Finans

Trending:


Kirada yarından itibaren yeni döneme geçiliyor

Kiralarda 2 yıldır süren yüzde 25 artış sınırı 1 Temmuz itibariyle sona eriyor. Buna göre artık kiralara yapılacak zamlar, tekrar tüketici enflasyonuna göre belirlenecek.


Emanet Dizisi 697. Bölüm İzle (4. Sezon 73. Bölüm)

Kanal 7 ekranlarının sevilen günlük yerli dizisi Emanet 697. bölümünde neler olacak? Kanal 7 ekranlarının büyük ilgiyle izlenen dizisi Emanet dördüncü sezonuyla seyircileri ekran başına kilitliyor. Yaman’ın ölümünden sonra birbirlerine sığınan Yusuf ve Nana’nın yeni hayatı Poyraz’la kesişiyor… Ekranların sevilen dizisi Emanet yepyeni bölümleriyle evlere konuk oluyor. Yaşadıkları büyük felaketin ardından kendilerini büyük bir bilinmezin içinde bulan Nana ve Yusuf’un yeni hayatı Emanet’in dördüncü sezonuyla ekrandaki yerini alıyor. Peşlerindeki beladan saklanmak için şehrin karanlık sokaklarına sığınan Nana ve Yusuf, artık yapayalnızdır. İçine düştükleri yeni hayatlarına alışmaya çalışan Nana ve Yusuf, izleri Zehir tarafından bulunduğunda, yardıma hiç beklemedikleri biri olan Poyraz koşar. Gözünü beladan sakınmayan bir mahalle delikanlısı olan Poyraz, kurtardığı Nana ve Yusuf’a yeni bir hayat sunar. Gidecek başka yerleri olmayan Nana ve Yusuf, Poyraz’ın teklifini kabul edecekler mi? Birbirlerinden başka kimseleri kalmayan Nana ve Yusuf, hayata yeniden tutunmayı başarabilecek mi?


22 yaşındaki genç girdiği derede boğuldu

Bitlis'te 22 yaşındaki genç serinlemek için girdiği derede boğuldu.


Araç termometreleri 48 dereceyi gösterdi, Antalya denize döküldü

Antalya'da 36 derece ölçülen sıcaklık ile yüzde 50 oranındaki nemden bunalan çoğu vatandaş, 30 derece olan denize girerek serinlemeye çalıştı. Bazı vatandaşlar ise deniz suyunun da çok sıcak olduğunu söyleyerek havanın sıcaklığından yakındı.


Taze fasulyeden olur mu diye düşünmeyin! Kızartmasının tadı enfes: Patatesi aratmıyor

Taze fasülyeleri akşam yemekleri için kullananlar sağlıklı beslenmenin bir başka yolunu keşfetti. Kızartma yöntemiye fasulyeye bambaşka bir boyut getirildi.


1000 yıl yaşayan hayat ağacının şifresi çözüldü! Bilim insanlarının keşfiyle doğduğu yer belirlendi

Her bir parçası bir başka şifa barındıran ve ülkemizden çok uzaklarda yaşayan baobab ağaçları uzun zamandır bilim insanlarının tartışma konusu olmuştu. Bu kadar uzun yaşaması sonrası hayat ağacı ya da ormanın anası olarak adlandırılan baobab ağaçlarının kökeni çözüldü.


Aksaray’da Lavanta Bahçesi yeni sezona merhaba dedi

Aksaray'ın doğal güzellikleriyle öne çıkan yeni cazibe merkezi Lavanta Bahçesi, yeni sezona görkemli bir açılış töreniyle merhaba dedi.


5 yaşındaki çocuğa taciz iddiası Kayseri’yi karıştırdı: Suriyelilerin yoğun yaşadığı mahallede bazı dükkanlar ateşe verildi, 5 polis yaralandı

"Danişmentgazi Mahallesi'nde Suriye uyruklu bir şahsın küçük yaştaki Suriye uyruklu bir çocuğa yönelik taciz davranışı neticesinde emniyet birimlerimizce şahıs gözaltına alınmış olup çocuğumuz ise birimlerimizce koruma altına alınmıştır."


Çaykur Rizespor'da yeni sezon mesaisi devam ediyor

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, yeni sezon hazırlıklarına Erzurum'da devam ediyor.


İstanbul'da vatandaşlar hafta sonu sahil ve parkları tercih etti

İstanbul'da, sıcak havadan bunalanlar, hafta sonu tatilinde serinlemek için sahil ve parklarda vakit geçirdi.


Çorum FK, yeni sezonun hazırlıklarına kurban keserek başladı

Trendyol 1. Lig ekibi Çorum FK, yeni sezonun hazırlıklarına kurban keserek başladı.


Zeki Çelik: Bu takım 2032'de çok iyi işler yapacak

A Milli Futbol Takımı'nın tecrübeli ismi Zeki Çelik, 2032'de bu takımın çok iyi işler yapacağını söyledi. Avusturya maçıyla ilgili konuşan Çelik, Avusturya'nın sert oynayan ve baskı yapan bir takım olduğunu belirtti. Ayrıca, Mourinho'nun Türkiye'de başarılı olacağına inandığını ifade etti. Muhammed Şengezer ise takımın amacının finale kadar gitmek olduğunu söyledi ve finalde İspanya ile karşılaşmak istediğini belirtti.


Kayseri'de olaylar dindirilemiyor, olaylarda 10 polis yaralandı

Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde yabancı uyruklu bir kişinin 5 yaşındaki çocuğu taciz ettiği iddiası üzerine toplanan kalabalık, yabancı uyruklulara ait araçları ateşe verdi. Olaylar sırasında 10 polis yaralandı ve hastanelerde tedavi altına alındı.


BİM aktüel ürünler 2 Temmuz 2024 Salı.... Bu hafta BİM aktüel kataloğu içerisinde neler var?

BİM, 2 Temmuz 2024 Salı gününden itibaren geçerli olacak yeni aktüel ürünler kataloğunu yayınladı. Bu hafta BİM mağazalarında yine birbirinden cazip ürünler indirimli fiyatlarla tüketicilere sunulacak. Katalogda yer alan ürünler arasında gıdadan temizlik ürünlerine, bebek malzemelerinden kişisel bakım ürünlerine kadar geniş bir yelpaze yer alıyor. Tüketiciler, gıda kategorisinde ise yarım yağlı tost peyniri, %3 yağlı yoğurt ve çikolatalı süt...


Kadınlar Eskimiş Ürünleri Sanat Eserine Dönüştürüyor

Rize'de kadınlar, eskimiş ürünleri toplayarak geri dönüştürdükleri ürünleri birer sanat eserine dönüştürüyor. Ev hanımları, boya ve yenileme işlemleriyle eskimiş pencereler, masalar, sandalyeler, vazolar, şişeler ve gitarları geri dönüştürerek el emeğiyle sanat eseri haline getiriyor. Bu kurslar, ev hanımları için birer terapi niteliği taşıyor ve aynı zamanda ekonomiye katkı sağlıyor.


Topkapı Sarayı gece turları: Topkapı Sarayı gece turları hangi günler? 2024 Topkapı Sarayı ziyaret saatleri

Topkapı Sarayı, 2024 yılında ziyaretçilerini gece turlarıyla ağırlayacak. Bu eşsiz deneyim, ziyaretçilere sarayın büyülü atmosferini farklı bir perspektiften keşfetme fırsatı sunuyor. Peki, Topkapı Sarayı gece turları hangi günler ve saatler arasında yapılacak? İşte 2024 yılı için Topkapı Sarayı'nın ziyaret saatleri


Arnavutköy’de Kabotaj Bayramı kutlamaları renkli görüntüler oluşturdu

Arnavutköy Belediyesi tarafından 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı dolayısıyla Karaburun Limanı'nda çeşitli yarışmalar düzenledi. Gün boyu devam eden etkinliklere katılan vatandaşlar doyasıya eğlendi. Kutlama akşam saatlerinde ünlü grup Koliva konseriyle devam etti.


LAPSEKİ ASLİYE HUKUK MAHKEMESİNDEN

LAPSEKİ ASLİYE HUKUK MAHKEMESİNDEN T.C. LAPSEKİ ASLİYE HUKUK MAHKEMESİNDEN ESAS NO :2021/452 Esas 2023/337 Karar KARAR TARİHİ:01.06.2023 KAMULAŞTIRMA İLANI KAMULAŞTIRILAN TAŞINMAZIN BULUNDUĞU YER:Ccedil;anakkale , Lapseki MEVKİİ:Gazisuuml;leymanpaşa mh. ADA NO:119 PARSEL NO:19 YUuml;ZOuml;LCcedil;Uuml;MUuml;:1765,63 MALİKİN ADI VE SOYADI:Muharrem H...


Balıkesir’de ikinci el mezadı üç yılını doldurdu

Burhaniye ilçesinde, Şehit Turhan Bayraktar Parkında düzenlenen ikinci el mezadı üç yılını doldurdu. Toplanan vatandaşlar, kitaptan halıya kadar çok sayıda eşyayı alıp satarken, güzel vakit geçiriyor.


Sıcakta bozulan tavuk, et ve süt ürünlerine dikkat! Bakın neye sebep oluyor

Kavurucu sıcaklarla birlikte gündemimize giren sağlık sorunlarından biri de yaz ishalleri. Hijyenik olmayan havuz suyunun yutulması, sıcakta bekleyip bozulan gıdalar ve seyahatler sırasında bilmediğimiz yerlerde yediğimiz içtiğimiz besinler, yaz ishallerinin oluşmasına zemin hazırlıyor. Özellikle çocuklar ve yaşlılar için hayati riski de beraberinde getiren yaz ishallerine karşı önlem almak şart. Buğra Adil Buyrukcu yazdı...


Av tüfeğiyle kendini vurdu

Adıyaman'da bir genç av tüfeğiyle kendini vurarak intihar etti.


Küçükçekmece’de saunada çıkan yangın bina sakinlerini korkuttu

Küçükçekmece’de 14 katlı bir binanın eksi 1’inci katında bulunan saunada çıkan yangında, dumanlar binayı sarınca vatandaşlar korku dolu anlar yaşadı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu yangın kontrol altına alınırken, bina sakinleri ise tahliye edildi.


Muş’ta koyunları otlatırken kurt ile göz göze geldi

Muş'ta bir çoban hayvanlarını dağda otlattığı esnada kurt ile göz göze geldi. O anları cep telefonu ile kaydeden çoban, kurdun saniyeler içinde kaybolduğunu söyledi.


Antalya’da üzümde bu yıl yüzde yüz rekolte bekleniyor

Geçen yıl çeşitli hastalıklar ve kuraklık nedeniyle istediği rekolteyi elde edemeyen Antalyalı üzüm üreticisi, buna karşılık fiyatların ciddi oranda yükselmesiyle iyi bir yıl geçirmişti. Bu yıl üretimde ciddi artış bekleyen çiftçiler, fiyatların da makul düzeyde artmasını umut ediyor. Üzümü ve pekmezi ile ünlü olan Akseki’de hasat mevsimi yaklaşıyor. Üzüm bağlarında koruklar baş göstermeye başlarken, temmuz ayı içinde erkenci üzümde ürün...


Kayseri’nin parfüm kokan mahallesi: Erkilet

Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde kurulan ve içerisinde 15 bin kök lavantanın bulunduğu Erkilet Osmangazi Mahallesi'ndeki Lavanta Bahçesi, hem etrafa verdiği kokuyla hem de görsel güzelliğiyle vatandaşların uğrak yeri oldu.


Edirne'de ilginç olay! Deniz yatağında uyuyakaldı 2 mil açıkta kurtarıldı

Edirne'nin Saros Körfezi’ne kıyısı bulunan Yayla köyü sahilinde, deniz yatağında uyuyakalan tatilci, yakınlarının uyarısıyla yapılan aramada yaklaşık 2 mil açıkta halen uyurken bulunarak, kıyıya getirildi. Tatilcinin açığa sürüklenme ve kurtarılma anı cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.


Düğün sezonunun açılmasıyla çiçekçilerin ’gelin arabası’ yoğunluğu başladı

Eskişehir'de düğün sezonunun açılması sonrası gelin arabası süsleme işleri artan çiçekçi esnafı, yaz aylarının ilerleyen günlerinde daha fazla yoğunluk bekliyor.


Yıllar önce yetiştirme yurdundan çıkanlar 15’inci Pilav Günü ile bir araya geldi

Eskişehir'de geçmiş yıllarda yetiştirme yurdunda kalmış olan vatandaşlar Geleneksel Pilav Günü'nün 15'incisinde toplanarak keyifli zaman geçirdi.


Altın fiyatlarında yeni dönem başlıyor! Alım için son fırsat geldi, sonrası rekor

Altın fiyatları ABD'den gelen haber akışıyla rotasını değiştirdi. Büyüme verisiyle yükselişini güçlendiren ons altın tekrar geri çekildi. Buradan esen ters rüzgarla gram altın yükselişini sınırladı. Altın piyasasındaki oynaklık nedeniyle Kapalıçarşı'da gram, çeyrek, 22 ayar bilezik ve Cumhuriyet altını fiyatı merak edilenler arasına girdi. Öte yandan altın fiyatlarıyla ilgili çarpıcı tahmin geldi. Altında yeni rekor için Temmuz ayı işaret...


Zonguldak'ta yangın paniği! Kağıt fabrikasındaki karton ve kağıtlar yandı

Velioğlu Mahallesi’ndeki organize sanayi bölgesinde bulunan Essel Kağıt A.Ş.’de saat 13.30 sıralarında yangın çıktı. Fabrikanın bahçesindeki geri dönüşüm atığı kağıt ve kartonlar, belirlenemeyen bir nedenle alev aldı. Hızla yayılan alevleri gören çalışanlar, durumu 112’ye bildirerek yardım istedi. Bölgeye sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Çevre ilçelerden de takviye itfaiye ekipleri bölgeye gönderildi. Yangın, ekiplerin 2 saat süren...


TÜRKİYE ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş.

TÜRKİYE ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş. TUuml;RKİYE ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş. (21. BOuml;LGE MUuml;DUuml;RLUuml;ĞUuml;)rsquo;NDEN KAMULAŞTIRMA İLANI Samsun il sınırları iccedil;erisindeki elektrik dağıtım tesislerinin isabet ettiği taşınmazların kamulaştırılması ve/veya kamulaştırma yolu ile uuml;zerinde irtifak hakkı kurulmasına, 6446 sayılı Elektrik Piyasası K...


Mahalle ortasında el yapımı bomba patlattılar

Mardin'in Mazıdağı ilçesindeki bir mahallede gece saatlerinde el yapımı bombalar patlatıldı. Patlama sonucunda herhangi bir yaralanma olmazken mahalleliler korku dolu anlar yaşadı. Olayın görüntüleri de ortaya çıktı.


Turistik Tatvan Treni'nin genç yolcuları seyahatlerini güzel anılarla tamamladı

Ankara ile Tatvan arasında ilk seferini tamamlayan Turistik Tatvan Treni'nin yolcuları güzergah boyunca görme imkanı buldukları doğal ve tarihi güzelliklerin keyfini çıkardı.


Büyükşehirden yılkı atına 5 saat süren tedavi

Doğa Koruma ve Milli Parklar 4. Bölge Müdürlüğü'nün talebi üzerine Turgutalp Mahallesi'ne giden Manisa Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı ekipler, yılkı atına yerinde müdahale etti. Tedavi sonrası sağlığına kavuşan yılkı atı, tekrar doğal yaşam alanına bırakıldı.


Üçüncü Dünya Savaşı çıkacak… Ama başka bir sebeple…

Bastırdığınız dolarları, çıkardığınız altınları yiyemeyeceğiz. Ürettiğiniz silahlar, bombalar bir deri bir kemik kalmış evlatlarımıza çare olamayacak. Çatlamış toprakları döktüğünüz kanla sulayamayacaksınız. Çok yakında her şey için çok geç olacak. Görmüyor musunuz? Görmüyorlar


İtalya'da olumsuz hava koşulları, sel ve heyelanlara yol açtı

İtalya'nın kuzeybatısında etkili olan şiddetli yağışların, Piyemonte ve Valle d'Aosta bölgelerinde sel ve heyelanlara neden olduğu bildirildi.


Haziran sonunda kar sürprizi yaşandı

Rize’nin İkizdere ilçesinde bulunan Ovit Yaylası'na Haziran ayında kar yağdı.


Uludağ Üniversitesi Ormanları Alevlere Teslim Oldu

Bursa Uludağ Üniversitesi kampusunda bulunan ormanlar yangın nedeniyle büyük zarar gördü. Yangında hayvanların tahliyesi devam ediyor.


Balık: Günlük Burç Yorumları - 30 Haziran

Balık: 30 Haziran günün genel burç yorumları şöyledir


Artvin Ziraat Odası Başkanı: Sahte bal satanlara karşı önlem alınmalı

Artvin Ziraat Odası Başkanı Köksal Portakal, piyasada satılan sahte ballara karşı tüketicileri uyardı. Portakal, bal yemek isteyen kişilerin en az 500 lirayı gözden çıkarması gerektiğini belirtti. Ayrıca, Artvin Arıcılar Birliği Arı Teknikeri Rahime Özçelik de sahte bal satışı yapanlara karşı daha caydırıcı önlemler alınmasını istedi. Artvin bölgesinin endemik türleri açısından zengin olduğunu vurgulayan Özçelik, Artvin'de üretilen balların dünyaca en iyi ve en kaliteli ballar olduğunu söyledi. Gıda üzerinde oynanan oyunlara karşı caydırıcı önlemler alınması gerektiğini belirten Özçelik, hükümet ve devletten bu konuda destek beklediklerini ifade etti.


50 yıllık evli çift, ötanazi ile yaşamlarına son verdi

T24 Dış Haberler Hollanda'da yaşayan ve 50 yıldır mutlu bir evlilikleri olduğu belirtilen Jan ve Els, ötanazi ile yaşamlarına son verdi. 50 yıllık evliliklerinin büyük bir kısmını bir karavanda ve teknede geçiren çiftin, gönüllü olarak son nefeslerini vermelerine 3 gün kala, yaşamlarının son günlerini Hollanda'nın kuzeyindeki Friesland'da güneşli b...


"Yüksek enflasyon e - ticarette temel ihtiyacı önceliklendirdi"

"Yüksek enflasyon e - ticarette temel ihtiyacı önceliklendirdi" Fiyatların hızla artması tüketici alışkanlarında değişime yol açtı. E-ticaret platforumlarında yapılan alışverişlerde müşteri temel tüketim kategorilerine yöneldi. Pandemi ile birlikte ciddi bir ivme kazanan e ticarette satışlar da siparişlerde artışını sürdürürken yurttaşın önceliğini...


Beton mikseri gelin arabasının üzerine devrildi! Korkunç kazadan acı haber

Kağıthane'de virajı alamayan beton mikseri gelin arabasının üzerine devrildi. Bu sırada ailesiyle düğüne gitmek üzere konvoyun önünde bekleyen 8 yaşındaki Emin Berk Nalcı isimli çocuk, beton mikseri ile gelin arabası arasında sıkıştı.


Lokiról kapta a nevét egy új dinoszauruszfaj

Így nézhetett ki a Lokiceratopsz


Şişli'de Uluslararası Yoga Günü kutlandı

Şişli Belediyesi, Hindistan İstanbul Başkonsolosluğu'nun katkılarıyla Uluslararası Yoga Günü'nde etkinlik düzenledi. Vatandaşlar uzman hocalar eşliğinde yoga yaparak hem bedensel hem de ruhsal yenilenme fırsatı buldu.


Antalya'da orman yangını

Antalya'da orman yangını Antalya'nın Lara bölgesinde orman yangını çıktı.


İstanbul'da LGBTİ+ Onur Yürüyüşü Kadıköy'de Gerçekleşti

İstanbul Valiliği kararıyla izinsiz yürüyüş yapılacağı gerekçesiyle ulaşıma kapatılan Taksim ve Şişhane istasyonlarında metro seferleri normale döndü. LGBTİ+ Onur Yürüyüşü ise Kadıköy Bağdat Caddesi'nde gerçekleşti.


Türkiye intikam için hevesli

Futbolcularımızın, İntikam açıklamaları EURO 2024 Son 16 Turu'ndaki rakibimizi endişelendirdi. Avusturya basını, Türkler bu düelloda hevesli. Gencinden tecrübelisine rövanş istiyorlar yorumunu yaptı.


Evde saç boyamada can sıkar: Saç boyasını kıyafetten çıkarmanın 5 yolu

Saç boyamak için kuaföre gitmeyenlerin alternatifi evdedir. Ancak parlak ve ışıltılı saçlara kavuşmak zordur. Öyle ki evde saçlarınızı kendiniz boyuyorsanız bir de kıyafetlere sıçrama riski vardır. Bu da oldukça can sıkıcıdır. Kıyafetlerden saç boyasını çıkarmak için altın değerinde 5 tüyo var.


Bayraktar: Sakaryada günlük doğalgaz üretimi 5,5 milyon metreküpe ulaştı

Bayraktar: Sakaryada günlük doğalgaz üretimi 5,5 milyon metreküpe ulaştı Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, enerji sektöründeki gelişmelere ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Uzun vadeli hedefte, nükleer enerjide 20 bin megavat kurulu güce ihtiyaç olduğunu anlatan Bayraktar, Sinop ve Trakyada büyük ölçekli santraller planlandığı...