Trending:


Kenya’da seri katil 42 kadını öldürdüğünü itiraf etti: Çöplükte cesetler bulundu

Kenya'da bir çöplükte kadın cesetlerinin bulunmasının ardından gözaltına alınan seri katil eşinin de aralarında bulunduğu 42 kadını öldürdüğünü itiraf etti.


Antalya'da son 53 yılın sıcaklık rekoru kırıldı! 65 merkezde ekstrem seviyelere ulaştı

Haziran ayı ortalama sıcaklık 3,6 derece artışla 25,4 derece gerçekleşen Türkiye'de, 53 yılın en sıcak haziran ayı yaşandı. 65 merkezde ekstrem maksimum sıcaklık yaşanıp, sıcaklık rekoru kırıldı.


Yusufeli'de sağanak sele dönüştü

Artvin'in Yusufeli ilçesinde etkili olan sağanak sele dönüştü. Sel sularının aktığı caddeler nehre dönerken, sokaklarda göletler oluştu. Sel nedeniyle birçok ev ve iş yerlerinin zemin ve bodrum katları su altında kaldı. Sağanak sonrası köy yolları ulaşıma kapandı ve temizlik çalışmaları başlatıldı.


Bağırsak ve kemikler kolajenle güçleniyor

Cildin sıkı kalmasını sağlayarak genç görünümü koruyan, kırışıklık oluşumunu önleyen kolajenin tek faydası bu değil. Uzmanlara göre ‘doğru miktarda alınan kolajen' kemik ve kas yapısını güçlendirir, bağırsakların çalışmasını hızlandırır.


Soya Sos ile yapılan yemekler hangileri? Soya Sosu nerelerde kullanılır, yemeklerde zararlı mı? Soya sosu tadı nasıl, neyden yapılır?

Soya sosu ile yapılan yemekler MasterChef Türkiye yarışmasıyla gündeme geldi. Soya sos; tuzlu ve tatlı olarak çeşitleri bulunuyor. Balzemik sirke ve zeytinyağı gibi sezonluk bir ürün olan soya sosu üretimine Nisan'da başlanır. Bir yıl fermante edilip kullanılır. Peki ama soya sos hangi yemeklerde kullanılır, neyden yapılır?


Kadın dilenci topladığı paraları sayarken cep telefonu kamerasına yakalandı

Osmaniye’de cebindeki parayı sayarken zabıtayı gören dilenci olay yerinden kaçarken bir vatandaşın cep telefon kamerasına yansıdı.


Tunceli’de doğa harikası krater gölüne gezi

Tunceli’de, onlarca kişinin katılımıyla 3 bin rakımda bulunan doğa harikası krater gölüne gezi düzenlendi. Zorlu bir yolculuğun ardından zirve yapan katılımcılar, göl manzarasına hayran kaldı.


Sevgilisinin kızını istismar eden muhtar ve o anları videoya çeken anne hakkında 88 yıla kadar hapis cezası istemi

Konya'da swinger partisinde tanışıp birlikte yaşadığı kadının kızını istismar edip bu anların görüntülerini arkadaşlarına gönderen eski muhtar Murat M. ve görüntüleri çeken öz anne Meral A. hakkında 88 yıla kadar hapis cezası istendi. Konya’nın merkez Selçuklu ilçesine bağlı bir mahallenin önceki dönem muhtarı Murat M. 2018 yılında swinger (eş deği...


İzmir'deki orman yangınında kahreden detay! Hayatını kaybeden 3 kişinin kimliği belli oldu

İzmir'in Çeşme ilçesinde çıkan orman yangınında alevlerin arasında kalarak can veren 3 kişinin kimliği belli oldu. Bölgede yaşadıkları evden can havliyle kaçan 68 yaşındaki Mesut Coşkunöz, 40 yaşındaki Hilmi Coşkunöz ve 35 yaşındaki Mine Elmas'ın cansız bedenine ulaşıldı. Hayatını kaybeden Mesut Coşkunöz ile Hilmi Coşkunöz'ün baba-oğul, Mine Elmas'ın ise yeğen olduğu belirlendi.


İlişki terapistleri anlattı: İlk görüşte aşk gerçek mi, illüzyon mu?

Birbirine ilk bakışta aşık olmak, masallardan çıkma bir romantizm mi yoksa gerçek hayatta da mümkün mü? İlişki terapistleri bu konuya dair en ilginç ve çarpıcı yanıtları verdi.


Arda Güler sevgilisi ve arkadaşlarıyla Bodrum'da

Arda Güler sevgilisi ve arkadaşlarıyla Bodrum'da


Antalya’nın dünyaca ünlü Konyaaltı sahilinde yoga yaptılar

Antalya Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen etkinlik kapsamında vatandaşlar, yoga ve meditasyonla ruhlarını dinlendirdi.


Türkiyede orman yangınları!

Türkiyede orman yangınları! Çanakkalenin Bayramiç, İzmirin Menderes ve Çeşme, Manisanın Soma, Aydının Söke ve İncirliova, Kocaelinin Gebze, Antalyanın Aksu, İstanbulun Maltepe, Samsunun Vezirköprü, Ankaranın Güdül, Hatayın Defne, Altınözü, Arsuz, Erzin ve Kumlu ilçelerinde yangın çıktı. ÇANAKKALE Çanakkalenin Bayramiç ilçesinde tarım arazisinde çık...


Beyaz saçlar için eczane aratmayan tüyo; İbrahim Saraçoğlu 2 bitkiyle çözümü sundu! Saçları tek renk yapıp, beyazları yok ediyor

Saç beyazlaması için çare arayanlar, aynaya baktığında tek renk görmek isteyenler için çözümü İbrahim Saraçoğlu verdi. Güzellik uzmanlarının da önerdiği bitkisel çözümlerde saçlar tek renge kavuşuyor.


İstanbul'da plajda denize giren çocuk boğulma tehlikesi geçirdi

İstanbul Bakırköy'deki bir plajda denize giren bir çocuk boğulma tehlikesi geçirdi. Olay yerindeki ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.


Mide bulantısının çaresi: Zencefil

Gündüz enerjisi düşük olanların zencefil kullanması öneriliyor.


Üsküdar'da Klasik Müzik Konser Serisi Başladı

Üsküdar'ın kültürel hayatına katkı sağlamak amacıyla düzenlenen klasik müzik konser serisi, dünya çapında tanınan keman virtüözü Cihat Aşkın'ın Türk Valsleri performansıyla başladı. Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş ve ünlü Tarihçi İlber Ortaylı'nın da katıldığı etkinlikte, müzikseverler keyifli bir pazar akşamı geçirdi.


Benleri dikkatli takip edin

Cilt kanserinin en önemli belirtisi benlerdeki renk ve şekil değişikliği. Bu nedenle vücudunuzdaki benleri takip altında tutun.


Burcu Biricik anne oldu... İşte kızının adı!

2016 yılından fotoğraf sanatçısı Emre Yetkin ile dünya evine giren Burcu Biricik ilk kez anne oldu. Ünlü çift kızlarına Luna adını verdi.


Sosyete Pazarı yeni yerinde hizmet vermeye başladı

İlkadım’da sosyete pazarı olarak bilinen ‘2.El ve Antika Pazarı’, Reşadiye Mahallesi Kapalı Pazar Alanında, daha ferah ve nezih bir ortamda hizmet vermeye başladı.


Ne oldu, nasıl oldu da dünya buraya geldi?

"Popülizm" diyoruz, ama bildiğimiz kavramların hiçbiri şu sırada biçimlenmekte olan dünyayı gereği gibi açıklamıyor


Küçükçekmece'de boşanmak isteyen kadın eşi tarafından böyle darbedildi

İstanbul Küçükçekmece'de boşanmak isteyen bir kadın, eşi tarafından iş yerinde darbedildi.


Kızı annesi aldı, büyük kardeşi babası... Üçüncü çocuk evde boynu bükük kaldı... 'Ufaklık için adalet!'

İngiliz kraliyet ailesi, bu yılın başından beri hep tatsız olaylarla gündeme geldi. Önce Galler Prensesi Catherine ya da halkın onu andığı adıyla Kate Middleton'ın karın bölgesinden ameliyat geçirdiği açıklandı. Ardından hayatı boyunca tahta çıkmayı bekleyen 70'li yaşlarındaki Kral Charles'ın kansere yakalandığı haberi gündeme bomba gibi düştü.


Kadınların emeği Tepebaşı’nda değer görüyor

Tepebaşı Belediyesi tarafından hayata geçirilen projelerle kadınlar hem üretiyor hem de el emeklerini kazanca çevirip ekonomilerine katkı sunuyor. Bu çerçevede, hizmete sunulan Kadın Üretici Ürün Satış Noktaları'nda ve Hanımeli Sokak'ta el emeklerini sergileyen kadınlar üretmenin ve kazanmanın mutluluğunu yaşıyor.


Muharrem ayının 10. günü ne zaman 2024? Aşure günü orucu kaç gün tutulur, tek tutulur mu?

Muharrem ayı 7 Temmuz’da başladı. Muharrem ayının gelmesiyle Aşure Günü ile ilgili detaylar da sorgulanmaya başlandı. Peki, bu yıl aşure ayı ne zaman, muharrem ayının 10. Günü ayın kaçında?


Yalova'da şelalede mahsur kalan genci itfaiye kurtardı

Yalova'da bulunan Erikli Şelalesi'nde kayalıklara çıkarak mahsur kalan genç, itfaiye ekiplerinin çalışmasıyla kurtarıldı. Teşvikiye beldesindeki Erikli Şelalesi'ne serinlemek için giden genç, kayalıklardan inemeyince yardım istedi. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, halat yardımıyla genç genci kurtardı.


Marmaris’e yeni bir ’Halk Kafe’ geliyor

Marmaris Belediyesi, Abdi İpekçi Parkı’nda yenileme çalışması başlattı. Çalışma tamamlandığında parkın yanındaki atıl bina Halk Kafe olarak hizmete açılacak.


Hastaneden taburcu oldu! İbrahim Tatlıses’ten ilk açıklama gözyaşlarıyla geldi: “Allah bitti demeden bitmez!”

Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu'nda geçtiğimiz günlerde konser veren İbrahim Tatlıses, 'Kalp kapakçığım değişecek. Hakkınızı helal edin, dualarınızı eksik etmeyin' açıklaması yapmıştı. Operasyon geçiren Tatlıses, yoğun bakımdan çıkıp, normal odaya alındı. Son olarak 72 yaşındaki Tatlıses hastaneden taburcu oldu. Gözyaşlarını tutamayan Tatlıses, 'Allah bitti demeden bitmez' dedi.


Rize'de korkunç olay! Yaş çay bahçesinde ceset bulundu

Rize'nin Çayeli ilçesine bağlı Kaptanpaşa köyünde yaş çay bahçesinde ceset bulundu. AFAD ve jandarma ekipleri cesedi bulunduğu yerden çıkardı. olay ile ilgili soruşturma başlatıldı. 3 ilde orman yangını! Ekiplerin müdahalesi sürüyor Meteoroloji 10 kent için alarm verdi! Bu saatlere dikkat


MasterChef 2024 yarışmacısı Bera kimdir? Bera Altaş nereli?

MasterChef yarışmacısı Bera ikinci haftaya yemekleriyle damga vurmuştu. Somer Sivrioğlu, Mehmet Yalçınkaya ve Danilo Zanna'nın jürisinde yer aldığı MasterChef'te yarışmacı Bera'nın yaşamı merak edildi. İşte MasterChef Bera hakkında bilgiler...


Gençler Konyaaltı'nda yoga ile buluştu

Gençler Konyaaltı'nda yoga ile buluştu ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen etkinlik kapsamında gençler ve genç kalmak isteyen vatandaşlar, yoga ve meditasyonla ruhlarını dinlendirdi.Konyaaltı Beach Park Varyant Meydanı'nda Antalya Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizm...


Yanan garajdaki cip kullanılmaz hale geldi

Çorum’un Alaca ilçesinde bir garajda çıkan yangında park halindeki cip kullanılamaz hale geldi.


Beyşehir Gölü’ne bırakılan yavru sazan sayısı 1.5 milyona ulaştı

Türkiye’nin önemli tatlı su balığı üretim merkezlerinden Beyşehir Gölü’ne bırakılan yavru sazan sayısının 1.5 milyona yükseldiği bildirildi.


Düğün yemeği zehir oldu: Hastane acili doldu taştı

Bursa'nın Karacabey ilçesinde yapılan düğünde dağıtılan yemekten zehirlenen çok sayıda vatandaş, hastaneye akın etti. Acil servisin dolup taştığı anlar amatör kameraya yansıdı.


İncir toplarken su kuyusuna düştü

Mersin’de incir toplamak için ağaca çıkan şahıs, dengesini kaybederek yaklaşık 20 metre derinliğindeki su kuyusuna düştü. Yaralı adam itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.


Samsun'da bir araçta 2 kilo metamfetamin ele geçirildi

Samsun'da narkotik polisi tarafından bir araçta yapılan aramada 2 parça halinde 2 kilo metamfetamin ele geçirildi. Samsun Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Derecik Mahallesi Ankara yolu üzerinde E.K. isimli şahsın aracında arama yaparken uyuşturucu maddeyi buldu. Olayla ilgili E.K. gözaltına alındı ve soruşturma devam ediyor.


Klorlama çukuruna düşen küçük kızdan sevindirici haber geldi

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde yüzme havuzu tesislerinde klorlama çukuruna düşen kızın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.


İstanbul Avcılar'da geri kayan minibüs restoranın kapısına çarparak durdu

İstanbul Avcılar'da park halindeki minibüs geriye doğru kayarak önce telefon direğini devirdi ardından da bir restoranın kapısına çarparak durabildi. Kaza güvenlik kamerasına yansıdı.


Galatasaray'dan tatsız prova! Hazırlık maçında 5 gollü kayıp

Yeni sezon öncesinde hazırlık maçında Galatasaray, Fortuna Düsseldorf ile karşı karşıya geldi. Sarı kırmızılılar, rakibine 5-2'lik skorla mağlup oldu.


Stres vertigo sebebi olabilir

Vertigo, başka hastalıkların habercisi olabilir.


23 ilden takviye ekip geldi! 4 gündür yanıyor!

23 ilden takviye ekip geldi! 4 gündür yanıyor! Aydında, Söke Organize Sanayi Bölgesindeki bir kağıt fabrikasının sıkıştırılmış kağıt depolama alanında başlayan, havadan ve karadan müdahaleye rağmen dün fabrikanın ikinci bölümüne de sıçrayan yangına müdahale sürüyor. YANGIN BİRİNCİ VE İKİNCİ KISIMDA AAdaki habere göre fabrikanın birinci ve ikinci kı...


Köprüde fotoğraf çeken çift, trenden kaçmak için 27 metre yükseklikten atladı

Hindistan'da bir çift, sosyal medya için fotoğraf çekerken yaklaşan trenden kaçmak için 27 metrelik köprüden atladı. Ağır yaralanan çift hastaneye kaldırıldı. Benzer şekilde Avustralya'da bir İngiliz turist, köprüden suya atlarken başını çarpıp öldü. Bu olaylar, sosyal medya uğruna risk almanın ve turistik yerlerdeki tehlikeli aktivitelerin ne kadar tehlikeli olabileceğini gösterdi. Yetkililere göre, güvenlik önlemlerinin artırılması ve...


Dr. Öğrt. Üyesi Ekici: “İshale yakalanmış her çocuk doktora götürülmeli”

Dr. Öğrt. Üyesi Mahmut Ekici, “İshale yakalanmış her çocuk doktora götürülmelidir. Çünkü devam eden ishal ve kusmalar ile klinik tablo çok kısa süre içinde derinleşebilmektedir” dedi.


Öfke kontrolünü sağlamanın 6 yolu

Bazı kişilerin genetik veya beyin kimyası gibi biyolojik faktörler nedeniyle öfke eşiği daha düşük olabilir. Hormonal dengesizlikler veya bazı tıbbi durumlar da duyguların yükselmesine katkıda bulunur. Geçmişte yaşanan travmatik olaylar veya çözülmemiş sorunlar, çözülmemiş öfke duygularına yol açar. Geçmişteki istismar, ihmal veya diğer duygusal sıkıntı deneyimleri, bir kişinin şu andaki durumlara nasıl tepki vereceğini etkilenir. Klinik...


Malezya kaplanlarının nesli habitat kaybı ve yasa dışı avlanma nedeniyle tehlike altında

Malezya kaplanlarının sayısı, doğal yaşam alanlarının tahribatı ve yasa dışı avlanma nedeniyle her geçen gün azalıyor.


Kök maaşlar değişecek mi? Emekliler merak ediyor...

En düşük emekli maaşına yapılacak zam çalışmasında son aşamaya gelinirken kök maaşlara yapılan zamda değişiklik olup olmayacağı emekliler tarafından merak edilmeye başlandı.


Otlukta başlayan yangın ormana ve seralara zarar verdi

Otlukta başlayan yangın ormana ve seralara zarar verdi Namık Kemal KILINÇ/SERİK, (DHA)- ANTALYA'nın Serik ilçesinde otluk alanda başlayıp, ormana ve seralara sıçrayan yangın 2 saatlik çalışmanın ardından söndürüldü. Kozağacı Mahallesi'ndeki otluk alanda saat 14.00 sıralarında yangın çıktı. Sebebi henüz bilinmeyen yangın rüzgarın etkisiyle yayılarak...


Karı- koca kavgası yapacak vakitleri bile olmadı... Genç yaşta ölen ünlü müzisyenin eşi hala ağlıyor... Kaderimiz böyleymiş.... Bilemedik!

"Zaman iyileştirir derler... Ama giderek daha da zorlaşıyor... Seni çok özlüyorum.. Seninle birlikte olmak sanki giderek daha da uzaklaşıyormuş gibi geliyor... Seninle konuşmak istediğim o kadar çok şey var ki ama yine de her şey aynı. Aramızdan ayrıldığından bu yana sanki zaman durdu..."


Keşan'da çıkan yangının çıkış noktasında kalan kişi aranıyor

Edirne'nin Keşan ilçesinde çıkan yangının başlangıç noktasında henüz kimliği tespit edilemeyen bir kişiye ait eşyalar bulundu. Polis, şüphelinin kimliğini belirlemek ve yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.


Emanet Dizisi 704. Bölüm İzle (4. Sezon 80. Bölüm)

Kanal 7 ekranlarının sevilen günlük yerli dizisi Emanet 704. bölümünde neler olacak? Kanal 7 ekranlarının büyük ilgiyle izlenen dizisi Emanet dördüncü sezonuyla seyircileri ekran başına kilitliyor. Yaman’ın ölümünden sonra birbirlerine sığınan Yusuf ve Nana’nın yeni hayatı Poyraz’la kesişiyor… Ekranların sevilen dizisi Emanet yepyeni bölümleriyle evlere konuk oluyor. Yaşadıkları büyük felaketin ardından kendilerini büyük bir bilinmezin içinde bulan Nana ve Yusuf’un yeni hayatı Emanet’in dördüncü sezonuyla ekrandaki yerini alıyor. Peşlerindeki beladan saklanmak için şehrin karanlık sokaklarına sığınan Nana ve Yusuf, artık yapayalnızdır. İçine düştükleri yeni hayatlarına alışmaya çalışan Nana ve Yusuf, izleri Zehir tarafından bulunduğunda, yardıma hiç beklemedikleri biri olan Poyraz koşar. Gözünü beladan sakınmayan bir mahalle delikanlısı olan Poyraz, kurtardığı Nana ve Yusuf’a yeni bir hayat sunar. Gidecek başka yerleri olmayan Nana ve Yusuf, Poyraz’ın teklifini kabul edecekler mi? Birbirlerinden başka kimseleri kalmayan Nana ve Yusuf, hayata yeniden tutunmayı başarabilecek mi?