Trending:


Beton mikseri gelin arabasının üzerine devrildi! Korkunç kazadan acı haber

Kağıthane'de virajı alamayan beton mikseri gelin arabasının üzerine devrildi. Bu sırada ailesiyle düğüne gitmek üzere konvoyun önünde bekleyen 8 yaşındaki Emin Berk Nalcı isimli çocuk, beton mikseri ile gelin arabası arasında sıkıştı.


Cami tuvaletlerinin kirliliğine dikkat çekmek için tuvaletleri temizlediler

Bolu’da 2 arkadaş, cami tuvaletlerinin kirliliğine dikkat çekmek için ellerine aldıkları temizlik malzemeleri ile kirli olan tuvaletleri temizledi.


Evde saç boyamada can sıkar: Saç boyasını kıyafetten çıkarmanın 5 yolu

Saç boyamak için kuaföre gitmeyenlerin alternatifi evdedir. Ancak parlak ve ışıltılı saçlara kavuşmak zordur. Öyle ki evde saçlarınızı kendiniz boyuyorsanız bir de kıyafetlere sıçrama riski vardır. Bu da oldukça can sıkıcıdır. Kıyafetlerden saç boyasını çıkarmak için altın değerinde 5 tüyo var.


Ortaca’daki yangında 2 sera zarar gördü

Muğla'nın Ortaca ilçesinde ormanlık alanda çıkan seralara sıçrayan yangında 2 sera zarar gördü.


Kirada yarından itibaren yeni döneme geçiliyor

Kiralarda 2 yıldır süren yüzde 25 artış sınırı 1 Temmuz itibariyle sona eriyor. Buna göre artık kiralara yapılacak zamlar, tekrar tüketici enflasyonuna göre belirlenecek.


Sivrihisarlı kadınların ’El Emeği ve Göz Nuru Sergisi’ yoğun ilgi gördü

Eskişehir'de Sivrihisarlı kadınların bir sezon boyunca ürettikleri eserlerin sergilendiği ‘El Emeği ve Göz Nuru Sergisi' davetlilerin yoğun katılımıyla gerçekleştirildi.


Tartışma gün içinde devam etti! Sonrası korkunç: Daire sahibini öldürdü

Edinilen bilgiye göre olay, dün gece Mersin'in Erdemli ilçesine bağlı Tömük Mahallesi'ndeki bir yazlık sitede meydana geldi. İddiaya göre, akşam saatlerinde site havuzunda alkol aldığı ileri sürülen site sakini Sezer Soner Aktaş (32), sitenin güvenlik görevlisi Ali Aşkın K. (35) tarafından havuz başında alkol almaması konusunda uyarılınca ikili arasında tartışma yaşandı. Tartışma diğer site sakinlerinin araya girmesiyle yatıştırıldı. Ancak aynı...


Yoldan çıktı otomobile çarptı, hiçbir şey olmamış gibi gitti

Adana'da bir motosiklet sürücüsünün yoldan çıkıp park halindeki lüks otomobile çarpması saniye saniye görüntülendi. Sürücü kazadan hemen sonra hiçbir şey olmamış gibi olay yerinden uzaklaştı.


TÜRKİYE ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş

TÜRKİYE ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş TUuml;RKİYE ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş. (21. BOuml;LGE MUuml;DUuml;RLUuml;ĞUuml;)rsquo;NDEN KAMULAŞTIRMA İLANI Ordu il sınırları iccedil;erisindeki elektrik dağıtım tesislerinin isabet ettiği taşınmazların kamulaştırılması ve/veya kamulaştırma yolu ile uuml;zerinde irtifak hakkı kurulmasına, 6446 sayılı Elektrik Piyasası Kanu...


3 günlük yasak kalkınca sahilde adım atacak yer kalmadı

3 günlük deniz yasağının kalkmasının ardından Sakarya'nın Karasu ilçesinde sahillerde adeta adım atacak yer kalmadı. Sahillere akın eden tatilciler, deniz ve güneşin tadını çıkardı.


İzmir'de bir restoranda patlama meydana geldi, 5 kişi öldü

İzmir'in Torbalı ilçesinde bir restoranda patlama meydana geldi.


Düğünde kazara kendini vurdu

Samsun'da düğünde tabancayla havaya ateş açan bir kişi silahı beline koyarken kazara kendini vurdu.


Anız ve bahçe yangını korkuttu

Adıyaman’ın Besni ilçesinde meydana gelen anız ve bahçe yangını korkuttu.


Askeri alayın tepesinde çıkan yangın söndürüldü

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde askeri alayın tepesinde otluk alanda çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.


Hakkarili sanatçı, A Milli Takım için Kürtçe marş yaptı

Hakkarili sanatçı Aydın Aydın, A Milli Takım için bir ilke imza attı ve Kürtçe marş yaptı. Aydın, son günlerde A Milli Takımımızın aldığı zaferleri kutlamak ve dikkat çekmek amacıyla İstanbul'un tarihi mekanlarında Kürtçe marşa klip çekti. Sanatçı, A Milli Takım'ın başarılarını kutladı ve bu başarıya destek olmak için Kürtçe marş bestelediğini söyledi.


1000 yıl yaşayan hayat ağacının şifresi çözüldü! Bilim insanlarının keşfiyle doğduğu yer belirlendi

Her bir parçası bir başka şifa barındıran ve ülkemizden çok uzaklarda yaşayan baobab ağaçları uzun zamandır bilim insanlarının tartışma konusu olmuştu. Bu kadar uzun yaşaması sonrası hayat ağacı ya da ormanın anası olarak adlandırılan baobab ağaçlarının kökeni çözüldü.


Mahalle ortasında patlatılan el yapımı patlayıcının görüntüleri ortaya çıktı

Mardin'in Mazıdağı ilçesinde kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından yapılan el yapımı patlayıcıların gece saatlerinde mahalle içerisinde patlamasıyla vatandaşlara korku dolu anlar yaşatan olayın cep telefonu kamerasına yansıyan görüntüleri ortaya çıktı. Olay, dün gece saat 00.30 sıralarında Mazıdağı ilçe merkezi Karşıyaka Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, belirlenemeyen bir maddeden yapılan el yapımı patlayıcı, kimliği belirsiz kişiler tarafından Karşıyaka Camisi karşısındaki harabe bir evde patlatıldı. Olayda herhangi bir yaralanma olmazken, patlamanın etkisiyle mahalle sakinleri durumu polise bildirdi. Olay ile ilgili inceleme sürerken olaya ilişkin görüntüler ortaya çıktı.


Bolu'da kibritle oynayan çocuklar yangın çıkardı

Bolu'da ara sokakta kibritle oynayan çocuklar, kuru otların bulunduğu bölgede yangın çıkardı. Vatandaşların erken fark ederek müdahale etmesiyle facianın önüne geçildi


Türkiye intikam için hevesli

Futbolcularımızın, İntikam açıklamaları EURO 2024 Son 16 Turu'ndaki rakibimizi endişelendirdi. Avusturya basını, Türkler bu düelloda hevesli. Gencinden tecrübelisine rövanş istiyorlar yorumunu yaptı.


"Yüksek enflasyon e - ticarette temel ihtiyacı önceliklendirdi"

"Yüksek enflasyon e - ticarette temel ihtiyacı önceliklendirdi" Fiyatların hızla artması tüketici alışkanlarında değişime yol açtı. E-ticaret platforumlarında yapılan alışverişlerde müşteri temel tüketim kategorilerine yöneldi. Pandemi ile birlikte ciddi bir ivme kazanan e ticarette satışlar da siparişlerde artışını sürdürürken yurttaşın önceliğini...


Hürmetçi Sazlığı’na ziyaretçi merkezi

Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan; yılkı atlarıyla nam salmış Hürmetçi Sazlığı'na yapımı devam eden ziyaretçi merkezinin kısa bir süre içerisinde hizmete açılacağının müjdesini verdi.


Giresun’da baba ve oğlu boğulma tehlikesi geçirdi

Giresun’da serinlemek için denize giren baba ve oğlu boğulma tehlikesi geçirdi.


Büyükkılıç, Yemliha’da üreticilerle bir araya geldi

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç; dünyaca ünlü Yamula Patlıcanın üretildiği ve yerinde satışının yapıldığı Kayseri-Ankara karayolu üzerindeki Yemliha bölgesinde üreticilerle bir araya gelerek, modern ve konforlu satış yerleri konusunda açıklamalarda bulundu.


Yalova Çınarcık’ta arazi yangını

Yalova’nın Çınarcık ilçesinde bir arazide çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.


Uludağ Üniversitesi Ormanları Alevlere Teslim Oldu

Bursa Uludağ Üniversitesi kampusunda bulunan ormanlar yangın nedeniyle büyük zarar gördü. Yangında hayvanların tahliyesi devam ediyor.


Karadeniz Ereğli’de intihar girişimi

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde psikolojik sorunları olduğu iddia edilen Y.E.Ç.; pasajın çatısına çıkarak intihar girişiminde bulundu.


İstanbul'da LGBTİ+ Onur Yürüyüşü Kadıköy'de Gerçekleşti

İstanbul Valiliği kararıyla izinsiz yürüyüş yapılacağı gerekçesiyle ulaşıma kapatılan Taksim ve Şişhane istasyonlarında metro seferleri yaklaşık 12 saat sonra normale döndü. Polisin Taksim ve çevresinde ablukasına yol açan LGBTİ+ Onur Yürüyüşü ise Kadıköy Bağdat Caddesi'nde gerçekleşti. Gözaltına alınan 11 kişiden 8'inin ifadesi 2911 sayılı kanuna muhalafet suçlamasıyla alındı.


Yıllar önce yetiştirme yurdundan çıkanlar 15’inci Pilav Günü ile bir araya geldi

Eskişehir'de geçmiş yıllarda yetiştirme yurdunda kalmış olan vatandaşlar Geleneksel Pilav Günü'nün 15'incisinde toplanarak keyifli zaman geçirdi.


5 yaşındaki çocuğa taciz iddiası Kayseri’yi karıştırdı: Suriyelilerin yoğun yaşadığı mahallede bazı dükkanlar ateşe verildi, 5 polis yaralandı

"Danişmentgazi Mahallesi'nde Suriye uyruklu bir şahsın küçük yaştaki Suriye uyruklu bir çocuğa yönelik taciz davranışı neticesinde emniyet birimlerimizce şahıs gözaltına alınmış olup çocuğumuz ise birimlerimizce koruma altına alınmıştır."


Antalya resmen yanıyor! Araçlar 48 dereceyi gösterdi, denizler doldu taştı

Antalya'da 36 derece ölçülen sıcaklık ile yüzde 50 oranındaki nemden bunalan çoğu vatandaş, 30 derece olan denize girerek serinlemeye çalıştı. Bazı vatandaşlar ise deniz suyunun da çok sıcak olduğunu söyleyerek havanın sıcaklığından yakındı. İlginizi Çekebilir 4. Meteoroloji Genel Müdürlüğünün verilerine göre kent merkezinde en yüksek sıcaklık 36 derece, nem oranı ise yüzde 50 olarak kaydedilirken, araba termometreleri 48 dereceyi gösterdi....


Havuz keyfi kabusa dönüşmesin! Enfeksiyon, parazit, mantar riski...

Uzmanlar, havaların ısınmasıyla serinlemek için havuzlara giden vatandaşları enfeksiyon kapma riskine karşı uyarıyor. Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Doğaç Uğurcan, yaz aylarında enfeksiyonların, bakterilerin, parazitlerin ve mantarların üremelerinin arttığını ifade ederek, "Özellikle havuz gibi durgun su kaynaklarında yüzmek, burada vakit geçirmek bakterilerin bizim vücudumuza geçmesine, bize bulaşmasına neden olabiliyor" dedi.


Evlilik vaadiyle dolandırıcılık yapan kadın yakalandı

Kayseri'de bir kadın, evlilik vaadiyle bir kişiyi dolandırarak altın, elbise ve nakit para aldı. 39 ayrı suç kaydı bulunan kadın, polis tarafından yakalandı.


Yaylalarda kaçak yapılar yıkılıyor

Yaylalarda kaçak yapılar yıkılıyor TRABZON,(DHA)- TRABZON'da Sultan Murat, Öküzlü, Mavreyas, Yurt ve Eğrisu yaylaları olmak üzere birçok yaylada kaçak yapılar yıkıldı. Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Trabzon Valiliği'nin yaylalarda izinsiz açılan ev yerlerinin kapatılması ve yapımına başlanılan kaçak yapıların yıkılma kararının hayata geçirilmesine ...


Çaykur Rizespor, yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, yeni sezon hazırlıklarına Erzurum’da devam ediyor.


Zonguldak'ta yangın paniği! Kağıt fabrikasındaki karton ve kağıtlar yandı

Velioğlu Mahallesi’ndeki organize sanayi bölgesinde bulunan Essel Kağıt A.Ş.’de saat 13.30 sıralarında yangın çıktı. Fabrikanın bahçesindeki geri dönüşüm atığı kağıt ve kartonlar, belirlenemeyen bir nedenle alev aldı. Hızla yayılan alevleri gören çalışanlar, durumu 112’ye bildirerek yardım istedi. Bölgeye sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Çevre ilçelerden de takviye itfaiye ekipleri bölgeye gönderildi. Yangın, ekiplerin 2 saat süren...


Atina'ya 50 kilometre mesafedeki Keratea'da çıkan orman yangını yerleşim birimlerine ulaştı

Yunanistan'ın başkenti Atina'ya yaklaşık 50 kilometre mesafedeki Keratea'da çıkan orman yangınının yerleşim birimlerine ulaştığı bildirildi.


Yunanistan'da orman yangınları

Yunanistan'ın başkenti Atina yakınlarındaki Keratea'da orman yangını çıktı. İtfaiye ekipleri yangına müdahalede bulundu.


İtalya'da olumsuz hava koşulları, sel ve heyelanlara yol açtı

İtalya'nın kuzeybatısında etkili olan şiddetli yağışların, Piyemonte ve Valle d'Aosta bölgelerinde sel ve heyelanlara neden olduğu bildirildi.


Kadınlar Eskimiş Ürünleri Sanat Eserine Dönüştürüyor

Rize'de kadınlar, eskimiş ürünleri toplayarak geri dönüştürdükleri ürünleri birer sanat eserine dönüştürüyor. Ev hanımları, boya ve yenileme işlemleriyle eskimiş pencereler, masalar, sandalyeler, vazolar, şişeler ve gitarları geri dönüştürerek el emeğiyle sanat eseri haline getiriyor. Bu kurslar, ev hanımları için birer terapi niteliği taşıyor ve aynı zamanda ekonomiye katkı sağlıyor.


Düğün sezonunun açılmasıyla çiçekçilerin ’gelin arabası’ yoğunluğu başladı

Eskişehir'de düğün sezonunun açılması sonrası gelin arabası süsleme işleri artan çiçekçi esnafı, yaz aylarının ilerleyen günlerinde daha fazla yoğunluk bekliyor.


Kurtulmuş'tan Koruyucu Aile Günü paylaşımı! 'Elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz'

Kurtulmuş, "30 Haziran Koruyucu Aile Günü" dolayısıyla sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, şunları kaydetti: "Himaye-i Etfal Cemiyeti'nin kuruluşunun yıl dönümü olan 30 Haziran 'Koruyucu Aile Günü' vesilesiyle, korunmaya muhtaç yavrularımıza, sevgi dolu yürekleriyle kucak açan kıymetli ailelerimize şükranlarımı sunuyorum. Her çocuğun güvenli, sevgi dolu bir aile ortamında büyümesi hepimizin en temel arzusudur. Merhamet, şefkat ve sevgi...


Sıcakta bozulan tavuk, et ve süt ürünlerine dikkat! Bakın neye sebep oluyor

Kavurucu sıcaklarla birlikte gündemimize giren sağlık sorunlarından biri de yaz ishalleri. Hijyenik olmayan havuz suyunun yutulması, sıcakta bekleyip bozulan gıdalar ve seyahatler sırasında bilmediğimiz yerlerde yediğimiz içtiğimiz besinler, yaz ishallerinin oluşmasına zemin hazırlıyor. Özellikle çocuklar ve yaşlılar için hayati riski de beraberinde getiren yaz ishallerine karşı önlem almak şart. Buğra Adil Buyrukcu yazdı...


Edirne'de ilginç olay! Deniz yatağında uyuyakaldı, 2 mil açıkta kurtarıldı

Tatil için Yayla köyü sahiline gelen ismi öğrenilemeyen bir kişi, deniz yatağında uyuyakaldı. Uyuyakalan kişi, kuvvetli rüzgar ve dalgaların da etkisiyle açığa doğru sürüklendi. Sahilde bulunan yakınları, bir süre sonra deniz yatağı ve adamı göremeyince bulundukları tesisin işletmecisinden yardım istedi. Tesis işletmecisi Mustafa Altunhan ve yakınları, tekneyle denize açılarak kıyıdan yaklaşık 2 mil açıkta deniz yatağının üzerinde halen uyumakta...


Eski eşi tarafından 13 yerinden bıçaklanan kadın yaşam savaşını kaybetti

Elazığ'da eski eşi tarafından çocuğunun gözü önünde 13 yerinden bıçaklanan kadın yaşam savaşını kaybetti.


Genç kızın kahreden ölümü: İsteme gününde hayatını kaybetti

Elazığ'da isteme günü kuaförde kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden genç kız, gözyaşları içerisinde son yolculuğuna uğurlandı.


İstanbul'da vatandaşlar hafta sonu sahil ve parkları tercih etti

İstanbul'da, sıcak havadan bunalanlar, hafta sonu tatilinde serinlemek için sahil ve parklarda vakit geçirdi.


Çorum FK, yeni sezonun hazırlıklarına kurban keserek başladı

Trendyol 1. Lig ekibi Çorum FK, yeni sezonun hazırlıklarına kurban keserek başladı.


Kayseri’de olaylar dindirilemiyor, olaylarda 10 polis yaralandı

Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde yabancı uyruklu bir kişinin 5 yaşındaki çocuğu taciz ettiği iddiası üzerine toplanan kalabalık, yabancı uyruklulara ait araçları ateşe verdi.


Eski mi, Yeni mi?

“Dünyada insanlar dâhil, eskimeyen hiçbir şey yoktur. Daha doğduğumuz andan itibaren ileriye sarıp eskimeye başlarız.”


Tekirdağ'da hazine arazisine Hint keneviri eken şüpheli yakalandı

Saray İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Beyazköy Mahallesi'nde A.K.'nin hazine arazisine Hint keneviri ektiğini belirledi. Arazide inceleme yapan jandarma ekipleri, şüphelinin araziye 100 kök kadar kenevir ektiğini, hava şartları nedeniyle bazılarının kuruduğunu ve 48 kök kenevirin ise bakımlı olduğunu belirledi. Kenevirler sökülüp imha edildi, şüpheli hakkında yasal işlem başlatıldı.(Şenol AKSOY/SARAY Tekirdağ), (DHA) 3 bölgede 7 PKK'lı...