantar riski...

Uzmanlar, havaların ısınmasıyla serinlemek için havuzlara giden vatandaşları enfeksiyon kapma riskine karşı uyarıyor. Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Doğaç Uğurcan, yaz aylarında enfeksiyonların, bakterilerin, parazitlerin ve mantarların üremelerinin arttığını ifade ederek, "Özellikle havuz gibi durgun su kaynaklarında yüzmek, burada vakit geçirmek bakterilerin bizim vücudumuza geçmesine, bize bulaşmasına neden olabiliyor" dedi.


Düğünde kazara kendini vurdu

Samsun'da düğünde tabancayla havaya ateş açan bir kişi silahı beline koyarken kazara kendini vurdu.


Ünlü oyuncu Turgay Tanülkü 26 çocuğa babalık yapıyor

Evlat edinmeye cezaevinde kaldığı 1970’li yıllarda karar veren ve 1981’de ilk çocuğuna “babalık” yapan tiyatro ve sinema oyuncusu Turgay Tanülkü, yakın zamanda aralarına katılan çocukları ve “torunlarıyla” 101 kişilik koca bir aileye ulaştı.


Evlilik vaadiyle dolandırıcılık yapan kadın yakalandı

Kayseri'de bir kadın, evlilik vaadiyle bir kişiyi dolandırarak altın, elbise ve nakit para aldı. 39 ayrı suç kaydı bulunan kadın, polis tarafından yakalandı.


5 yaşındaki çocuğa taciz iddiası Kayseri’yi karıştırdı: Suriyelilerin yoğun yaşadığı mahallede bazı dükkanlar ateşe verildi, 5 polis yaralandı

"Danişmentgazi Mahallesi'nde Suriye uyruklu bir şahsın küçük yaştaki Suriye uyruklu bir çocuğa yönelik taciz davranışı neticesinde emniyet birimlerimizce şahıs gözaltına alınmış olup çocuğumuz ise birimlerimizce koruma altına alınmıştır."


Yalova Çınarcık’ta arazi yangını

Yalova’nın Çınarcık ilçesinde bir arazide çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.


Beykoz’da gecekondu alev alev yandı

Beykoz’da bir gecekondunun çatısında yangın çıktı. Yangın kısa sürede tüm gecekonduyu sardı. Yanan gecekondu kullanılamaz hale geldi.


Düğün sezonunun açılmasıyla çiçekçilerin ’gelin arabası’ yoğunluğu başladı

Eskişehir'de düğün sezonunun açılması sonrası gelin arabası süsleme işleri artan çiçekçi esnafı, yaz aylarının ilerleyen günlerinde daha fazla yoğunluk bekliyor.


Marmaris'te orman yangını

Marmaris'te orman yangını


Topkapı Sarayı gece turları: Topkapı Sarayı gece turları hangi günler? 2024 Topkapı Sarayı ziyaret saatleri

Topkapı Sarayı, 2024 yılında ziyaretçilerini gece turlarıyla ağırlayacak. Bu eşsiz deneyim, ziyaretçilere sarayın büyülü atmosferini farklı bir perspektiften keşfetme fırsatı sunuyor. Peki, Topkapı Sarayı gece turları hangi günler ve saatler arasında yapılacak? İşte 2024 yılı için Topkapı Sarayı'nın ziyaret saatleri


Karadeniz Ereğli’de intihar girişimi

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde psikolojik sorunları olduğu iddia edilen Y.E.Ç.; pasajın çatısına çıkarak intihar girişiminde bulundu.


Mahalle ortasında patlatılan el yapımı patlayıcının görüntüleri ortaya çıktı

Mardin'in Mazıdağı ilçesinde kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından yapılan el yapımı patlayıcıların gece saatlerinde mahalle içerisinde patlamasıyla vatandaşlara korku dolu anlar yaşatan olayın cep telefonu kamerasına yansıyan görüntüleri ortaya çıktı. Olay, dün gece saat 00.30 sıralarında Mazıdağı ilçe merkezi Karşıyaka Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, belirlenemeyen bir maddeden yapılan el yapımı patlayıcı, kimliği belirsiz kişiler tarafından Karşıyaka Camisi karşısındaki harabe bir evde patlatıldı. Olayda herhangi bir yaralanma olmazken, patlamanın etkisiyle mahalle sakinleri durumu polise bildirdi. Olay ile ilgili inceleme sürerken olaya ilişkin görüntüler ortaya çıktı.


Türkiyede Rüzgar Enerjisinden Elektrik Üretiminde Yeni Rekor!

Türkiye, rüzgar enerjisinden elektrik üretiminde yeni bir rekora imza attı. 30 Haziran 2024 tarihinde, rüzgar santrallerinden üretilen elektrik miktarı 228 bin 604 megavatsaatle tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı.


Kirada yarından itibaren yeni döneme geçiliyor

Kiralarda 2 yıldır süren yüzde 25 artış sınırı 1 Temmuz itibariyle sona eriyor. Buna göre artık kiralara yapılacak zamlar, tekrar tüketici enflasyonuna göre belirlenecek.


Çorum FK, yeni sezonun hazırlıklarına kurban keserek başladı

Trendyol 1. Lig ekibi Çorum FK, yeni sezonun hazırlıklarına kurban keserek başladı.


Edirne'de ilginç olay! Deniz yatağında uyuyakaldı, 2 mil açıkta kurtarıldı

Tatil için Yayla köyü sahiline gelen ismi öğrenilemeyen bir kişi, deniz yatağında uyuyakaldı. Uyuyakalan kişi, kuvvetli rüzgar ve dalgaların da etkisiyle açığa doğru sürüklendi. Sahilde bulunan yakınları, bir süre sonra deniz yatağı ve adamı göremeyince bulundukları tesisin işletmecisinden yardım istedi. Tesis işletmecisi Mustafa Altunhan ve yakınları, tekneyle denize açılarak kıyıdan yaklaşık 2 mil açıkta deniz yatağının üzerinde halen uyumakta...


Büyükkılıç, Yemliha’da üreticilerle bir araya geldi

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç; dünyaca ünlü Yamula Patlıcanın üretildiği ve yerinde satışının yapıldığı Kayseri-Ankara karayolu üzerindeki Yemliha bölgesinde üreticilerle bir araya gelerek, modern ve konforlu satış yerleri konusunda açıklamalarda bulundu.


Sıcakta bozulan tavuk, et ve süt ürünlerine dikkat! Bakın neye sebep oluyor

Kavurucu sıcaklarla birlikte gündemimize giren sağlık sorunlarından biri de yaz ishalleri. Hijyenik olmayan havuz suyunun yutulması, sıcakta bekleyip bozulan gıdalar ve seyahatler sırasında bilmediğimiz yerlerde yediğimiz içtiğimiz besinler, yaz ishallerinin oluşmasına zemin hazırlıyor. Özellikle çocuklar ve yaşlılar için hayati riski de beraberinde getiren yaz ishallerine karşı önlem almak şart. Buğra Adil Buyrukcu yazdı...


İstanbul'da LGBTİ+ Onur Yürüyüşü Kadıköy'de Gerçekleşti

İstanbul Valiliği kararıyla izinsiz yürüyüş yapılacağı gerekçesiyle ulaşıma kapatılan Taksim ve Şişhane istasyonlarında metro seferleri yaklaşık 12 saat sonra normale döndü. Polisin Taksim ve çevresinde ablukasına yol açan LGBTİ+ Onur Yürüyüşü ise Kadıköy Bağdat Caddesi'nde gerçekleşti. Gözaltına alınan 11 kişiden 8'inin ifadesi 2911 sayılı kanuna muhalafet suçlamasıyla alındı.


Turistik Tatvan Treni'nin genç yolcuları seyahatlerini güzel anılarla tamamladı

Ankara ile Tatvan arasında ilk seferini tamamlayan Turistik Tatvan Treni'nin yolcuları güzergah boyunca görme imkanı buldukları doğal ve tarihi güzelliklerin keyfini çıkardı.


Zeki Çelik: Bu takım 2032'de çok iyi işler yapacak

A Milli Futbol Takımı'nın tecrübeli ismi Zeki Çelik, 2032'de bu takımın çok iyi işler yapacağını söyledi. Avusturya maçıyla ilgili konuşan Çelik, Avusturya'nın sert oynayan ve baskı yapan bir takım olduğunu belirtti. Ayrıca, Mourinho'nun Türkiye'de başarılı olacağına inandığını ifade etti. Muhammed Şengezer ise takımın amacının finale kadar gitmek olduğunu söyledi ve finalde İspanya ile karşılaşmak istediğini belirtti.


Bayraktar: Sakaryada günlük doğalgaz üretimi 5,5 milyon metreküpe ulaştı

Bayraktar: Sakaryada günlük doğalgaz üretimi 5,5 milyon metreküpe ulaştı Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, enerji sektöründeki gelişmelere ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Uzun vadeli hedefte, nükleer enerjide 20 bin megavat kurulu güce ihtiyaç olduğunu anlatan Bayraktar, Sinop ve Trakyada büyük ölçekli santraller planlandığı...


Ankara’da ekili arazide çıkan yangın paniğe neden oldu

Ankara’nın Akyurt ilçesinde akşam saatlerinde ekili arazide çıkan yangın paniğe neden oldu.


Hürmetçi Sazlığı’na ziyaretçi merkezi

Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan; yılkı atlarıyla nam salmış Hürmetçi Sazlığı'na yapımı devam eden ziyaretçi merkezinin kısa bir süre içerisinde hizmete açılacağının müjdesini verdi.